Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
jako że kocham polskie manufaktury i nadal poszukuję brzmienia i posiadam juz jeden efekcik tego Pana to...nie ważne...chcem to i już( Obraz usunięty.)ed.: jeśli komuś z tego forum przyjdzie do łba żeby mnie przelicytować to nie ręczę z siebie ed2.: to jest GAS gigant
( Obraz usunięty.)
( Obraz usunięty.)nie wiem czy zauważyliście ale one często mają taką ciemniejszą barwę wpadającą w czerń. Właśnie w takim kolorze chce:)
( Obraz usunięty.)Chcę (?)
Chciałbym oświadczyć tu i teraz, że zostałem wyleczony z wszystkich gasów Z przeszłych i prawdopodobnie przyszłych
Cytat: purpleman w 07 Lis, 2009, 12:40:55Chciałbym oświadczyć tu i teraz, że zostałem wyleczony z wszystkich gasów Z przeszłych i prawdopodobnie przyszłych nie wierze, dostales mandat albo cos innego wlazlo ci na konto?
Cytat: dom?n w 07 Lis, 2009, 21:59:37Cytat: purpleman w 07 Lis, 2009, 12:40:55Chciałbym oświadczyć tu i teraz, że zostałem wyleczony z wszystkich gasów Z przeszłych i prawdopodobnie przyszłych nie wierze, dostales mandat albo cos innego wlazlo ci na konto? Albo żona?... Zdrowie? Nie wiadomo, co gorsze Straszne rzeczy - pisz, co się stało...
Podróży po Polsce mi się zachciało..