Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
ale w hameryce tak wyglądają normalne sklepy z gitarami, przynajmniej te w których byłem.
no ja bylem w paru i tak nie wyglladaja
eee zero podjarki. ten salon wyglada ladnie tylko na zdjeciach. pomieszczenie do ogrywania jest malutkie, cholernie tam ciasno, teraz jak tam dowalili jeszcze sprzetu to juz w ogole nie potrafie sobie wyorbazic tego jak tam wyglada.to duze pomieszczneie, to widze ze porobili troche porzadku i zrobili fotki zeby ladnie wygladalo. tak naprawde to nie ma sie cyzm jarać.
takki delikatny off top ale wlasnie na tvn turbo zobaczyłem ze w dzisiejszym "polak potrafi" bedzie pokazane jak robią gitary w mayo 18:15
Cytat: Budzan w 12 Paź, 2008, 10:49:11eee zero podjarki. ten salon wyglada ladnie tylko na zdjeciach. pomieszczenie do ogrywania jest malutkie, cholernie tam ciasno, teraz jak tam dowalili jeszcze sprzetu to juz w ogole nie potrafie sobie wyorbazic tego jak tam wyglada.to duze pomieszczneie, to widze ze porobili troche porzadku i zrobili fotki zeby ladnie wygladalo. tak naprawde to nie ma sie cyzm jarać.A tak szczerze, ile jest sklepow w pl, gdzie w ogole jest jakiekolwiek pomieszczenie do ogrywania? Tymbardziej dzwiekoszczelne. Ja znam w sumie pare... no wlasnie PARE!
poza tym nie wiem co sie tak jaracie tym dzwiekoszczelnym pomieszczeniem. na co to komu? w mayo nie ma takiego ruchu akurat zeby ciagle ktos gral jak np Ty ogladasz wiosła zeby Ci przeszkadzał.
Cytat: Budzan w 12 Paź, 2008, 22:00:37poza tym nie wiem co sie tak jaracie tym dzwiekoszczelnym pomieszczeniem. na co to komu? w mayo nie ma takiego ruchu akurat zeby ciagle ktos gral jak np Ty ogladasz wiosła zeby Ci przeszkadzał.Ograj sobie dokładnie wzmak 3 kanałowy 100 Watowy...
akurat mayo np nie prowadzi wzmaków to raz a dwa ze takich wzmakow to w polskich sklepach za duzo nie ma. a w klitce malutkiej to nie wiem czy chcialbym 100 watowy piec ogrywac
Cytat: Budzan w 13 Paź, 2008, 20:52:47akurat mayo np nie prowadzi wzmaków to raz a dwa ze takich wzmakow to w polskich sklepach za duzo nie ma. a w klitce malutkiej to nie wiem czy chcialbym 100 watowy piec ogrywacChciałbyś SpoilerRozkręcasz wzmaka, zamykasz klitkę i łoisz na zewnątrz
Cytat: Budzan w 12 Paź, 2008, 10:49:11eee zero podjarki. ten salon wyglada ladnie tylko na zdjeciach. pomieszczenie do ogrywania jest malutkie, cholernie tam ciasno, teraz jak tam dowalili jeszcze sprzetu to juz w ogole nie potrafie sobie wyorbazic tego jak tam wyglada.to duze pomieszczneie, to widze ze porobili troche porzadku i zrobili fotki zeby ladnie wygladalo. tak naprawde to nie ma sie cyzm jarać.A tak szczerze, ile jest sklepow w pl, gdzie w ogole jest jakiekolwiek pomieszczenie do ogrywania? Tymbardziej dzwiekoszczelne. Ja znam w sumie pare... no wlasnie PARE! Cytat: Drevniak w 12 Paź, 2008, 15:30:41takki delikatny off top ale wlasnie na tvn turbo zobaczyłem ze w dzisiejszym "polak potrafi" bedzie pokazane jak robią gitary w mayo 18:15 jest na YT