Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
A odpadały z tych poprzednich? Dex coś marudził chyba? Moja trzyma się idealnie.
Proponuję wersję minimalistyczną: same klucze ze strunami w tym stylu.
Czuje, ze czad beda te koszulki. Oczywiscie z osemka.
Jak będzie dostępny szary kolor koszulki to dajta znać.
dobrze Batman gada! polać mu wódki!
Batman dobrze gada! polać mu wódki
dobrze gada! polać mu wódki!
Cytat: mondomg w 02 Cze, 2011, 10:54:24Proponuję wersję minimalistyczną: same klucze ze strunami w tym stylu.Takiego Customa, z którego wystarczy usunąć wszystkie pozostałe elementy mogę Ci bez problemu zrobić
Cytat: KykuPL w 31 Maj, 2011, 16:41:00Jak będzie dostępny szary kolor koszulki to dajta znać.Dostałem dzisiaj informacje, że przy takim zamówieniu jedną szarą koszulkę wykonają w cenie białej, także dopisuję Cię do listy.Amanita - z longsleevem nie ma problemu będzie on po prostu 3,5zł droższy
Cytat: Musza w 02 Cze, 2011, 10:57:37Cytat: mondomg w 02 Cze, 2011, 10:54:24Proponuję wersję minimalistyczną: same klucze ze strunami w tym stylu.Takiego Customa, z którego wystarczy usunąć wszystkie pozostałe elementy mogę Ci bez problemu zrobić Pysznie. Czyli rozumiem, że z usuwaniem problemów nie ma? To poproszę jeszcze otwory na pachy.
Cytat: Musza w 02 Cze, 2011, 11:19:57Cytat: KykuPL w 31 Maj, 2011, 16:41:00Jak będzie dostępny szary kolor koszulki to dajta znać.Dostałem dzisiaj informacje, że przy takim zamówieniu jedną szarą koszulkę wykonają w cenie białej, także dopisuję Cię do listy.Amanita - z longsleevem nie ma problemu będzie on po prostu 3,5zł droższy Nie chce byc upierdliwy, ale moze tez jest opcja na sleevelessy?Wtedy bym wzial siakes dwie
Niestety plik możesz spisać na straty i zacząć pracę od nowa, prawdopodobnie komputer wyłączył się podczas zapisu. PS nie tworzy kopii bezpieczeństwa jak InDesign.
JA bym chciał białego customa, gdzie z przodu jest pusto, a na całych pleckach jest duze 7>6
Cytat: Musza w 02 Cze, 2011, 11:19:57Amanita - z longsleevem nie ma problemu będzie on po prostu 3,5zł droższy znaczy się czarny longsleeve to jest totalnie burżujska opcja i'm in.osobiście wolałbym jakiś projekt bardziej w stylu delirycznym, a i jestem z Mondem, jak chodzi o minimalizm. ale czekamy na oficjalne projekty
Amanita - z longsleevem nie ma problemu będzie on po prostu 3,5zł droższy