Autor Wątek: Kto tu coś napisze ten dupa!  (Przeczytany 322605 razy)

Offline Algiz

• Gaduła
Dlaczego piszesz o PO? Ja ich nie poparłem, więc o co kaman?  ::)

Nie napisałem że ich poparłeś, pamiętam nawet że za nimi nie przepadałeś .
To o co Ci chodziło z tym PO, bo nie ogarniam wątku z trollami.
Tacy ludzie zostali wynajęci żeby ośmieszyć katolików i tych wszystkich którym zależy na wyjaśnieniu tej tragedii i zrobić z nich oszołomów.

Offline Dun

• TW
  • Gaduła
Nadgorliwość oscentacyjnych katoli (nie mylić z katolikami)

Sęk w tym @Algiz , że na świecie istnieją właśnie dwa typy - katolicy i "katole".

Mój teść np. jest katolem. Przykładowy dialog między nim a teściową:
"- Najważniejszy jest Smoleńsk! Trzeba to wyjaśnić!
<na co teściowa>
- A nie jest dla ciebie ważniejsze, żeby wypłaty były wyższe, żeby naszym dzieciom żyło się lżej, żeby NFZ lepiej działał?
- Najważniejszy jest Smoleńsk"

:D

Autentyk. Albo tekst, jeszcze przed wyborami, że on to ma dom, dzieci, wnuka, to teraz już tylko PIS dojdzie do władzy i już my nic więcej w życiu nie trzeba.  :facepalm:

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
Dlaczego piszesz o PO? Ja ich nie poparłem, więc o co kaman?  ::)

Nie napisałem że ich poparłeś, pamiętam nawet że za nimi nie przepadałeś .
To o co Ci chodziło z tym PO, bo nie ogarniam wątku z trollami.
Tacy ludzie zostali wynajęci żeby ośmieszyć katolików i tych wszystkich którym zależy na wyjaśnieniu tej tragedii i zrobić z nich oszołomów.
PO i PiS są siebie warci. PiS z kolei wynajął tysiące hejterów internetowych. Może 13 się załapał na fuchę? ;) Żarcik - no offence.  ;D
Sprzedaję graty -> lukaj na forumową giełdę.

Offline Algiz

• Gaduła

Sęk w tym @Algiz , że na świecie istnieją właśnie dwa typy - katolicy i "katole".

<na co teściowa>
- A nie jest dla ciebie ważniejsze, żeby wypłaty były wyższe, żeby naszym dzieciom żyło się lżej, żeby NFZ lepiej działał?

Autentyk. Albo tekst, jeszcze przed wyborami, że on to ma dom, dzieci, wnuka, to teraz już tylko PIS dojdzie do władzy i już my nic więcej w życiu nie trzeba.  :facepalm:

Zgadza się, ale TV nie pokarze zwykłych ludzi którzy przyszli złożyć kwiaty pod krzyżem ( bo niby gdzie mają je złożyć ) Tv pokarze
oszołomów którzy przywiązują się do krzyża, albo krzyczą "gdzie jest krzyż " że niby wszyscy pod krzyżem to katole, i że niby tak
wygląda cały elektorat PIS, a tak nie jest .

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Zgadza się, ale TV nie pokarze zwykłych ludzi którzy przyszli złożyć kwiaty pod krzyżem ( bo niby gdzie mają je złożyć ) Tv pokarze
oszołomów którzy przywiązują się do krzyża, albo krzyczą "gdzie jest krzyż " że niby wszyscy pod krzyżem to katole, i że niby tak

Tak już działają media i polityka - wystarczy spojrzeć na słupki poparcia/oglądalności i od razu widać, że działa. Każdy (szczególnie "głupi", bo czerpiący informacje z wąskiego światopoglądowo i mało wiarygodnego źródła) musi mieć poczucie, że ma rację i niezależnie od wydarzenia, różnie nacechowane światopoglądowo teatrzyki odgrywają szopkę pod swój "target".

Vide ostatnia wizyta Dudy w USA - dopiero post factum zacząłem w miarę ogarniać, o co chodziło, bo na przemian media prorządowe pisały o "spotka się z Obamą, Wyborcza kłamała" tudzież "zerwaliśmy z byciem przedmiotem rozważań USA i jesteśmy pełnoprawnym podmiotem, po co nam spotkanie z Obamą?" podczas gdy Wyborcza i bodaj Polityka: "spektakularna wpadka MSZ, Duda nie spotka się z Obamą" albo "Duda spotkał się z Obamą, ale... [w kolejce do bufetu czy cokolwiek]". Prawda jest taka, że faktycznie rzekome spotkanie jest bzdurą wymyśloną przez MSZ, ale to też nie jest aż taka tragedia, jak niektórzy by chcieli. Gorzej, że żaden polityk nie chciał się z nim spotkać poza "republikańskim odpowiednikiem posła Pięty". Po drodze w wir pojedynku wkręciła się infamous Dorota Kania, jak zwykle wymyślając jakichś ubeckich przodków tego czy owego, lajki lecą, wszyscy się wkurwiają. Karawana jedzie dalej.

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 03 Kwi, 2016, 22:32:35 wysłana przez gizmi7 »

Offline Algiz

• Gaduła

PO i PiS są siebie warci. PiS z kolei wynajął tysiące hejterów internetowych. Może 13 się załapał na fuchę? ;) Żarcik - no offence.  ;D
Przecież elektorat pis to sami katole, zgorzkniałe babcie i dziadki, tak się ich przynajmniej przedstawia. Myślisz że potrafią obsłużyć
komputer ? myślę, że PO obudziła się z ręką w nocniku, że sami tak nie zrobili. Ci hejterzy to miliony dzieciaków którzy dorastali za ośmioletnich rządów PO i widzą że władza oderwała się od rzeczywistości i gdzieś ma społeczeństwo,każdy z tych dzieciaków ma
kumpli i rodzeństwo za granicą i widzą jak zbrodniarzy chowa się z honorami na Powązkach, a prawdziwi bohaterowie leżą bezimiennie na tzw łączce. To są ci hejterzy o których PO zapomniało tak jak o całej sile internetu.

@gizmi z tego co widziałem to Gazeta Wyborcza napisała że Obama nie spotka się z Dudą podczas gdy tak na prawdę już było po spotkaniu  :facepalm: ale oni miel na przestrzeni lat dużo więcej takich wpadek.
« Ostatnia zmiana: 03 Kwi, 2016, 22:44:31 wysłana przez Algiz »

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars

<na co teściowa>

Więc kto głosował na Pawłowicz?

Offline Algiz

• Gaduła

Może ci którzy wolą ją od Niesiołowskiego ?
;)

Ja nie uważam się za katola, za pisiora też nie , ale głosowałem na nich bo po prostu nie widzę innej siły politycznej
żeby w tym kraju coś zmienić, ale jak mnie podkurwią to będę pierwszy który zacznie rzucać w nich kamieniami.
W dzisiejszych realiach swój głos oddałbym na KUKIZ15 bo chociaż miałem do nich pewne obiekcje to pozytywnie
mnie zaskoczyli.
« Ostatnia zmiana: 03 Kwi, 2016, 23:23:45 wysłana przez Algiz »

Offline lwronk

• Pr0
  • Who said you need to buy a guitar?
    • Avernus Guitars

Może ci którzy wolą ją od Niesiołowskiego ?
;)

No ale nadal są ludzie, którzy chodzą na te jej wykłady, kupują te jej książki. To jest właśnie elektorat na tym poziomie, którego podobno wśród elektoratu PiSu nie ma. A, że ma swój odpowiednik w PO, nie jest dla mnie żadnym argumentem, na nich też nie głosowałem.

Offline Algiz

• Gaduła
W każdej armii musi być jakaś zakała pułku, jakiś Szwejk, chociaż nie, Szwejk był spoko gość. 
Nigdy nie poszedłbym na jej wykład o kupieniu książki nie wspominając, nawet rozmawiać z nią
nie miałbym przyjemności.

ps: Ona naprawdę pisze książki ?   :o  masakra.
« Ostatnia zmiana: 03 Kwi, 2016, 23:33:08 wysłana przez Algiz »

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
W każdej armii musi być jakaś zakała pułku, jakiś Szwejk, chociaż nie Szwejk był spoko gość. 

Podziwiam wyparcie.
Spoiler

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
(...) pedofile lub może ich przełożeni wzywają do obrony zycia poczetego. Cytując klasyka "wszystko tu jakies popieprzone, swiatło w podłodze ..."

To proste- więcej dzieci =więcej klechom do ruchania.  ;)
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
.....

No tak tylko np mi nie chodzi o tych biednych ludzi a o elity. Nie interesuje mnie co pokazuje TV choc chciałbym by ci wszyscy katolicy od Smoleńska tak pamietali o człowieku którego oni sami tak szbko chcieli widzieć swiętym, i to chciałbym zobaczyć w TV może i nawet miesiecznice choc pewnie i to uznałbym za lekka przesadę choc człowiek przynajmniej dla mnie był wielki.
Co do Smoleńska jest tyle samo niewiadomych co naciagania faktów.

Offline Tadeo

• Pr0
  • Sie gra sie ma
    • Fraktale
Z tego co patrzę ten artykuł urósł do rangi pasty, niemniej zastanawiam się, czy coś tutaj jest na rzeczy:
http://www.wykop.pl/ramka/3076509/czy-pis-oszalal-chce-nas-zadluzyc-na-40-mld-dolarow/

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
O kurwa: http://www.theguardian.com/news/series/panama-papers

Spoiler

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Jest tego tyle, ze ojapierdole:

Z Polski to jedno nazwisko na razie widac - Piskorski.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Sie usmiałem

gdzies na fb
Nie dopuścimy do nierządu za rządów tego rządu. Żadnych lubieżnych zabaw przy pomocy przyrządu, czy bez ślubu wkładania narządu do narządu!!!

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Stoi za tym ichniejszy think-tank Ordo Iuris, więc na jedno wychodzi :v

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Po chuj ta cała gównoburza? Przecież to takie proste.

BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline Wolfhorsky

• Gaduła
« Ostatnia zmiana: 05 Kwi, 2016, 01:01:39 wysłana przez Wolfhorsky »

Offline pivo

• Pr0
    • VisionsOfTondal

Ten sam, który zgłasza tę inicjatywę co roku i wszyscy na nią srają? :P

Offline Yony

• Predator
  • Administrator
  • I tak stroję najniżej!!!

Przecież elektorat pis to sami katole, zgorzkniałe babcie i dziadki, tak się ich przynajmniej przedstawia. Myślisz że potrafią obsłużyć
komputer ? myślę, że PO obudziła się z ręką w nocniku, że sami tak nie zrobili. Ci hejterzy to miliony dzieciaków którzy dorastali za ośmioletnich rządów PO i widzą że władza oderwała się od rzeczywistości i gdzieś ma społeczeństwo,każdy z tych dzieciaków ma
kumpli i rodzeństwo za granicą i widzą jak zbrodniarzy chowa się z honorami na Powązkach, a prawdziwi bohaterowie leżą bezimiennie na tzw łączce. To są ci hejterzy o których PO zapomniało tak jak o całej sile internetu.
Akurat zupełnie nie tak. PO miał dwa pomysły na własną promocję przed wyborami.
1. Przyjdzie PiS i was zje
2. Liczą się duże miasta i tam się promujmy
I dali na tym dupy po bandzie. Akurat jeździłem trochę po tzw Polsce B przed wyborami i PO, SLD i Kukiz nie mieli ŻADNEJ akcji promocyjnej w Staszowach i Pułtuskach. W Sosnowcu też nie :D
Za to PiS napierdalał wszędzie. Billboardami, aktywistami, ulotkami etc. Odrobili lekcje po prostu. A teraz wszyscy co przewalali za Platformy na autostradach (kurwa, sam musiałem zamknąć DG bo "duży może więcej" i PZU po prostu mi nie zapłaciło w terminie 4-tej transzy kasy za zlecenie) trzęsą dupą, że ich złapią i szumią jak to straszliwie źle. Zmieniło się coś komuś? Mniej zleceń? Mniej kasy? Wyjebali kogoś z Was z roboty?

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi

Ten sam, który zgłasza tę inicjatywę co roku i wszyscy na nią srają? :P
Yup, ale poprzednia premier nie mówiła, że "prywatnie popiera ten projekt ustawy" i członkowie obecnego rządu (PiS i Kukiz) nie srają na nią do tego stopnia, że może przejść. Ba! Nawet dohardkorowili ją w tym roku. :(
« Ostatnia zmiana: 05 Kwi, 2016, 10:18:02 wysłana przez gizmi7 »

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
...

Za to PiS napierdalał wszędzie. Billboardami, aktywistami, ulotkami etc. Odrobili lekcje po prostu. A teraz wszyscy co przewalali za Platformy na autostradach (kurwa, sam musiałem zamknąć DG bo "duży może więcej" i PZU po prostu mi nie zapłaciło w terminie 4-tej transzy kasy za zlecenie) trzęsą dupą, że ich złapią i szumią jak to straszliwie źle. Zmieniło się coś komuś? Mniej zleceń? Mniej kasy? Wyjebali kogoś z Was z roboty?

Nie zmieniło bo i czasu za mało upłyneło by cokolwiek zaczeło działać. Jak wysprzatasz kamienicę tez sie w kieszeni lokatorów nic nie zmienia. Jak dla mnie nie posprzatali do konca tego co chcieli. Jak juz uprzatną gruzy po TK i innych takich, praktycznie bedą mogli robić co chcą. Dopiero wtedy bedziemy mogli mówić czy cos sie zmieniło. W tej chwili to jedynie kochany Episkopat strzelił im w kolano projektem ustawy. Czy jakieś oddolne inicjatywy z różnej maści służb nie zaczna nas dowolnie inwigilować w imię wyższych celów spolecznych tego nie wiemy, czy prokuratorzy, którzy stali sie praktycznie bezkarni nie bedą zasłaniac sie tymże samym, To się wszystko okaże w praniu. Pamietając co potrafi pan Ziobro, nie potrafie być optymistą. Być może nic złego nie stanie sie w gospodarce, oby, ale na to potrzeba czasu by ocenić. Jesli jednak na serio zamierzają zlikwidowac rezerwy emerytalne które i tak sa smieszne by zaspokoić 500+ to juz tak fajnie nie będzie. Jedyna moja nadzieja, ze ktos posłucha Morawieckiego i Szałamachę.