Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 313921 razy)

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Co było w sprawozdaniu RPO. Bez tego możesz wrzucać co drugie obrady sejmu gdzie są puste ławy.

Wrzucam.

Jak widać nie tylko budują PRL-bis, ale też przywracają socrealizm.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Mnie tam cieszą takie wydatki z moich podatków.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Ciebie cieszą takie, a innych cieszą darmowe mieszkania, wypłata i ajfony dla "uchodźców". ;)
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Co raz czesciej przekonuje sie ze Macierewicz albo jest niepoczytalny albo OT stworzył na potrzeby zagrożenia wew. a nie zew.
Teraz planuje zmniejszyć armie o 20 tys a offset nagle nie może być najważniejszym argumentem w negocjacjach zakupowych MON, gdyz zbyt mocno spowalnia to przetargi. To przeciez były kluczowe argumenty w pokazywaniu jak PO rozwalało armie. Co to kurwa jest ?

Offline Bjørn

• Pr0
Co to kurwa jest ?

Zaskoczony, że socjalistyczna partia robi odwrotnie, niż mówi? Ojojoj. :D no kto by się spodziewał!
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline theremin

• Pr0
 OT będzie pełnić rolę pisowskiego ORMO i ZOMO jak przyjdzie pora - ot i cała tajemnica.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
PiS to najwyraźniej socjalizm Schrodingera - jak robią coś źle do tego stopnia, ze nie da się tego zracjonalizować, to socjalizm, ale ogólnie to „jedyna opcja niepodległościowa” albo jak wczoraj jęczał Pietrzak w Opolu, „jedyna opcja, która zakończyła socjalizm”. i cri evritim

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Co to kurwa jest ?

Zaskoczony, że socjalistyczna partia robi odwrotnie, niż mówi? Ojojoj. :D no kto by się spodziewał!

To juz wykroczyło po za skalę "normalnej" ściemy polityków. To jest cos co nie mieści mi sie w głowie, ze jest na to wszystko społeczne przyzwolenie, w imie wstawania z kolan itd itd. Jeszcze chwila i patriotyzm zacznie mi sie bardzo źle kojarzyć, nie chciałbym tego ale do tego to zmierza. Patriotyzm wg mnie na dzien dzisiejszy i duma narodowa zostały mocno wypaczone.
Patriotyzm to nie jest nienawiść do innych nacji a u nas póki co sie do tego sprowadza.

Offline Bjørn

• Pr0
Hm, nie wiem czemu tak kojarzy Ci się patriotyzm, lecz domniemywam, że po prostu bombardują Cię takie bodźce i przekaz. Mnie bombarduje zupełnie inny - spoza telewizji, radia, gazet, nawet spoza internetu. I w jego wyniku szczerze i z sercem wolę, by mi się kojarzył dobrze. Każdy wszakże wybrać może, po której stronie rzeki woli sobie stać. ;)

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
PiS to najwyraźniej socjalizm Schrodingera - jak robią coś źle do tego stopnia, ze nie da się tego zracjonalizować, to socjalizm, ale ogólnie to „jedyna opcja niepodległościowa” albo jak wczoraj jęczał Pietrzak w Opolu, „jedyna opcja, która zakończyła socjalizm”. i cri evritim
Ludzie lubią krzyczeć np. "socjalizm!", bo czują się lepiej, kiedy mogą coś zwalić na jakieś pojemne hasło. :)

Ja proponuję nie poświęcać tym ludziom uwagi - bo najczęściej o to im tak naprawdę chodzi.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
B ( o ) ( o ) B S

Offline theremin

• Pr0

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
B ( o ) ( o ) B S

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
A potem jest płacz że forum umiera. :P

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
socjalizm => komunizm => kanibalizm
Zapomniałeś o wegetarianizmie

Offline Bjørn

• Pr0

Offline theremin

• Pr0
socjalizm => komunizm => kanibalizm
Zapomniałeś o wegetarianizmie

Nie zapomniałem. Ten tekst za komuny sprayowano  po ścianach, za co można było co najmniej oberwać pałami po grzbiecie.

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur

Posty połączone: [time]24 Wrz, 2017, 00:07:49[/time]
Co to kurwa jest ?

To juz wykroczyło po za skalę "normalnej" ściemy polityków. To jest cos co nie mieści mi sie w głowie, ze jest na to wszystko społeczne przyzwolenie, w imie wstawania z kolan itd itd. Jeszcze chwila i patriotyzm zacznie mi sie bardzo źle kojarzyć, nie chciałbym tego ale do tego to zmierza. Patriotyzm wg mnie na dzien dzisiejszy i duma narodowa zostały mocno wypaczone.
Patriotyzm to nie jest nienawiść do innych nacji a u nas póki co sie do tego sprowadza.

Serio? Ja chyba lepiej śledzę politykę, bo dla mnie to nigdy nie była "normalna ściema". Jesteśmy jedynym demokratycznym krajem, gdzie sfałszowano wybory i nikt nic nie zrobił. A nie, przepraszam, PSL akurat tego dnia miało takie poparcie.
Mógłbym się cofnąć jeszcze np do momentu, w którym opozycja krzyczała, że 500+ rozjebie budżet, potem że jednak nie, a potem, że sami dadzą jeszcze więcej. A to wszystko w przeciągu jednego tygodnia xd
Można tak wymieniać i wymieniać.
« Ostatnia zmiana: 24 Wrz, 2017, 00:08:52 wysłana przez Johnny »
Jazz, Lounge, Downtempo

Orange

• Gość
W Serbii tez wybory były sfałszowane.

Offline Bjørn

• Pr0
W makdonaldzie sfałszowali mi zamówienie. Zamiast sprajta dostałem kole. Zdrada! Szabelka już mi się telepie...

Offline theremin

• Pr0
Zapisz się do ORMO Antoniego, to ci dadzą coś lepszego niż szabelka

« Ostatnia zmiana: 26 Wrz, 2017, 19:47:57 wysłana przez theremin »

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Jazz, Lounge, Downtempo

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
http://www.gazetawroclawska.pl/wiadomosci/a/trybunal-w-strasburgu-chce-wyjasnien-w-sprawie-rozbiorki-cyganskiego-koczowiska-we-wroclawiu,12522582/#sondaPodglad

LOL
To teraz się tylko można domyślać co by się u nas działo jakby podejrzani etnicznie lekarze i inżynierowie się na dziko osiedlali.
Już sobie wyobrażam jak jakiś cfaniaczek wyczaił w tym biznes i w imieniu cyganów przygotował odpowiednie pismo. Ciekawe jaki biznes i komu chce deptać po odcisku.
return to monke