Autor Wątek: W co gracie - siostro, bracie?  (Przeczytany 505895 razy)

Offline mlodysatan

• Pr0
  • Graj to co czujesz, to jest najlepsze !
    • KOZI RECORDS
Zagrac raz ok ! Ale nic ciekawego nie dali :)
Dla warszawiakow :) U mnie in da shop Portal 2 i Mortal 9 juz jest :D

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Nie żeby coś na tym moim japku zadziałało, ale spytam gdzie jest ten twój indaszop?

P.S. nie mieszkasz na Kickiego czasem?
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
Instalujem Portal 2 :D

Offline mlodysatan

• Pr0
    • KOZI RECORDS
Centrum :) Swiat gier tam siedze teraz :P
Mieszkam blisko kickiego :D Siennicka :)

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
To mieszkamy po sąsiedzku, a pytałem, bo wydawało mi się, że Cię w tramwaju widziałem ( tj. chyba Ciebie ) jak wysiadałeś na przystanku gdzie wysiadają studenty wszelakie do akademika na Kickiego właśnie.

/OT
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline mlodysatan

• Pr0
    • KOZI RECORDS
/OT
Dobrze widziales, ale ten temat mozna pogadac na PRV :D
/OT

Offline wuj Bat

• Pr0
(Crysis 2)
Zagrac raz ok !

No, a ile? Szkoda życia, za dużo się dzieje, żeby w miejscu stać...
Paczki z głów!

Offline Jakub_Z.

• Pr0
  • Matowy
Nie robi szału ten krajzis...
Grałem u kumpla na xklocu na olbrzymim telewizorze w HD chyba i grafika też jakoś na kolana nie rzucała... Ale pewnie na konsoli to wygląda gorzej? A może lepiej? Nie wiem, nie znam się - ot, normalna 'szczelanka' jakich pełno :)

Offline wuj Bat

• Pr0
Nie chcę wyjść na jakiego Cryboja, ale obecnie raczej niewiele gier jest porównywalnych graficznie. A jak jest, to poproszę.

Ale nevermind, bo wczoraj zdarzyła się taka oto rzecz. Miałem chwileczkę na ME2 i podczas wczytywania napisało mie, że decyzje z ME2 będą miały znaczący wpływ na rozgrywkę w ME3 (Bioware mówi o około 1000 zmiennych!). I pierwszy raz naprawdę przejąłem się losem pikselowej figurki w grze i po podjęciu kilku decyzji, z którymi wewnętrznie przestałem się zgadzać - zagrałem jeszcze raz od save'a i zrobiłem tak, żeby w sumnieniu się ze sobą zgadzać. A to przecież tylko gra. Genialna.
« Ostatnia zmiana: 21 Kwi, 2011, 09:54:30 wysłana przez wujo Batman »
Paczki z głów!

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
Bacio - 1 miała też wpływ na 2, temu warto po premierze 3ki walnąć sobie całą trylogię :)

Offline wuj Bat

• Pr0
Niewykluczone!... Tylko staty jak na razie pokazują ponad 26 roboczogodzin, a to jeszcze nie koniec!

Mass Edit:
No i stało się, w święta skończyłem ME2. Staty niebezpiecznie zbliżyły się do 40 grogodzin. Wniosek: najlepsza, najbardziej złożona, logiczna i najmniej głupia gra, w jaką grałem. Żebym grał dotąd w 4 gry i/albo miał połowię swoich lat, to moglibyście nie uwierzyć w moje podniecanie ;). Zostały mie dosłownie ze 2 misje poboczne i przeskanowanie jakiegoś układu, do tego mam kilkanaście nowych misji do ew. wgrania, ale już chyba - ku uciesze żony - odpuszczę ;). Polecam. Polecam.
Paczki z głów!

Offline coin777

• Pr0
  • Nie moge Tego
    • YT
Jedynka lepszejsza ;)

Jak już skończyłeś ME2 to zagraj sobie w KOTOR- a (jak lubisz SW (jak nie to tez warto ( ;) ) ) ) :P

http://en.wikipedia.org/wiki/Star_Wars:_Knights_of_the_Old_Republic
Pchnąć w tę łódź jeża lub ośm skrzyń fig

Offline wuj Bat

• Pr0
Grałem w demo, albo troszki zacząłem samą gierę i mie nie podeszła...
Paczki z głów!

Offline Shogun

• Gaduła
Oj tak ME 2 zawiesiło strasznie wysoko poprzeczkę, czekam na trójkę z niecierpliwością :D

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
Ja tam dalej nie wiem czym wy się podniecacie :P.
Przeszedłem niedawno Portala 2. Zajebista gra! Fajniejsza od poprzednich pod jednym względem - ma jasno określoną fabułę, do tego jest dużo dialogów, więc się nie nudzi. Do tego zakończenie zrobili takie, że padłem na cyce :D

Offline Donnie

• Pr0
  • Albo rybki, albo pipki
Jak rzadko gram ostatnimi czasy, to portala 2 połknąłem w 2 dni. Zajebista gra, w której czujesz że mózg nie jedzie na biegu jałowym...może nie ma jakiś łamigłówek i wszystko przechodzisz raczej z biegu, ale  sprawia to niesamowitą frajdę. Do tego świetny humor no i zakończenie ;)

Dla tych co wiedzą o co chodzi u mnie wyglądało mniej więcej tak "Ooo strzele sobie tam heheh...o kurwa!" Później sobie przypomniałem, że było w fabule wyjaśnienie.

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
Włączyłem sobie opcję komentarzy twórców. Bardzo fajna sprawa, ciekawe rzeczy gadają. Aż sobie ponownie poprzednie dorwę i przejdę.

Offline oz

• Pr0
a w world of tanks ktoś gra?

Offline lokibalboa

• Pr0
Na portala 2 mam chrapkę straszną....chciałe m sobie kupić bo mam org. jedynkę ale troche cena mnie przerasta.....grają c w portala  też miałem jakieś pozytywne odczucie- coś w stylu "no kurwa jestem małym geniuszem" - to sprawia że ta gra daje tyle radości.

Swoją droga jak przy steamowych rzeczach jesteśmy - nie gra ktoś w Team Fortress 2 ? Przez 2 lata moim znajomym się znudziło i troche rzadziej moge ich wciągnąć w rozgrywke a przydałoby się paru znajomych w drużynie  ;)

Offline Maciek

• Pr0
ja pogrywam, myślę że mógłbym nawet częściej zebrać sie do TF2 :D

Offline lokibalboa

• Pr0
http://www.tf2items.com/id/lokibalboa po tym nicku mnie szukaj i dodawaj ;p

Offline wuj Bat

• Pr0
- na dole jest link fejs zboka i można zassać 1,8GB gameplay, trwający 12 min! Polecam!

Spoiler
« Ostatnia zmiana: 30 Kwi, 2011, 10:14:13 wysłana przez wujo Batman »
Paczki z głów!

Offline selfslave

• Gaduła
Ostatnio wzięło mnie na jakieś ściganie i zassałem NFS:Hot Pursuit na próbę. Wymagający nie jestem, jeżdżenie autkami ok, natomiast muzyka... dżizas. Nie wiem jaki debil wpadł na pomysł, żeby w tego typu grze soundtrackiem były słabe i mdłe quasi-indie piosneczki, ale to był jeden z tych bardzo nieudanych pomysłów. Tyle to dynamiki grze zabiera, że po prostu trzeba muzyczkę wyłączyć, bo pasuje ona może do symulatora leniwego drapania się po jajach, ale NFSa krzywdzi okropnie. Jedyne utwory przy których można pojeździć to kawałek zespołu Bad Religion oraz (sorry, ale z braku konkurencji, naprawdę daje tam radę) 30 Seconds to Mars :D

Offline Aston

• Pr0
    • Kanał YouTube
30STM ma też fajny kawałeczek w Shift 2 Unleashed. Dają radę nawet, chociaż pedalstwo jest momentami zbyt silne.

Offline orkk_warrior

• Prawie użytkownik
Jak gra z muzyką metalową to tylko Brutal Legend!!!