Autor Wątek: Koszulki serwisowe  (Przeczytany 267749 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Odp: Koszulki serwisowe
« Odpowiedź #125 09 Gru, 2008, 13:40:32 »
No oczywiście nic o Was bez Was :D

Jak sobie przypomniałem o tych naszych koszulkach i trafiłem na ten wątek to sobie pomyślałem, że taka koszulka w "świecącym" wykonaniu zajebiście prezentowałaby sie na koncertach...

kcem dwie! (co tu dużo gadać)
Paczki z głów!

Offline pan mikos

• Pr0
« Odpowiedź #126 15 Gru, 2008, 23:32:19 »
Też bym reflektował na takiego odblaska :)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #127 16 Gru, 2008, 00:35:18 »
widzialem na wlasne oczy, mega kurwa tak!

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja
« Odpowiedź #128 16 Gru, 2008, 00:39:44 »
Tak, Sir. Koszulkę - odblask, Sir. Chcę, Sir. Nawet, jak ma 4 dychy kosztować, Sir.
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.

Offline BartekL

• Pr0
  • "Ryjem will not play"
« Odpowiedź #129 16 Gru, 2008, 00:54:56 »
A może ktoś wkleić te zdjęcia w swoim poście, bo nie widzę, a tez może bym się skusił, w końcu wypada :) Tym bardziej że mój projekt zaczyna się krystalizować i będzie można ponosić/obnosić na jakim koncercie :)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #130 16 Gru, 2008, 01:06:59 »
A może ktoś wkleić te zdjęcia w swoim poście, bo nie widzę, a tez może bym się skusił, w końcu wypada :) Tym bardziej że mój projekt zaczyna się krystalizować i będzie można ponosić/obnosić na jakim koncercie :)

Nie chciałbym się nikomu w interes wpierdalać, ale ostatnio robiliśmy w pracy koszulki z zajebistym odblaskowym nadrukiem...
Jak forumowicze byliby chętni to dowiem się czy dałoby radę zrobić takie z logo forum...
Co prawda ja mam tylko szóstkę :D ale chętnie pomogę...
Jeśli chodzi o nasze to one tak wyglądały:
PRZÓD (bez lampy)

TYŁ (bez lampy)

A teraz najfajniejsze... zdjęcia z lampą...
PRZÓD

TYŁ

Technika wykonania to zdaje się FLOCK (chyba tak się to pisze)...
Kosztowało nas to dokładnie 36 zł za sztukę... Tyle, że my zamówiliśmy 350 sztuk...
Te 36 zł to jest maksymalnie po kosztach... jeszcze z minimalną zniżką... (ale jak coś to dla forum też załatwię)...
Cena niska nie jest, ale mieliśmy wyjazd na międzynarodowe zawody World Firefighters Games w Liverpool'u... więc trzeba było się jakoś pokazać...
Reszta koszulek się rozeszła po jednostkach w Toruniu i okolicach... Ale sporo z nich noszą koledzy strażacy z innych krajów... Koszulka prezentuje się świetnie i dlatego każdy chciał się wymienić...

Na żywo wygląda to lepiej niż na zdjęciach... szczególnie wchodząc do lekko ciemnego pomieszczenia gdzie ciut światła wpada... rewelacja...

Dowiem sie ile by wyniosła taka koszulka z takim wzorem jak ta na forum... No chyba, że wzór ten jest zastrzeżony... i jak pisałem na początku... jak mam się nie wpierdalać to walcie śmiało... nie będę :D

Offline BartekL

• Pr0
  • "Ryjem will not play"
« Odpowiedź #131 16 Gru, 2008, 01:12:42 »
Dzięks men, nie wiem czemu w cytacie widzę te zdjecia jako "zobacz obraz" a w poście już nie... Swoją drogą to mogłem właśnie zacytować kolege fireboy i tez btym linki zobaczył. Gupim czasem ;)

to ja tez byłbym chętny na taką koszulkę :)

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
« Odpowiedź #132 16 Gru, 2008, 09:31:02 »
Od dziecka, chcialem byc gwiazda rocka. W zasadzie mi to sie udalo.
Czy ja wygladam na kogos kto chodzi w odblaskowych kloszulkach? No dobra, moge sie poswiecic :)

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
« Odpowiedź #133 16 Gru, 2008, 09:35:59 »
witam wszystkich po dłuższej przerwie... była mała awaria kompa i harvest musiał przesłać mi jeszcze raz loga.
Wstępnie koleś obejrzał i powiedział że absolutne MINIMUM zamówienia to będzie 20sztuk ( i to i tak w drodze wyjątku, normalnie jest 50).
Mam nadzieję, że tyle nazbieramy...
niestety cena wtedy będzie odpowiednio większa...
Szczerze mówiąc myślałem, że skoro na forum jest grubo ponad 400 użytkowników (edit: prawie 500), a do tego na dole widzę że przez ostatnie 24 godziny wizytę złożyło ponad 100 z nich to, że zainteresowanie koszulkami będzie większe...
Co do ceny to dziś wieczorem powinienem wiedzieć przynajmniej orientacyjną...
ale jak koleś wczoraj powiedział... ta świecąca folia jest w chuj droga :D
myślę że damy radę :D

Rozmawiałem z harvestem i myślałem, że można by ciąć koszty i zaproponowałem drugi wzór...
z przodu 7>6 wielkości tego loga które jest na mojej koszulce, a z tyłu logo kod kreskowy z napisem sevenstring.pl wielkości takiej jak macie na poprzednich koszulkach...

ale tak sobie myślę, że nie ma sensu się rozdrabniać... taka koszulka wyjdzie może z 3-4zł taniej więc różnica żadna... a efekt zdecydowanie przyjemniejszy jak loga są duże :D
« Ostatnia zmiana: 16 Gru, 2008, 09:37:37 wysłana przez fireboy »

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
« Odpowiedź #134 16 Gru, 2008, 10:19:25 »
ale tak sobie myślę, że nie ma sensu się rozdrabniać... taka koszulka wyjdzie może z 3-4zł taniej więc różnica żadna... a efekt zdecydowanie przyjemniejszy jak loga są duże
Kurwa nawet z Księżyca mają widzieć że tam jest 7>6 napisane ;)

Szczerze mówiąc myślałem, że skoro na forum jest grubo ponad 400 użytkowników (edit: prawie 500), a do tego na dole widzę że przez ostatnie 24 godziny wizytę złożyło ponad 100 z nich to, że zainteresowanie koszulkami będzie większe...
No nie poddajmy się jeszcze. Jak bardzo będzie trzeba wezmę najwyżej kilka na 'zapas' coby były do dyspozycji portalu.

Offline hmmtt

• Gaduła
  • RG7421XL
« Odpowiedź #135 16 Gru, 2008, 17:39:25 »
Dajcie 7>6 jakąś fajniejszą czcionką btw zaklepuje jednego szirta.

z przodu 7>6 wielkości tego loga które jest na mojej koszulce, a z tyłu logo kod kreskowy z napisem sevenstring.pl

Git.

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
« Odpowiedź #136 16 Gru, 2008, 17:51:28 »
jest fajna czcionka :P
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #137 16 Gru, 2008, 18:38:54 »
Robert, Ola pyta czy beda babskie. Ja biere 2x dla siebie + (jak beda famale) 2x dla Oli i 2x super maluskie dla synka

Offline 7th

• Pr0
« Odpowiedź #138 16 Gru, 2008, 18:41:52 »
Możesz dopisać mnie do listy :D
power to a being never dies

Offline wysek

• Gaduła
  • elektrogumonapawacz
« Odpowiedź #139 16 Gru, 2008, 20:54:54 »
Ja też poproszę sztukę :)
likmapusy

Offline ymon

• Użytkownik
  • nie plastik
« Odpowiedź #140 17 Gru, 2008, 00:02:50 »
Chętnie wezmę z jedną sztukę .
nie frytki

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #141 17 Gru, 2008, 00:15:42 »
różowy napis/czarny t-shirt wchodzi w grę !?  :headbang:
jak tak to jestem chętny

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #142 17 Gru, 2008, 00:22:26 »
Dobra, nieważne, że aktualnie nie posiadam siódemki.
Chcę jedną sztukę. Będzie leżeć na półeczce. Założę, jak już będę miał wiosło, obiecuję!

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #143 17 Gru, 2008, 00:24:03 »
to chyba nie wymóg, ja też nei mam 7strun i nie mam zamiaru raczej. Wole mieć 8strun :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #144 17 Gru, 2008, 01:09:08 »
Wymóg czy nie wymóg, ale jakkolwiek bym tej szóstki nastrojonej nie miał, z napisem '7>6' na koszulce będę wyglądał jak idiota ;(

Offline Mery

• Mr. Autorefresh
  • Pr0
  • الحرية في سوريا
« Odpowiedź #145 17 Gru, 2008, 08:19:21 »
Wymóg czy nie wymóg, ale jakkolwiek bym tej szóstki nastrojonej nie miał, z napisem '7>6' na koszulce będę wyglądał jak idiota ;(

Laik nie wyczai. Wtajemniczony będzie wiedział do czego dążysz :P
www.baasa.pl - hałas, pomiary hałasu, mapy akustyczne, analizy akustyczne, projekty akustyczne, farmy wiatrowe, raporty oddziaływania na środowisko w zakresie hałasu, programy ochrony przed hałasem, akustyka budowlana, wibracje.

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
« Odpowiedź #146 17 Gru, 2008, 08:39:55 »
widzę, że sprawa się ruszyła i coraz więcej chętnych...
Rozmawiałem wczoraj z gościem i jeśli będzie to ok 20 sztuk (a generalnie poniżej 50) to koszulka będzie kosztować między 40-42zł (jeszcze dokładnie nie wie bo jest w trakcie zamawiania folii świecącej).

Jeśli będzie między 50 - 100 sztuk to może być 38-40zł. generalnie zasada jest prosta... im więcej tym taniej... myślę, że te ceny i tak spoko bo my przy ponad 300 sztukach mięliśmy za 36 zł...

sinner: jeśli chodzi o "babskie" dla Oli to mogą być po prostu S lub M (moja pani chodzi w S-ce i jest ok...), a jeśli chodzi o coś dla małego... to sam już myślałem... i zobacz tu:
http://www.allegro.pl/item499996744_dzieciaki_z_cba_czarne_body_dl_rekaw_86.html
Zamawiamy czarne bodziaki na allegro bez nadruku i robimy na nich co chcemy :) Może będzie więcej chętnych to się wtedy zamówi :) może wuj_batman on zdaje się też został niedawno tatą :D
a tu taka mała wizualizacja:

nikt, lokibalboa, mogę zapytać czy mają pink... tyle, że właśnie odblask będzie kiepsko wyglądał... może być czarny...

mondomg, ja jak pisałem wcześniej też mam 6-tkę ;) i wcale mi to nie przeszkadza... podoba mi się to forum ze względu na klimat i to że można się czegoś konkretnego dowiedzieć... a to że jest napisane 7>6 no cóż... już mnie w podstawówce na matmie tego nauczyli... czysta matematyka ;) nie jest napisane że jest lepsze tylko że większe (ale zaraz będzie wojna) :devil:
« Ostatnia zmiana: 17 Gru, 2008, 08:41:26 wysłana przez fireboy »

Offline Owczur

• Gaduła
    • Devilish Impressions
« Odpowiedź #147 17 Gru, 2008, 09:02:07 »
nie jest napisane że jest lepsze tylko że większe (ale zaraz będzie wojna) :devil:
Prowokujesz ;D
To po co ja kupilem 7ke ? ;D
A kurwa prawie to lyknalem, kazdy wie, ze 7>6 to znaczy 7<lepsze>6 ;p

Offline ymon

• Użytkownik
  • nie plastik
« Odpowiedź #148 17 Gru, 2008, 21:58:04 »
@ fireboy
Jest opcja żeby zamówić w kolorze żółtym koszulkę?
nie frytki

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #149 17 Gru, 2008, 22:14:48 »

nikt, lokibalboa, mogę zapytać czy mają pink... tyle, że właśnie odblask będzie kiepsko wyglądał... może być czarny...

a jakby biały świecący 'binding' napisów a w środku róż ?