Wuju Batmanie dodałem
Logo jest taki i już chyba na razie takie zostanie. Wcześniej było inne (można luknąć na stronie) a jeszcze wcześniej w ogóle nie było (co osobiście było moim wielkim błędem). Będę myślał jeszcze nad innym logiem. Na razie zostanie tak jak jest. W rzeczywistości jest ładniejsze niż na zdjęciach. No i trwalsze niż to wcześniej nie wspominając już o łatwiejszym montażu.
Z bliska wygląda to tak jak poniżej w załączniku.
shitol > te boczne rączki są od Adam Hall i zapewniam Cię, że nie ma mowy o żadnym dźdźdźdź... Hall ma bardzo mocne sprężyny dociskowe, czego nie mogę powiedzieć o rączkach typu "case" z allegro (miałem i niestety musiałem je zwrócić z racji tandetnego wykonania).
Testuję każdą kolumnę na ile pozwala mi czas przed wysyłką. Prywatnie mam małą 112 z takimi samymi rączkami już rok i nic nie brzęczy.
Jeśli już masz taki problem to możesz możesz podkleić małym kawałkiem uszczelki (np. czarnej do okien, ona jest samoprzylepna) w miejscu, gdzie styka się guma z metalem. Taki mały pasek i powinien pomóc.
Pojawią się również naklejki na terminal i tabliczki / data/nr/itd. Niestety to wszystko kosztuje a prawie każda kolumna jest inna i muszę to jakoś zrobić tak, żeby nie zamawiać ciągle innej tabliczki bo to są koszty i to wcale nie takie małe. Muszę mieć jakaś uniwersalną. Tak jak pisałem wcześniej to będzie dopiero w przyszłym roku.
Kółka też są. Takie jak w załączniku lub takie jak na www.
Mosiężne logo też będzie kiedyś. Wiem o jakie Ci chodzi Leon. Taka "Stara Ameryka". Tylko w pi...du kosztuje niestety.
Aha. Cennik. Był, ale chwilowo usunąłem. I tak na razie mam zbyt mało czasu na ... wszystko. Jeśli jest jednak ktoś zainteresowany to
TUTAJ jest