Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Hm... coś Ty kupił? Do niczego to. Za mało strun... Nie zauważyłeś?Gratulacje
Te korwety są tylko troche mniej szpetne od thumbów
Cytat: benkai w 16 Wrz, 2015, 23:06:33Te korwety są tylko troche mniej szpetne od thumbów Panie, co to za herezje! Thumby to jedne z najładniejszych i najlepiej brzmiących basideł, jakie zrobiono.
Cytat: frost07 w 16 Wrz, 2015, 23:11:03Cytat: benkai w 16 Wrz, 2015, 23:06:33Te korwety są tylko troche mniej szpetne od thumbów Panie, co to za herezje! Thumby to jedne z najładniejszych i najlepiej brzmiących basideł, jakie zrobiono. A tam gadasz pan. Thumb wyglada jak ręka po ataku siekiero. Najładniejsiejszy to jest streamer/NS
Ile osób, tyle opinii. Jedyne co mnie dość mocno zaskoczyło to fakt, że thumb (5cio strunowy tak dla jasności) jest naprawdę bardzo niewielkich rozmiarów. Przygotowany byłem na kawał dechy, a tu taka niespodzianka.
Cytat: frost07 w 16 Wrz, 2015, 23:17:14Ile osób, tyle opinii. Jedyne co mnie dość mocno zaskoczyło to fakt, że thumb (5cio strunowy tak dla jasności) jest naprawdę bardzo niewielkich rozmiarów. Przygotowany byłem na kawał dechy, a tu taka niespodzianka. Toć.Jak dotąd najlepiej brzmiącą basetlą jaką miałem w łapach była 5 strunowa korweta $$ taka z dwoma musicmanami, ależ to żarło