Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 313840 razy)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
28zł/kg?!

Ilość hurtowa, to i cena hurtowa. :D

@Algiz Chyba zapomniałeś leków, bo nie wiem w ogóle, o czym do cholery teraz napisałeś

Offline Algiz

• Gaduła

@Algiz Chyba zapomniałeś leków, bo nie wiem w ogóle, o czym do cholery teraz napisałeś
O tym, że ośmiorniczki zostały zjedzone i wysrane, a te 19 milionów poszło na kampanie informacyjną ! Wyobraź sobie co by się działo gdyby takiej kampanii nie było. Wtedy dopiero był by wrzask !
« Ostatnia zmiana: 11 Wrz, 2017, 21:10:20 wysłana przez Algiz »

Offline Przychlast

• Pr0

O tym, że ośmiorniczki zostały zjedzone i wysrane, a te 19 milionów poszło na kampanie informacyjną ! Wyobraź sobie co by się działo gdyby takiej kampanii nie było. Wtedy dopiero był by wrzask !

co

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
28zł/kg?!
Luksusowość ośmiornic jest mityczna. Istnieją ryby bałtyckie, które świeże są droższe (np. turbot).

Dla przykładu za sałatkę z solidnym kawałkiem najświeższej ośmiornicy zapłaciłem w jebanej Wenecji, gdzie wszystko kosztuje w euro tyle co w Polsce rzeczy w złotówkach, mierne 10 euro.

O tym, że ośmiorniczki zostały zjedzone i wysrane, a te 19 milionów poszło na kampanie informacyjną propagandową !
Fixed.

Offline Algiz

• Gaduła

co
Gówno ? @Przychlast Ty i te twoje wylewne komentarze  :facepalm: Nawet prostego zdania nie chce ci się sklecić.
« Ostatnia zmiana: 11 Wrz, 2017, 21:36:23 wysłana przez Algiz »

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Algiz

• Gaduła

O tym, że ośmiorniczki zostały zjedzone i wysrane, a te 19 milionów poszło na kampanie informacyjną propagandową !

Fixed.

Może masz rację, może to kampania propagandowa, ale nie konsumpcja !

Offline Przychlast

• Pr0

co
Gówno ? @Przychlast Ty i te twoje wylewne komentarze  :facepalm: Nawet prostego zdania nie chce ci się sklecić.

wszystko jasne.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Jestem w szoku!
Politycy kradną?  :o

Czytaj uważnie - kradnie peło, pisdzielce inwestują w niedoinformowanych.
« Ostatnia zmiana: 12 Wrz, 2017, 00:22:23 wysłana przez theremin »
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Wy się tutaj o pierdoły spieracie, a przecież wszyscy socjaliści to takie samo zło.

Zacytuję Lenina - "Celem socjalizmu jest komunizm"

I po ptokach. :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline theremin

• Pr0
 Znam lepszy stary dowcip:

Komunista to ten co przeczytał wszystkie dzieła Marxa, Engelsa i Lenina.
Antykomunista to ten co przeczytał wszystkie dzieła Marxa, Engelsa i Lenina. I je zrozumiał.

Spoiler

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
^ I see what you did there.

@Bjorn Jeśli Lenin jest dla Ciebie takim autorytetem, to może faktycznie warto sięgnąć po te książki, co on. Taki "Kapitał" 1000+ stron, w sam raz na kibelek, żeby się nie nudzić :D

Offline Bjørn

• Pr0
^ I see what you did there.

@Bjorn Jeśli Lenin jest dla Ciebie takim autorytetem, to może faktycznie warto sięgnąć po te książki, co on. Taki "Kapitał" 1000+ stron, w sam raz na kibelek, żeby się nie nudzić :D

Jako totalny bluźnierca trzymam w szafce w kiblu zarówno "Kapitał" jak i kilkadziesiąt kopii "Manifestu" na wszelki wypadek, gdyby się skończył papier, albo jak przyjedziesz mnie odwiedzić. :)
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline theremin

• Pr0
 Mało co brzydzi mnie bardziej niż czytanie w kiblu. Rozstrzeliwywałbym.

Offline Bjørn

• Pr0
Mało co brzydzi mnie bardziej niż czytanie w kiblu. Rozstrzeliwywałbym.

Ale kibel to jedyne miejsce, gdzie nie wstyd być przyłapanym z Gazetą Wyborczą. :(

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Aż nie chce się wierzyć, że oni nie podkładają się tak celowo. :D

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Do tego błyszczy wice sprawiedliwości Michał Wójcik cyt: " ani rząd ani PiS nie mają nic wspólnego z kampania bilboardową dotycząca sądownictwa" 
Niech mi ktoś powie, ze oni nie maja nas wszystkich za idiotów, a w szczególności tych którzy na nich głosowali i stoją za nimi murem.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Albo przed chwilą w live TV: Terlecki z Mazurek i kimś tam jeszcze przed dziennikarzami lecą przez siebie: "dużo dezinformacji", "zagraniczne i totalnie opozycyjne media", "niesprawiedliwie atakują premier", Terlecki mówi: "fake news - widzą Państwo, powtarzacie nieprawdę, kampania np. nie kosztowała 19 mln, tylko 10" i z tym swoim uśmieszkiem, że zaorał głupich pismaków. Chwila mija, dalej tam cedzą jakieś frazesy zupełnie omijając zadawane pytania i jakaś reporterka mówi "przecież na konferencji z PFN, na której też była Beata Szydło, powiedzieli, że kampania kosztowała 19 mln - 10 w Polsce i 9 zagranicą", no to Terlecki "a to Państwo nie pytajcie nas, my nic nie wiemy".

Tak samo z tym, że wcześniej była gadka, że "rząd nie ma nic wspólnego z kampanią", a w trakcie rozmowy już bez mrugnięcia okiem, że to kampania PiSu i "najpierw przeprowadzimy, potem komentujcie. o kampanii Dudy też tak mówiliście, a wygrał". Wyuczone, skalkulowane na swoją tubę propagandową kłamstwa w żywe oczy i mają wszystkich w dupie. W takich momentach w głowie powtarzam sobie zapętloną scenę, jak w więziennych mundurkach czyszczą kible, bo nie mogę uwierzyć, że w rzeczywistym świecie im to uchodzi na sucho. Tak ich te łapy świerzbią do rozkradania środków publicznych, że tylko oni sami sprawią, że nie wygrają kolejnych wyborów mimo bezużytecznej opozycji.

Offline theremin

• Pr0
Ale wszystko to chuj, bo ośmiorniczki...

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars
Ale wszystko to chuj, bo ośmiorniczki...

Hola hola

Spoiler

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
.....Tak ich te łapy świerzbią do rozkradania środków publicznych, bo mają na to przyzwolenie społeczne w imię "oderwaliśmy świnie od koryta" że tylko oni sami sprawią, że nie wygrają kolejnyche wyborówy  mimo swoich wałków piamidalnej w stosunku do swoich poprzedników zasady kolesiostwa i Misiewiczów, bo bezużyteczneja opozycja to nieudaczniki .

Poczułem się jak copywriter ;)

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Propos opozycji, co za bezmyślni kretyni... Najpierw paradują w opaskach NSZ-u i jednomyślnie ich gloryfikują włącznie ze sku*wielami z brygady świętokrzyskiej, ale podczas sprawozdania RPO wszyscy nagle mają lepsze rzeczy do roboty. A potem tylko ryczeć na wiecu ze świeczką, że zabierają nam demokrację. Że "precz z kaczorem dyktatorem". Cytując klasyka: aaa... szkoda gadać. Sz-szkoda strzępić ryja.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Co było w sprawozdaniu RPO. Bez tego możesz wrzucać co drugie obrady sejmu gdzie są puste ławy.

Wrzucam.
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Chodzi o symbolikę w tym konkretnym dniu - co jest ważniejsze dla „obrońców wolności i demokracji”. A co do filmiku, to sądzę, że IPN powinien już oficjalnie zmienić nazwę na „ministerstwo propagandy”. Całość wygląda, jak animowany komiks dla gówniarzy w koszulkach Red is Bad, jako zlepek ulubionych mitów narodowych w okrojonej hurrawersji, którą się wciska w szkołach na historii.