Autor Wątek: Mesa Boogie JP-2C John Petrucci  (Przeczytany 6370 razy)

Offline Amal_68

• Pr0
  • You've heard of the golden rule, haven't you?
Mesa Boogie JP-2C John Petrucci
« 17 Sty, 2016, 18:24:56 »

http://www.mesaboogie.com/amplifiers/electric/mark-series/jp2c/index.html

Ja to po prostu tutaj zostawię. Wolę nie myśleć ile to będzie kosztować.
Spoiler
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!
*** http://ucio94.soup.io/ ***

Offline Nightmarishreaper

• Pr0
  • ÞUNGR HNÍFR. Þessi hnífur á að vera þungur.
    • Dimension Eleven
Taniej wyjdzie Ci kupić Axe to na pewno ;)

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Nawet nie chcę się zastanawiać ile może kosztować sygnowany head Mesy...

Ale popatrzeć i posłuchać będzie miło, zapewne.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Eregeth

• Użytkownik
Ciekawe, ale ja tam wolę zwykłego Mark V :3 BTW, Ma ktoś takie cudo na forum ?  :devil:
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Offline Amal_68

• Pr0
Ciekawe, ale ja tam wolę zwykłego Mark V :3 BTW, Ma ktoś takie cudo na forum ?  :devil:

Ja mam JVM jakbyś chciał xD
Czyli w sumie kosztuje +- tyle co mark V. Ja tam mam eternal GAS na Mark IIC+. Będzie mi dobrze z JPMem wyglądał :P
Kompletna, jednoosobowa linia produkcyjna alkoholu wysokoprocentowego na czasy niepewne.
Sprzedaje graty !>>> http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5646688<<!

Offline Eregeth

• Użytkownik
Ja mam JVM jakbyś chciał xD
Czyli w sumie kosztuje +- tyle co mark V. Ja tam mam eternal GAS na Mark IIC+. Będzie mi dobrze z JPMem wyglądał :P

Wiem, że masz, ale ja też mam :D
Mnie jara Mesa Caliber 50 Plus  :headbang:
"All those moments will be lost in time, like tears in rain."

Offline mastEr_eXplorer

• Pr0
Jak już pisałem w innym wątku, jaram się. Kiedyś ta limitowana wersja będzie stała obok mojego Heartbreakera, mówię wam!   :D

Offline aciek_l

• Pr0
O fak...  Dowalili. Za 12 bym wziął, ale za 14?! ;)  Po specce super, ale to już prędzej AX8 kupię. ;)

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
O fak...  Dowalili. Za 12 bym wziął, ale za 14?! ;)  Po specce super, ale to już prędzej AX8 kupię. ;)

14 jest za limitowaną edycję, zwykły za 10 k ;)

Offline aciek_l

• Pr0
Nie no, za 10 to biere od razu. ;d

Offline Amal_68

• Pr0
No i znając mese to to nie stanieje prędko. Jeśli w ogóle. Oby tylko power MIIC+ był w tym ustrojstwie zamknięty. Czekamy na Englunda... ;)

Offline mwczesniak

• Gaduła
10k za zwykłą i 14k cebulionów za limitowaną, to jest po przeliczeniu w US i A, jak mawiał Borat. U nas to zwykła będzie pewnie kosztować z 14k, a limitowana wersja nie będzie dostępna.
P.S. Z góry zaznaczam, że to nie mój wrodzony pesymizm każe mi tak myśleć, a realia rynku.                                           
W Stanach był niski TAX na instrumenty muzyczne, a dodatkowo u nas przeważnie cenę z dolarów konwertowali na euro mimo, iż przelicznik nie był 1:1.

Offline Stivo2005

• Pr0
  • Fanboy ENGL'a :D
A Pan dolar idzie w górę, co dzień od wyborów prezydenckich... po parlamentarnych tylko przyspieszył...
Bynajmniej to nie przynajmniej!

Offline Guitar Spot

• Gaduła
  • www.guitarspot.pl
    • Autoryzowany Dealer Suhr, Aristides, Skervesen w Polsce

W Stanach był niski TAX na instrumenty muzyczne, a dodatkowo u nas przeważnie cenę z dolarów konwertowali na euro mimo, iż przelicznik nie był 1:1.
No tak bo Cebulaxy nie wiedzą, że istnieje u nas cło, VAT, którego w US nie ma, koszt odprawy celnej i że w ogóle trzeba ten towar jakoś do PL dostarczyć :)

Teraz taniej kupować u nas w kraju niż w US :)
Autoryzowany dealer Suhr, CAA, Jim Kelley, Aristides : http://guitarspot.pl

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars

No tak bo Cebulaxy nie wiedzą, że istnieje u nas cło, VAT, którego w US nie ma, koszt odprawy celnej i że w ogóle trzeba ten towar jakoś do PL dostarczyć :)

Teraz taniej kupować u nas w kraju niż w US :)

A jeszcze lepiej do US sprzedawać  ;)

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
A Pan dolar idzie w górę, co dzień od wyborów prezydenckich... po parlamentarnych tylko przyspieszył...

Chyba nie patrzysz na żadną światową giełdę, kruszce, decyzję FED, planowany budżet USA, i sytuację w Chinach jeśli masz odwagę pisać że polityka PiS ma wpływ światową gospodarkę... ;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline mwczesniak

• Gaduła
@Guitar Spot
W Stanach nie istniej VAT, ale czy nie mają przypadkiem jakiegoś odpowiednika, bo z tego co pamiętam to był kiedyś TAX na instrumenty muzyczne (nie pamiętam w jakiej wysokości, ale coś mi się kojarzy, że był dużo niższy od polskich 22% - obecnych 23%), a nie mogę nigdzie znaleźć takiej informacji, a w jakiejś tabelce odnośnie USA wyszukałem tylko notkę, że podatek zależy od stanu.

Offline mastEr_eXplorer

• Pr0
Możemy odpuścić polityczne przepychanki przynajmniej w tym wątku i wrócić do spuszczania się nad tym wzmakiem?  :D  :onan: :onan: :onan:

Offline Mother Puncher

• Pr0
  • It is useless, to resist.
Możemy odpuścić polityczne przepychanki przynajmniej w tym wątku i wrócić do spuszczania się nad tym wzmakiem?  :D  :onan: :onan: :onan:

Bez przesady, przecież to tylko mesa...
Ogrywam wiosła na jutubie i się tego nie wstydzę. Mam konta na wszystkich forach.

Offline mastEr_eXplorer

• Pr0
Nie sprowokujesz mnie peaveyowcu  :D
Spoiler
« Ostatnia zmiana: 19 Sty, 2016, 06:31:44 wysłana przez mastEr_eXplorer »

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
PiS przez swoją nieudolność medialną powoduje dołowanie naszej giełdy i w konsekwencji dolar idzie dla nas w górę. Euro mniej, bo Euro dołuje względem dolara dzięki ciapatym. I kurde admin bawi się politykę   :facepalm:
Bzdury pleciesz. Mamy powtórkę z 2008 we wszystkim. Odpal dowolny wykres.

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
PiS przez swoją nieudolność medialną powoduje dołowanie naszej giełdy i w konsekwencji dolar idzie dla nas w górę. Euro mniej, bo Euro dołuje względem dolara dzięki ciapatym. I kurde admin bawi się politykę   :facepalm:
Bzdury pleciesz. Mamy powtórkę z 2008 we wszystkim. Odpal dowolny wykres.
Niezły offtop :facepalm: Więcej dystansu. W 2008 pękła bańka spekulacyjna w sektorze nieruchomości, banków i w konsekwencji giełdy. ZUPEŁNIE inna sytuacja niż teraz. Brałem wtedy kredyt, to doskonale pamiętam. Zanim mi nawciskasz (niesłusznie z resztą), to przemyśl sprawę jak się ma reakcja spekulantów giełdowych względem "profesjonalnych" wystąpień naszych polityków.

Myślę, że to forum powinno być wolne od politycznych dyskusji pełnych frustracji.
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Nikt Ci nie każe się frustrować :)