Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 502782 razy)

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Polecam gierkę Advent Rising. Nie wiem czemu wcześniej nie ruszyłem. Dobry klimat, fajna fabuła i napierdala się kosmitów. Na początku może być trudno z przyzwyczajeniem się do sterowania, ale po chwili zabawy okazuje się świetne. Jak ktoś lubi masefekty albo halo jest super!
return to monke

Online Maciek

• Pr0
No ja już ze swoją lubą jesteśmy zdecydowani że kupujemy PS4.
chyba będą Was często odwiedzał :D

Offline .rogaty

• Gaduła
  • Dolina Magicznego Jednorożca Nińdzia!
Wykopałem se ostatnio na wyprzedaży Zeno Clash za 5 PLN. Kurde, jakie to fajne. Odpowiednio trudne i wciągające, a do tego takie "inne". :D Szkoda tylko, że fabuła dość krótka, ale to akurat można wybaczyć, bo gierka miodna.
It's always nice to have a penis.

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Oooo... Ile się w to grało...
IMO BF3 jest jeszcze bardziej zajebiaszczy, a teraz można też go za małe pieniądze dorwać, więc tym bardziej polecam! (na multi dużo lepszy, ale kampanię ma o wiele gorszą [Bad Company polecam dla samej kampanii! Pilot helikoptera wojskowego - pacyfista i inne tego typu kminy, jeden z jedynych dobrze zrobionych polskich dubbingów])

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Vietnam jest spoko, ale mi się dość szybko znudził... W trójce są przede wszystkim większe pola bitwy, a oprócz tego np. samoloty, silnik zniszczeń też trochę lepiej działa. Ale fakt, do dzisiaj wspominam np. śnieżną mapę w BC2 albo tą desantową na wybrzeżu z tymi bambusowymi chatkami, z kontenerami w pobliżu. No bardzo fajna gra, jakby nie patrzeć, BTW zgadzam się w 10000% z chujowością zręcznościowego CoDa. Albo FPS jest "nowoczesny", albo historyczny, albo scifiquakearenaunre altournament. A CoD to takie nie wiadomo co - nawet, jakby patrzeć na to z przymrużeniem oka, to i tak gra wydaje się irracjonalnie bez sensu i jedzie na kilometr mentalnością USA...

Offline Szorstki_EVL

• Gaduła
  • Holy Wars
Neverwinter  :)

Zapraszam na server Mindflyer.

Offline kguitark

• Użytkownik
Ja pociskam w nowego Tomb Raidera. I kurde nie mogę się zdecydować,czy jest to lepsze czy gorsze od Uncharted. Mam ciągle niedosyt tego "czegoś".
A w kolejce czekają Skyrim i... The Last of Us :).

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi

Offline wuj Bat

• Pr0
Metro Last Night.

Przyznam, że dzięki nieoczekiwanej pobudce o 4 AM grałem 3 godziny(!!!) przed roboto! Miał to być początek baaardzo złego dnia...
Paczki z głów!

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Oh lol

Microsoft's chief of interactive entertainment, Don Mattrick admits the xbox one was a "flop"

Don mattrick apologizes for the xbox one being a failure and not meeting to their customers standards.

Offline vlamnick

• Gaduła
  • i am unable to can
Co do CoDa - zgodzę się, że multi w Black Opsie i MW2 to totalny bullshit (G18 Akimbo + steady aim pro?! WTF), ale za to CoD4MW na najlepsze multi w historii FPS (nic się z tym nie może równać  :-X ). Co do singla - jestem takim zatwardziałym fanem, że mam wszystkie (ori) części na dysku, od CoD1 do Black Cocksa 2 i co jakiś czas robię sobie maraton przechodzenia wszystkiego po kolei...

Online mastEr_eXplorer

• Pr0
Wczoraj zacząłem trylogię Mass Effect bo jakimś cudem mnie ta gra omijała.

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
https://www.humblebundle.com/

Pany, brac bo prawie darmo i zajebiste gry!

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Mat, kupiłeś? Nie miałeś problemów z dodaniem gier do Origina? Bo od blisko pół godziny próbuje i nie chce mi dodać kodu (ciągle mieli i mieli, ale sie nie wczytuje, pewnie przeciążone serwery mają) :/
B ( o ) ( o ) B S

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead

->HD

Offline Mat

• Pr0
  • Join the Dark Side and get a free cookie!
Taaa, kupilem ale jeszcze nic z tym nie robilem. A nie mozesz Steama uzyc zamiast Origina? Przeciez dostajesz kody na jedno i drugie.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Ale nie do wszystkiego ;) Dead space 3 i BF 3 jest tylko na Origina ;)

Mielił i przemielił, dopiero teraz mogłem wpisac pierwszy kod, teraz czekam aż zaakceptuje. Szkoda że nie wszystko jest na steama, bo mógłbym zostać przy jednej platformie.
B ( o ) ( o ) B S

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Również kupiłem jak tylko się pokazało, niesamowita okazja. Niestety, EA nowsze tytuły wydaje tylko na Originie i to się raczej nie zmieni.

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
!
return to monke

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
Warcraft III - nigdy mi się nie znudzi. Nakurwiam na przemian z Diablo II i Path of Exile :D
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Ciekawe, co dodadzą dziś do EA'owskiego Humble Bundle. Stawiam na Dead Space 2 i Crysisa 1'kę.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
też mam nadzieje właśnie na te 2 gry :)

Wkręciłem się Lola :facepalm:
B ( o ) ( o ) B S

Offline gizmi7

• Pr0
  • Venus as a goodboi
Wkręciłem się Lola :facepalm:
Ha! Ja już prawie 4 lata w tym siedzę, od samej premiery :/ Jak pomyślę, ile czasu zmarnowałem na tą grę... Może zrobimy forumowy klan w LoLa? :D

Offline Frantic

• Pr0
Ja grałem jeden dzień w LoLa, przestałem jak przegraliśmy grę bo byłem zmęczony i mnie jakieś gimbusy zwyzywały. Do dzisiaj mi te inwektywy w głowie siedzą.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
Dlatego nie piszę nawet slowa po polsku ani się nie przyznaję skąd jestem :D Jak gimbusiarnia zobaczy bardziej skomplikowane słowo po angielsku to wymięka. Bo bez przesady, gra to ma być przyjemność a nie nerwówka i kłótnie bo komus coś nie wychodzi albo po prostu jest w te grę nienajlepszy :)
B ( o ) ( o ) B S