Autor Wątek: Koszulki serwisowe  (Przeczytany 267655 razy)

Offline lokibalboa

• Pr0
Odp: Koszulki serwisowe
« Odpowiedź #175 09 Sty, 2009, 23:03:57 »
to złudne wrażenie czy widzę wersję bez rękawów ?

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
« Odpowiedź #176 09 Sty, 2009, 23:08:49 »
Nie, coby się w kadrze zmieściło są złożone :)

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #177 09 Sty, 2009, 23:11:42 »
Czy rozmiar nadruku będzie właśnie taki jak po lewej? bo coś Fireboy wspominał, że to tylko próbka taka miała być?

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
« Odpowiedź #178 09 Sty, 2009, 23:36:06 »
ja byłbym jak najbardziej za tym, żeby rozmiar nadruku był taki jak w prawej
do widzenia.

Offline ymon

• Użytkownik
  • nie plastik
« Odpowiedź #179 10 Sty, 2009, 00:19:44 »
Mnie się mały(mniejszy) nadruk z przodu podoba ale 7>6 mogłoby być większe  :devil:
« Ostatnia zmiana: 10 Sty, 2009, 00:22:00 wysłana przez ymon »
nie frytki

Offline fireboy

• Pr0
    • Toughest Firefighter Alive
« Odpowiedź #180 11 Sty, 2009, 14:34:44 »
Oczywiście, że koszulka która jest na zdjęciach to jak pisałem tylko prototyp... Loga na finalnej będą w takich (lub bardzo zbliżonych rozmiarach jak na poprzednich koszulkach forumowych (czyli takie jak ta z prawej ;) )...
Będę miał chwilkę to zrobię zestawienie zamówień, kto, co, ile i w jakiej opcji zamawia... żeby była jasność... będziemy mieli liczbę sztuk to zamawiamy...

[edit]
Oto lista chętnych w kolejności zgłaszania:

user
koszulka
uwagi
-----------------------|----------------------------------|-----------------------------------------------
wuj_Batmanheavy 200 | 07 czerwony | 1 | L
heavy 200 | 09 khaki | 1 | L
-----------------------|----------------------------------|-----------------------------------------------
pan mikosHeavy 200 | 11 pomarańczowy | XL | 1 |lub koszula na guziki, z kolnierzykiem i krotkimi rekawami w kolorze pomaranczowym z czarnym logo na plecach i malym 7>6 na lewym cycu
Martens_emenems     Heavy 200 | 01 czarny | L | 1 |
James Dean---------------------REZYGNACJA
7thheavy 200  | 01 czarny  | XL | 2     TYLKO duży kod kreskowy z przodu
wysekheavy 200 | 01 czarny | 1 | MZ przodu kod kreskowy, a z tyłu 7>6. Nadruk biały nieodblaskowy.
ymonheavy 200 | 04 żółty | 1 | Llogo od frontu może być małe(takie jak przyszło na demo koszulce) a z tyłu duże 7>6, Nadruk biały
lokibalboa -----------------------------REZYGNACJA
mondomgheavy 200 | 04 żółty | 1 | LDUUUŻE CZARNE logo 7>6 z przodu. z tyłu NIC
Muszaheavy 200 | 01 czarny | 1 | S
Polo Pique Polo 200  |01 czarny | 1 | M
polo - logo 7>6 na lewej piersi i   kod kreskowy z tyłu
dom?nheavy 200 | 09 khaki | 1 | L |
heavy 200 | 00 bialy | 1 | L |
tylko duze logo sevenstring na przedzie (kolor czarny), nadruk nie odblaskowy
Wybielacz666heavy 200 | 01 czarny | 1 | M
sinnerHeavy 200 | 01 czarny | XL | 1 |
Heavy 200 | 11 pomarańczowy | XL | 1 |
harvestHeavy 200 | 34 czekolada | 1 | L |
ToleinHeavy 200 | 01 czarny | 1 | XXL |z przodu, na klacie, możliwie duży i gruby napis 7>6 (odblaskowy), a z tyłu, możliwie wysoko, logo z kodem kreskowym (odblaskowe)
johnny_ibzHeavy 200 | 01 czarny | 1 | L |TYLKO kod kreskowy z przodu

Jeśli kogoś przeoczyłem to przepraszam... niech się przypomni na PW.
Dobrze by było jakby osoby przy których nie ma rozmiarów, koloró i ilości sztuk odezwali się do mnie na PW (żeby tu już tematu nie zaśmiecać). W tedy uzupełnię tabelę...

[edit 2]
jeśli chodzi o kolory nadruków... to podejrzewam, że nie ma problemu zrobienia w kolorze czarnym (kilka osób mnie o to pytało), jak również prawdopodobnie można zrobić też białe (na ciemne koszulki)... cena jednak będzie taka sama, bo bez sensu każdą koszulkę osobno liczyć... zresztą za custom się powinno nawet więcej płacić ;) a tu można sobie wybrać, kolor, rozmiary loga, i położenie :D
Nie proponowałem "zwykłych" nadruków bo stwierdziłem, że takie koszulki już macie... Dlatego zaproponowałem takie odblaski bo uważam, że ciekawie to wygląda... ale jak kto chce...
« Ostatnia zmiana: 18 Lut, 2009, 14:51:59 wysłana przez fireboy »

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #181 13 Sty, 2009, 01:50:39 »
Mi się 'editka' nie pojawiła w nowych postach, więc podbijam. Przy okazji, sprawdź proszę wiadomości fireboy.

edit: no i ja również chciałbym odblaska, ale odblaskowego czarnego logo się nie da :(
« Ostatnia zmiana: 13 Sty, 2009, 17:49:33 wysłana przez mondomg »

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
« Odpowiedź #182 13 Sty, 2009, 10:08:36 »
Kurna jasne że się skuszę tylko chwilowo mam mały zapierdol :/

Offline Wybielacz666

• Pr0
    • growl'n'roll, baby!
« Odpowiedź #183 13 Sty, 2009, 18:12:52 »
jak coś to ja oczywiście też piszę się na odblask (duże loga przód i tył )
do widzenia.

Offline fireboy

• Pr0
« Odpowiedź #184 15 Sty, 2009, 13:00:43 »
no panowie... trochę się ociągacie !!! im szybciej będziemy wiedzieli kto, czego i ile to szybciej będą koszulki...

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #185 15 Sty, 2009, 16:41:01 »
trzeba powysyłać PW do tych co nie uzupełnili danych, bo pewnie dawno do tego działu nie zaglądali

EDIT_ PieMy wysłane
« Ostatnia zmiana: 15 Sty, 2009, 16:45:46 wysłana przez Musza »
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
« Odpowiedź #186 16 Sty, 2009, 01:12:50 »
ja poprosze tak:

heavy 200 | 09 khaki | sztuk jeden | L | tylko duze logo sevenstring na przedzie (kolor czarny), nadruk nie odblaskowy

mysle jeszcze nad bialym, ale jestem niewymiarowy i nie chce skonczyc z dwoma wielkimi koszulkami w ktorych bede jak worek wygladal... do tego jestem slepy i nie widze czy gdzies byla podana rozmiarowka z wymiarami w cm.
Łe tej.

Offline Musza

• Pr0
« Odpowiedź #187 16 Sty, 2009, 10:11:11 »
mata leniuchy
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline pan mikos

• Pr0
« Odpowiedź #188 16 Sty, 2009, 11:02:50 »
Dzieki Musza za PMa.
Wieczorem dam odpowiedz, musze przecytac topic a teraz nie mam czasu.
Chyba wezme sobie czerwona XL, ale to jeszcze sie zastanowie. Pewne jest ze wezme coś :)

Offline Tolein

• Pr0
« Odpowiedź #189 16 Sty, 2009, 12:44:03 »
To ja jeszcze, żeby mi nie przepadło:

Heavy 200 | 01 czarny | 1szt | XXL | uwagi: z przodu, na klacie, możliwie duży i gruby napis 7>6 (odblaskowy), a z tyłu, możliwie wysoko, logo z kodem kreskowym (odblaskowe).
« Ostatnia zmiana: 16 Sty, 2009, 12:57:35 wysłana przez Tolein »
And if the band you're in starts playing different tunes
I'll see you on the dark side of the moon

Offline pan mikos

• Pr0
« Odpowiedź #190 16 Sty, 2009, 16:25:35 »
Cos mi nie chce dzialac ten Eshop Adler dlatego bede glupio pytal.
Jesli jest opcja koszuli na guziki, z kolnierzykiem i krotkimi rekawami to ja poprosze w kolorze pomaranczowym z czarnym logo na plecach i malym 7>6 na lewym cycu.
Jesli nie to standardowy uklad:
Heavy 200 | 11 pomarańczowy | 1szt | XL |.
« Ostatnia zmiana: 17 Sty, 2009, 02:43:10 wysłana przez pan mikos »

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
« Odpowiedź #191 16 Sty, 2009, 17:11:27 »
to w takim razie zamawiam:

heavy 200 | 09 khaki | sztuk jeden | L | tylko duze logo sevenstring na przedzie (kolor czarny), nadruk nie odblaskowy
heavy 200 | 00 bialy | sztuk jeden | L | duze logo sevenstring na przedzie (kolor czarny), nadruk nie odblaskowy

razem dwie sztuki. tyle :)
Łe tej.

Offline Wybielacz666

• Pr0
    • growl'n'roll, baby!
« Odpowiedź #192 22 Sty, 2009, 22:41:24 »
kiedy zamykamy zgłoszenia?
do widzenia.

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
« Odpowiedź #193 22 Sty, 2009, 23:07:50 »
Jak tak patrze, to żeby nie mieć wszystkich koszulek takich samych, zapisz mnie proszę na taki sam design jak Tolein-a :)

Offline fireboy

• Pr0
« Odpowiedź #194 23 Sty, 2009, 09:38:00 »
kiedy zamykamy zgłoszenia?
Czekamy tylko na Sinnera i Martensa... PW wysłane do nich ... nadal czekam...

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
« Odpowiedź #195 23 Sty, 2009, 10:12:54 »
Dla chętnych proto koszulki też do kupienia od ręki, wymiary i foty wieczorem.

I ze tak na marginesie powiem Panowie fstyd, Fireboy tu się stara żeby atrakcyjne w wyglądzie koszulki przyciągły jak największą rzeszę zainteresowanych, a tu nawet 20 sztuk nam się nie udało uzbierać...
« Ostatnia zmiana: 23 Sty, 2009, 10:14:25 wysłana przez Harvest »

Offline fireboy

• Pr0
« Odpowiedź #196 04 Lut, 2009, 10:52:56 »
W końcu tabelka zapełniona...
Dopiero w piątek będę miał kontakt z gościem od koszulek. Przekażę mu zamówienie. Wtedy ustali konkretną cenę za koszulkę. I wtedy zaczynamy zbierać kasę... Niestety będzie trzeba zapłacić z góry bo ja nie będę miał kasy żeby wyłożyć. Z drugiej strony nie chciałbym zostać z 10 koszulkami w różnych rozmiarach bo mi nie potrzebne ;)
Co do kasy to możemy się umówić, że zbierze Harvest i całość prześle mi :) od momentu otrzymania kasy proces produkcyjny będzie trwał max tydzień... jeśli okaże się, że jakiegoś koloru koszulek z jakiegoś powodu nie ma będę się kontaktował z zainteresowanymi. Jedno jest pewne... czarne są zawsze :D

Sinner nie zamawia bodziaków dla maluchów więc na razie damy sobie spokój i ja i wuj_batman obejdziemy się smakiem ;) Po prostu można to później zrobić osobno i nie będzie z tym problemu. A chciałbym zamknąć już sprawę koszulek żeby nie było, że tu narobiłem hałasu i nic z tego nie wyszło...

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
« Odpowiedź #197 04 Lut, 2009, 12:02:56 »
Tak się właśnie zastanawiałem, co z naszymi koszulkami się dzieje. Jakby co to jak najbardziej kasę mogę w każdej chwili wpłacić.
Czekam :*

Offline wuj Bat

• Pr0
« Odpowiedź #198 05 Lut, 2009, 10:24:28 »

Sinner nie zamawia bodziaków dla maluchów więc na razie damy sobie spokój i ja i wuj_batman obejdziemy się smakiem ;)

Pieruna, to nie możemy odwrotnie - zamówić se po 2szt. a Sinnerowi ew. domówić później? Zawsze 1szt. mogę mu wtedy sprezentować.
Paczki z głów!

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #199 05 Lut, 2009, 13:06:06 »
Przepraszam z tym body, mam pewne problemy ze zdrowiem w rodzinie i pochlania to troche kasy, zamiast byc lepiej, to jest coraz gorzej, wiec tne niepotrzebne wydatki