Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 316673 razy)

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
...
Dlatego wstawia się taki znaczek (....) Odnosiłem się do tej części twojej wypowiedzi.
.

No własnie a po "Giertychu" tego nie zrobiłłeś co tworzy co najmniej dziwną moja wypowiedź.
Gronkiewicz nie jest w rządzie, owszem jest w PO ale ją mozna było uwalić a W-wa tego nie robiła.
PiS w niczym nie ułatwiał rzadzenia PO, choc oni sami tzn PO samo sobie chyba najbardziej utrudniało.
To co teraz odwalaja traktuję jako chwytanie sie brzytwy. I co przy okazji dla mnie jest wstretne zamiast upierdolić posłów za blokowanie i okupowanie sejmu publikują zdjęcia ludzi manifestujących przed sejmem. Nie mają jak sie dobrać do lub co gorsza NIE CHCĄ dobrac sie do posłów ( co wpisywałoby mi sie w całość tzn wieczne mówienie o złodziejach i zdrajcach i nic z tym nie robienie ) to zastraszaja ludzi publikując ich wizerunki. My nie wiemy czy ci ludzie tam po prostu byli czy to ci co rzucali sie pod koła, ale efekt społeczny jest. To dla mnie jest beznadziejne posuniecie p.Bałaszczaka

Offline Algiz

• Gaduła
...
Dlatego wstawia się taki znaczek (....) Odnosiłem się do tej części twojej wypowiedzi.
.

No własnie a po "Giertychu" tego nie zrobiłłeś co tworzy co najmniej dziwną moja wypowiedź.
Gronkiewicz nie jest w rządzie, owszem jest w PO ale ją mozna było uwalić a W-wa tego nie robiła.
PiS w niczym nie ułatwiał rzadzenia PO, choc oni sami tzn PO samo sobie chyba najbardziej utrudniało.
To co teraz odwalaja traktuję jako chwytanie sie brzytwy. I co przy okazji dla mnie jest wstretne zamiast upierdolić posłów za blokowanie i okupowanie sejmu publikują zdjęcia ludzi manifestujących przed sejmem. Nie mają jak sie dobrać do lub co gorsza NIE CHCĄ dobrac sie do posłów ( co wpisywałoby mi sie w całość tzn wieczne mówienie o złodziejach i zdrajcach i nic z tym nie robienie ) to zastraszaja ludzi publikując ich wizerunki. My nie wiemy czy ci ludzie tam po prostu byli czy to ci co rzucali sie pod koła, ale efekt społeczny jest. To dla mnie jest beznadziejne posuniecie p.Bałaszczaka
To wszystko co piszesz to tylko to co ci się nie podoba w rządach PiS. Ale porównywanie obu tych partii nie ma sensu. Wymień afery za które odpowiada PiS, a ja wkleję kilkadziesiąt afer za którymi stoi platforma, które naraziły  państwo na miliardowe straty i podlegają już nie pod ocenę polityków,  a pod prokuratora.
« Ostatnia zmiana: 19 Sty, 2017, 15:19:08 wysłana przez Algiz »

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Powiedz co mnie dzisiaj obchodzą afery PO. Skoro były afery to osądzić i skazać a nie tylko w kołko o tym jedynie pierdolić.
Mnie tu i teraz intreresuje,i ew kilka lat do przodu, czyli tzw perspektywa, widzisz jakąs dla siebie przy takich rządach? Ze co ze bedzie dumnie, ze wstajemy z kolan ? Reszta niech sie zajmują historycy i prokuratura.
 Nie moge sie tez zgodzić, ze porównywanie tych partii nie ma sensu, bo to jeden chuj, tylko jeden ubrany w pseudoliberalizm a druga w kościelny nacjonalizm. Co do afer poczekajmy, przecież jak większość z Was twierdzi że rządzą tylko rok, także poczekajmy do konca kadencji, dajmy im szanse ;) Jestem przekonany ze Szyszko ja wykorzysta.
Po za tym całe chujstwo które odwalała PO, nie może legitymizować tego co robi chujowo PiS, bo to dopiero jest bez sensu.
« Ostatnia zmiana: 19 Sty, 2017, 22:01:24 wysłana przez commelina »

Offline Pronounce

• Pr0
gazeta.pl ciągle nie może przeboleć nowego prezydenta USA, jest nawet artykuł o tym kto by przejął rządy jakby dokonano dzisiaj zamachu.
Inna sprawa to pożegnalne artykuły o poprzedniku, od 2-3 tygodni coś zawsze jest typu: "ostatnie posiedzenie", "ostatni hot-dog" ;) itd

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Nie czytam gazety.pl. ale w amerykańskich liberalnych mediach jest to samo. Z drugiej strony, gdybym wymieniał Obamę na Trumpa, też by mi nie było za wesoło. Obama rocznie tyle czyta tyle książek, co Trump pewnie przeczytał przez całe życie :v

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
Obama rocznie tyle czyta tyle książek, co Trump pewnie przeczytał przez całe życie :v
Jakies źródło? Czy tylko pierdolisz dla zasady? :) Trump zaczął pisać książki zanim Obama uzyskał JD.

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
"Demokraci nie wyją tak od czasów, kiedy Lincoln zniósł niewolnictwo" :P

Offline selfslave

• Gaduła
Z drugiej strony, gdybym wymieniał Obamę na Trumpa, też by mi nie było za wesoło. Obama rocznie tyle czyta tyle książek, co Trump pewnie przeczytał przez całe życie :v
A do tego słucha dobrej muzyki, gra w koszykówkę, świetnie się wypowiada i w ogóle jest bardzo kulturalny i inteligentny. Tylko, że był chujowym prezydentem, więc może to czy ktoś ogólnie jest w porządku to nie najlepsze kryterium w polityce. Zaostrzył konflikty zbrojne, rozjebał służbę zdrowia, zwiększył zadłużenie kraju. A Ty piszesz o tym ile książek czytał :|

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Nie czytam gazety.pl. ale w amerykańskich liberalnych mediach jest to samo. Z drugiej strony, gdybym wymieniał Obamę na Trumpa, też by mi nie było za wesoło. Obama rocznie tyle czyta tyle książek, co Trump pewnie przeczytał przez całe życie :v

"Możesz dokonywać przewrotów, finansować rebeliantów mordujących ludzi w imię demokracji, możesz pośrednio doprowadzić do największego kryzysu imigracyjnego w historii. Możesz nawet represjami zmusić obywateli do przymusowego ubezpieczenia.
Wystarczy, że będzie stała za tobą armia spin doktorów, która zasugeruje ci, co zrobić aby plebs z takiego odległego, pozbawionego obiecanych przez ciebie wiz i perspektyw kraju jak Polska, widział w tobie luzaka i najfajniejszego fajniaka na świecie."
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Hm ale jak sobie tak siegam pamięcią wstecz, to pokazywaliście Obamę jako wzór prezydentury vs Komorowski - burak. A dzisiaj proszę , Obama tez burak i juz nie fajniak.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
USA może podziękować Obamie za zwiększenie deficytu, kolejne luzowanie polityki monetarnej, wpychanie kolejnych kilku milionów Amerykanów na bony żywieniowe, dalsze podkręcanie złych stosunków z Rosją, kolejne konflikty zbrojne i dochodzenie do głosu takim organizacjom jak BLM. Same sukcesy.

Przy dzielnicowym Komorowskim ciężko nie wyglądać jak profesjonalista...
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
No i znowu bicie chochoła. Mi to szczerze lata, kto tam akurat jest prezydentem tak długo, jak nie odwala takich rzeczy, jak mało poważne gadanie Trumpa o NATO albo tworzenie atmosfery, która też się przenosi do Polski, że prawda jako wartość nie ma znaczenia, szczególnie w polityce. Nawet się ucieszę, jak w końcu dolar spadnie, bo przynajmniej elektronika stanieje. Za Obamy dolar miał się trochę za dobrze.

Trumpa też stać na najlepszych (hehe) spin doktorów, a przy Obamie i tak wychodzi na buraka. Podczas wczorajszej mowy inauguracyjnej splagiatował Bane'a z ostatniego Batmana Nolana. Mógł chociaż wziąć przykład z żony i skopiować od Michelle Obamy. :P

Obama jako jedyny prezydent w historii opublikował legitny artykuł naukowy podczas swojej prezydentury. Przemówienia podobno też pisał raczej sam, a przynajmniej tak twierdzi. Jak teraz napiszę książkę, to wyjdzie, czy ma równie dobre pióro w rzeczywistości. Czytałem kiedyś jakiś... poradnik Trumpa, był coachem zanim to było modne, ale to nie świadczy o jakiejś wartości tej lektury. Byla IMO beznadziejna.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
USA może podziękować Obamie za zwiększenie deficytu, kolejne luzowanie polityki monetarnej, wpychanie kolejnych kilku milionów Amerykanów na bony żywieniowe, dalsze podkręcanie złych stosunków z Rosją, kolejne konflikty zbrojne i dochodzenie do głosu takim organizacjom jak BLM. Same sukcesy.

Przy dzielnicowym Komorowskim ciężko nie wyglądać jak profesjonalista...

Dokładnie takiej riposty sie spodziewałem ;)
Wszystko to może i prawda ale wg większości ekonomistów ten zły prezydent i tak... może inaczej, to za jego kadencji Stany zaczeły wychodzić z recesji a gospodarka stała sie bardziej stabilna niż nasza europejska razem wzieta. Po za tym kto oprócz Syrii Iraku itp podobnych państw nie ma coraz gorszych stosunków z Rosją. Bedziesz je miał siłą rzeczy jeśli nie bedziesz pozwalał ruskowi na podskakiwanie, a i tak spaprali sprawe z Ukraina i Syrią, tzn amerykańce i całe NATO.
Ja sobie życzę i marzy mi sie tylko jedno, by Trump mniej mówił a więcej myślał i robił w pozytywnym dla swiata znaczeniu.
Język ma niewyparzony a styl głupkowaty i mimo tego ze mi Wroo zaraz napisze ze jebie go styl to pragne tylko przyponieć ze przez nieodpowiedzialne gadki mozna doprowadzić na pewnych stanowiskach do krachu na giełdzie a to juz nikogo jebać nie bedzie lub raczej dopiero zacznie i to tak konkretnie, do bólu.
Co do reformy zdrowia Obamy, owszem była krytykowana, pokażcie mi zatem wzór do naśladowania na swiecie, Norwegia ? To nienajlepszy przykład choć zazdrościć można, ale to nie bezpośrednio ich zasługa tylko mądrze zarządzanego bogactwa narodowego które wypłynęło im z ropą.

...a może "nasz" bo nie mój ;) prezydent ( może rząd ? ) jest wzorem znakomitej komunikacji na linii Warszawa Moskwa ?  Pokażcie mi tego kto ma z Rosją znakomite stosunki i nie jest jej wasalem nie jest uzalezniony od ich gazu itd. Może Turcja alu tu z kolei rusek ma interes i to spory w postaci gazociągu gdyby NSII nie wypalił.
« Ostatnia zmiana: 21 Sty, 2017, 13:48:44 wysłana przez commelina »

Offline Algiz

• Gaduła
Hm ale jak sobie tak siegam pamięcią wstecz, to pokazywaliście Obamę jako wzór prezydentury vs Komorowski - burak. A dzisiaj proszę , Obama tez burak i juz nie fajniak.

W zestawieniu z Komorowskim to każdy by lepiej wypadł, nawet Wałęsa takich gaf nie strzelał, no może ilością wpadek jedynie Petru by mu dorównał (gdyby został prezydentem nie daj Boże )

A tu trochę z innej beczki. Zobaczcie jak się cały świat robi w chuja. Na filmie są słynne "białe hełmy" czyli wolontariusze z Syrii  (organizacja która była nominowana do nagrody Nobla w 2016r) film wygląda trochę jak słynne "Manekin Challenge" ale to nie to!
oni po prostu czekają na słowa ...KAMERA POSZŁO !

Oczywiście na filmach są ofiary rosyjskich bombardowań. Zwróćcie uwagę na odruchy pośmiertne  :o ;D ;D

« Ostatnia zmiana: 21 Sty, 2017, 16:08:12 wysłana przez Algiz »

Offline davqoniu

• Gaduła
  • Brotherhood of Lefties ;)
Trumpa też stać na najlepszych (hehe) spin doktorów, a przy Obamie i tak wychodzi na buraka.
Szczególnie w CNN i innych liberalnych mediach ;) Nic nowego.

Podczas wczorajszej mowy inauguracyjnej splagiatował Bane'a z ostatniego Batmana Nolana. Mógł chociaż wziąć przykład z żony i skopiować od Michelle Obamy. :P

Obama jako jedyny prezydent w historii opublikował legitny artykuł naukowy podczas swojej prezydentury. Przemówienia podobno też pisał raczej sam, a przynajmniej tak twierdzi. Jak teraz napiszę książkę, to wyjdzie, czy ma równie dobre pióro w rzeczywistości. Czytałem kiedyś jakiś... poradnik Trumpa, był coachem zanim to było modne, ale to nie świadczy o jakiejś wartości tej lektury. Byla IMO beznadziejna.
Tak, splagiatował. Dziewięć słów w dwudziestominutowym przemówieniu, nie pogrążaj się.
Obama dostał też Nobla, no i co z tego? Ani pokojowy (lol) nobel ani artykuł naukowy nie zrobią z niego dobrego prezydenta. Osobiście żadnej książki Trumpa nie przeczytałem, więc na temat ich wartości się nie wypowiem.
« Ostatnia zmiana: 21 Sty, 2017, 19:36:55 wysłana przez davqoniu »

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal
Obama rocznie tyle czyta tyle książek, co Trump pewnie przeczytał przez całe życie :v

Obama jako jedyny prezydent w historii opublikował legitny artykuł naukowy podczas swojej prezydentury.

dude

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Siedzi w tym swoim biurze juz prawie caly dzien i jeszcze nic nie zrobil...

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Dzisiaj z rana, w sniadaniu w radiu Zet,  pani premier stwierdziła ze Brexit jest winą m.in..... Tuska  :facepalm:
Gdybym tego nie słyszał na własne uszy,  nie uwierzyłbym i uznał to za kolejny dowcip "soku z buraka"

Offline Algiz

• Gaduła
Dzisiaj z rana, w sniadaniu w radiu Zet,  pani premier stwierdziła ze Brexit jest winą m.in..... Tuska  :facepalm:
Gdybym tego nie słyszał na własne uszy,  nie uwierzyłbym i uznał to za kolejny dowcip "soku z buraka"

Petru twierdzi inaczej.

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Ech, politycy pięknie dzielą społeczeństwo. :D A wystarczyłoby, gdyby się odpierdolili od naszych prywatnych, własnoręcznie zarobionych pieniędzy. Nagle każdy byłby szczęśliwy. :D No, może poza społecznymi pasożytami. :D
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

Petru twierdzi inaczej.

Chciałbym usłyszeć to w całości, ten facet nie może być az tak głupi :D  To samo z reszta tyczy się pani premier, to retoryka ale momentami tak idiotyczna ze ręce opadają. Fascynujące jest jednak to, jak wielu ludzi to łyka takie głodne kawałki.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ktoś jeszcze ogląda TVP?

Polecam od 13.50:

https://vod.tvp.pl/28715309/24012017-1930

Lektor z wadą wymowy, ogólnopolski protest reprezentuje jąkająca się dziewczyna ze źle pomalowanymi paznokciami (ten zoom na nie!) na tle bloków z wielkiej płyty w Szczecinie i większość studentów się nie zgadza, tzn. KoLiber, Służba Niepodległej i inne liżące tyłek władzy szczujnie. A potem wyrwanie facebookowych życiorysów o aborcji i podobne, obrzydliwe kwiatki. Miałem szczęście nie żyć za komuny i dla mnie to dzisiaj jakaś k@#$a abstrakcja, te dzisiejsze "Wiadomości". Mam nadzieję, że jutro pozwolą mi przemawiać, to dam im temat na pięć kolejnych materiałów. Kanalie.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Johnny

• Pr0
  • Miszcz onelinerów
    • Robur
Czasem puszczają kogoś z KODu, więc może wystarczy się zgłosić i dostaniesz mikrofon?
Trzymam kciuki
Jazz, Lounge, Downtempo