Kto się już zdecydował na obecne projekty, bądź uwierzył w nasze siły i jest pewny zakupu to poproszę info na PW z rozmiarem, ilością, kolorem, adresem i rodzajem przesyłki (w cenie jest koperta bąbelkowa i priorytet zwykły). Ułatwi mi to życie, bo już zacznę wszystko notować. Co do rabatów postanowiliśmy, że nie ma co rozbijać tego na wszystkich i robić ~1zł taniej. Za zaoszczędzone pieniądze zrobimy dodatkowe koszulki, które dostanie Harvest na promocje portalu. Jedna trafi np. do portugalskiego gitarzysty Freda Bruma, który będzie promować serwis, a promocja = więcej odwiedzin = rozwój, a przełoży się to też pewnie na konkursy z fajnymi nagrodami. Uważamy, że tak będzie fair. Prace nad projektem głównym potrwają jeszcze 2-3 dni + jeden dzień na poprawki ostateczne, także finish już niedługo
Ci Tom mówiłem, zamówiłbyś projekt bez żadnych gitar i święty spokój z customami by był. a tak każdy chce swoje ulubione banjo na koszulce 
Ten temat już zamknąłem. Tak to już jest że wszystkim się nie dogodzi a im bardziej się próbuje tym bardziej marudzą. Lesson learned