Witam, przed wczoraj dostałem do rąk właśnie to urządzenie, ucieszony zrobiłem wszystko co było niezbędne aby aby z niego korzystać, przez resztę dnia byłem z urządzenia zadowolony, ale na następny dzień zaczęły się dziwne problemy. Otóż, gdy gram coś trzeszczy, nie bardzo, ale na tyle że mnie to irytuję, wcześniej tego nie było. Gdy gram coś palm mutingiem to jest tak jakby jakieś dudnienie + właśnie te trzaski. Zrobiłem już chyba wszystko co możliwe, bufor, w menadżerze zablokowałem na portach usb wyłączanie urządzeń, robiłem format, wcześniej przeinstalowywałem cały soft l6 kilka razy, przeczytałem już chyba cały internet i nic, na każdym porcie usb jest to samo, słuchawki też sprawdzałem, na dodatek, dźwięk z komputera się przesterowywuję, na niższych głośnościach jest ok, ale jak podgłośnie bardziej to dźwięk po prostu pierdzi. Co do podgłaśniania jeszcze, to na wyższych głośnościach, większość dźwięku idzie na lewą słuchawkę, a na prawej jest jakiś syf, to samo z dźwiękami z komputera. Z góry dziękuje za pomoc, bo ja już nie mam pojęcia co z tym zrobić.