dobra wypiłem kawę, przeczytałem co trzeba i na szybko powiem tak:
1 - zgadzam się z opiniami ludzi z Forum jak i AP - to jest to czego ja nie lubię: dotknij, pograj, porównaj, wypowiedz się
2 - koleś faktycznie emocjonalnie podszedł do tematu, ale chyba się mu nie dziwię
to tak jakby ktoś o Waszym dziecku dyskutował za Waszymi plecami i pisząc, że na zdjęciu spoko, z uwag w dzienniczku już inaczej, a tak naprawdę to nikt go nie spotkał
3 - hmmmm nadal mnie to zastanawia jak to gada i może się przejadę nad morze
4 - rozumiem zdenerwowanie ludzi na ton wypowiedzi, ale jak już pisałem ja bym Merlina nie testował po mailu z cyklu "Fajnie tak sobie wymienić wszystkie oczekiwane cechy nowego brzmienia
Tylko ile z nich jest faktycznie do osiągnięcia. ... Plastyczne. Trudno coś powiedzieć. Termin mocno nietechniczny ..." - tak trochę nie do końca to fajnie wygląda, ale przetestowałem ...
tak też się zastanawiam, że często ci dobrzy są pojebani
hmmm zastanawia mnie też fakt, że Mayones Legend był na Musikmesse z setem APG, gra na tym Skawa, rozwiązania wzorowane na najlepszych klasykach jeśli chodzi o brzmienie i konstrukcje - stawiam, że nie jest to produkt dla napierdalaczy, którym musi brzmieć jak piła łańcuchowa, ale raczej dla ludzi, którzy chcę czegoś więcej
no nic szuka dalej ludzi, którzy to ograli