Mi z kolei ten badyl w ogole nie podszedl. O ile wizualnie moze i jest ok tak gdy zlapalem ja do reki to mialem wrazenie ze to jakas tania chinska zabawka ktora za chwile rozleci sie .
Gratulacje i wazne ze Tobie sie podoba
U mnie właśnie to robi finish na drewnie. NIE ZNOSZĘ satyny, matu i pochodnych. FULL GLOSS najlepiej mi robi na korpusach, a wszystko przez okap w kuchni i monitory
QWA co za debil wymyślił stal nierdzewną na urzędzeniach kuchennych, albo matowe matryce? Jednego nie sa się domyć (według mojego stanradru), a drugie zabiera 50% koloru, który widzę.
Dlatego cieszę się, że ten Ibz nie jest czarny i że zaczyna się błyszczeć stopniowo. To dla mnie zmienia totalnie postrzeganie i odczuwanie wiosła. Ale każdy jest inny - ja lubię jak jest czyste i się błyszczy
Posty połączone: [time]16 Mar, 2018, 09:53:36[/time]
Update: wczoraj Ibz przeleciał się po AXE FX II - wiosło mega zaskakuje, robi cudowny wpierdol (DiMarzio są świetne w połączeniu z tym patykiem - jakoś każdy ibz jechał takim nieprzyjemnym plastikiem i brakiem ciepła, a przy okazji agresji dynamicznej). Ma pięknego agresora, mega dynamiczny dół ... nie muli, nie ciąży brzmieniowo ... serio jest w głębokim szoku w bezpośrednim porównaniu na Duvell a BKP Miszy
Akcja według specki Ibz 1,5-1,8 na 14 progu + krzywizna doprowadzona do stanu prawie płaskiego lotniska pozwala na dmuchnięcie w strunę i w ten sposób wydobucie dzwięku
przy czym 10-60 obecne są na odpowiednim poziomie sztywności, gita trzyma jak dziki łoś, a nic nie dzwoni, nie brzęczy, nie flaczeje ...
Nie wiem może mam szczęści do tego konkretnego ale jeśli taki wiosło można wyrwać za taką kasę to ... "po co przepłacać"
Nie mogę niestety potwierdzić czy poprzedni właściciel robił coś z progami czy takie już były. Wydaje mi się, że gdyby oddać ją jeszcze na przegląd z "fret levelingiem PRO" to akcja byłaby absurdalnie minimalna. Żaden K7 (były 2), 7620, Setius, Flame Custom (wszystko 7mki) nie zeszło tak nisko z drutami i nie brzmiało tak dobrze w mocnej muzie. Sorry na teraz wiosło jest #1 z tych, które miałem w opcji 7string.