Autor Wątek: Kanał gitarowy - jakieś pomysły?  (Przeczytany 23103 razy)

Offline aciek_l

• Pr0
Najpierw pomyślałem, że jak ss zbojkoje kanał, to najwyżej będziesz miał kilkanaście, może kilkadziesiąt wyświetleń mniej. Ale potem pomyślałem, że wręcz przeciwnie - większość obejrzy po kilka razy, żeby wyszukać wszystkie rzeczy, do których można się będzie doczepic. :D

Offline sinquestsound

• Pr0
  • Tekst osobisty
    • SinMix
Wpadłem bo mnie @youshy podtagował nie czytałem wcześniej patrze w link w przeglądarce
kanalgitarowy-jakies-pomysly/100/
już miałem pisać zrób jak w 5150 albo Mesa pomieszany z Soldano, ale czytam że to kanał na YT ma być :D to spierdalam :D

Spoiler

Pozdrawiam.

Offline frost07

• Gaduła
Wpadłem bo mnie @youshy podtagował nie czytałem wcześniej patrze w link w przeglądarce
kanalgitarowy-jakies-pomysly/100/
już miałem pisać zrób jak w 5150 albo Mesa pomieszany z Soldano, ale czytam że to kanał na YT ma być :D to spierdalam :D

Spoiler

Pozdrawiam.

Grzesiek w swoim stylu :D

Orange

• Gość
co ja pacze...

Spoiler

Ja tam bym sobie pooglądał kanał na którym są testy i inne taki, niekoniecznie szkółkowe. Moim ulubionym kanałem jest Czapman - bo są w fajny sposób testy sprzętu zrobione. Nie żebym planował zaraz biec i kupować to co oni tam reklamują. Ale fajnie to robią. Następny kanał który mam polubiony to Rabea - z jego "sounds like". No i Crimson guitars - śmieszny jest ten pan ale ciekawe rzeczy mozna się dowiedzieć (czy mozna było). Frudua pomimo swojej praktycznej wiedzy nie zachwycił mnie, bo uszy mnie bolą od jego akcentu. Co do naszych rodzimych - jakoś nie przepadam - czytam na bierząco ciszatezgra (ale filmiki to już mniej), Stiva kanał też mi do gustu nie przypadł.
Ciężko mi jednoznacznie stwierdzić co chciałbym oglądać na Twoim kanale, najlepiej miks wszystkiego powyższego.
Jakieś tipy produkcyjne na pewno się przydadzą, bo z tego co sobie przesłuchałem to produkcje masz ok - możesz pokazać na przykładach jak co robic, czy teledyski, nie wiem (w ogóle to ja bardzo lubię "making of").
Myślę że powinieneś sie nakierunkowac na jedną rzecz - chcesz robić testy - skup sie na tym i np jako "odcinek specjalny" jakies porady lutnicze. Bo jak zaczniesz wszystko mieszać to sie taka paciara zrobi. Nie trzeba być uniwersalnym - lepiej być specjalistą w jednej dziedzinie.

A poza tym, to już jest "w tym tygodniu", więc wrzuciłbyś, żebym  mógł sie radośnie pastwić.

Posty połączone: 31 Maj, 2016, 19:52:31
i jeszcze cycki żeby były

Posty połączone: 31 Maj, 2016, 19:54:26
Spoiler
« Ostatnia zmiana: 31 Maj, 2016, 19:54:26 wysłana przez Orange »

Offline Guitar Spot

• Gaduła
  • www.guitarspot.pl
    • Autoryzowany Dealer Suhr, Aristides, Skervesen w Polsce
1 czerwca za godzinę i 11 minut ! Czekamy !
Autoryzowany dealer Suhr, CAA, Jim Kelley, Aristides : http://guitarspot.pl

Offline Stachu

• Gaduła
  • Trv
A to mój GURU:
Udane dile: metal, Dale Cooper, Donnie, AngelSTM, MadYarpen, marczaq, Musza, Orange (Polecam!)

Offline Guitar Spot

• Gaduła
  • www.guitarspot.pl
Tomek.. już 11... popcorn stygnie :) No nie daj się prosić.

Offline Testorrob

• Gaduła
    • Testor na myspace
Przepraszam, czy coś przegapiłem?

Offline Przychlast

• Pr0
Coś cichutko dzisiaj, a zwykle Tomuś odpisywał tak szybko :(.

Offline aciek_l

• Pr0
No proszę, jak się ludzie niecierpliwią, żeby móc się do czegoś doczepić. :D

Offline frost07

• Gaduła
No proszę, jak się ludzie niecierpliwią, żeby móc się do czegoś doczepić. :D

Po prostu pałają żądzą internetowego wpierdolu niezależnie od contentu. Głupio tak komuś spuścić wpierdol, jak nie powie, że nie ma ognia albo powie, że kibicuje obu drużynom.
'-'

Offline Tomek Martyniak

• Gaduła
  • żartowałem przecież
siemaneczko, przepraszam że nie odpisuję ale jest u nas piękna pogoda i byłem z dziewczyną na mieście ... spiłem piwo na bulwarach a zaraz idziemy coś zjeść i do kina, więc zajmowałem się życiem :)

kocham wiosnę :)

a co do pierwszego odcinka ... spokojnie, muszę domontować czołówkę i będzie publikowany :)
reszta poza tym jest zrobiona.

pozdrówka panowie ;)

Offline Guitar Spot

• Gaduła
  • www.guitarspot.pl

a co do pierwszego odcinka ... spokojnie, muszę domontować czołówkę i będzie publikowany :)
reszta poza tym jest zrobiona.

pozdrówka panowie ;)
Ale dziś, a nie za 4 miechy ? Bo inaczej będzie lwronkowo, a tego nie chcesz.
Czekamy jeszcze na wymówki, że upload taki długi, netu zabrakło i jutub taki wolny.
Anyway, 8 godzin jeszcze jest, więc napięcie rośnie :)

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
siemaneczko, przepraszam że nie odpisuję ale jest u nas piękna pogoda i byłem z dziewczyną na mieście ... spiłem piwo na bulwarach a zaraz idziemy coś zjeść i do kina, więc zajmowałem się życiem :)

kocham wiosnę :)

Jakiś taki słodziutko wylewny jesteś.
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline Tomek Martyniak

• Gaduła
  • żartowałem przecież

Anyway, 8 godzin jeszcze jest, więc napięcie rośnie :)

Szanowny kolego, zakładam że będzie dzisiaj. Jednak dla mnie najważniejsza jest jakość tego co robię, zawsze. Na pierwszym miejscu. Więc jeżeli cokolwiek nie będzie spełniać moich kryteriów, to nie będę się z tym spieszył.

Zależy mi na tym aby ta publikacja godnie reprezentowała mnie oraz moich partnerów a to dla mnie najważniejsze.

Więc - powinno być dzisiaj. :)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
"Malanoski i partneży"

Offline Guitar Spot

• Gaduła
  • www.guitarspot.pl
@Tomek Martyniak  z każdym Twoim postem tracę wiarę, że będzie... ale czekamy :) Wpisujcie miasta !

Offline Tomek Martyniak

• Gaduła
  • żartowałem przecież
@Tomek Martyniak  z każdym Twoim postem tracę wiarę, że będzie... ale czekamy :) Wpisujcie miasta !

Nie robi to na mnie najmniejszego wrażenia :)

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Ja piernicze ale sie dowaliliscie do kolesia. Zluzujcie poslady bo az przykro czytac. Wez jeden z drugim gitare do reki i graj a nie pierdol. Jak pojawi sie material, to wtedy mozna bedzie ocenic, powiedziec co chujowe a co dobre.

To niektorym malkontentom by sie przydalo:

Offline Dmaligator

• Pr0
Uwielbiam tę maść, robi mi dobrzę :-*
Nie dotykaj bo w ryj!
Pozdrawiam.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
...a kąkuręcja nie śpi

Offline Tomek Martyniak

• Gaduła
  • żartowałem przecież
...a kąkuręcja nie śpi

to jest akurat doskonały jego filmik -

Orange

• Gość
Ja chciałem powiedzieć ze na tym forum jest tylko kilka osób, które mogą się o testach wypowiadać- w kwestii "zrobiłem to się znam". Wróó jest jedną z tych osób. Dla niewtajemniczonych
http://forum.sevenstring.pl/gitary-7-strunowe/fender-dzefbek-stratocaster-fender-vibroczamp-djent-metal-contest/msg75769/#msg75769

Offline wrobelsparrow

• Pr0
Weś, to jeszcze było pszettem jak zobaczyłem aksefiks na yt.

Offline youshy

• Facebook follower No.1
  • Pr0
  • Why do you wear that stupid mansuit?
    • Brudne Brzmienie
@Tomek Martyniak czyli będzie dziś czy nie?
"To, że nie mam projektu, nie znaczy, że nie mam projektu"

Profile na Tonexa, Kempera i inne -> https://brudnebrzmienie.pl/