Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
( Obraz usunięty.)Jak ten model ciężko dostępny ((
Cytat: Aremenius w 03 Lip, 2014, 11:40:08Ibek 721, tylko nie wiem czy sens toto brać, trzymał ktoś w łapkach? W polszy ciężko znaleźć ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)No i ten dylemat które wykończenie brać w razie kupna ;_____;Polecam, bardzo ładna i wygodna. Jest w Riffie na Placu Konstytucji
Ibek 721, tylko nie wiem czy sens toto brać, trzymał ktoś w łapkach? W polszy ciężko znaleźć ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)No i ten dylemat które wykończenie brać w razie kupna ;_____;
Cytat: lupus w 03 Lip, 2014, 19:42:34Cytat: Aremenius w 03 Lip, 2014, 11:40:08Ibek 721, tylko nie wiem czy sens toto brać, trzymał ktoś w łapkach? W polszy ciężko znaleźć ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)No i ten dylemat które wykończenie brać w razie kupna ;_____;Polecam, bardzo ładna i wygodna. Jest w Riffie na Placu Konstytucji Chuj, chuj, chuj Zaszedłem dzisiaj, sprzedali ją w zeszłym tygodniu, podobno miewają, w sumie całkiem dobra cena jak puszczę swoją Fatygę i troszkę odłożę powinno styknąć żeby ją wziąć w ciemno i się jarać Ale ogólnie warszawski Riff na duży pozytyw, w moim Białostockim każda gitara ze strunami z okresu kurwa wojny secesyjnej -.- Nie wspominając o setupie ;_____;
Ogółem w Białymstoku w riffie bieda, wisi teraz jakiś fender tele za coś chyba 3k a parę dość sporych skaz bindingu ma + przebarwienie przy główce Ale to już lepiej niż w muzycznym na legionowej "scenotechnika" czy jakoś tak. W ubiegłe wakacje podbijam tam akurat z wiosłem. Sprzedawca niby spoko, pogadaliśmy, dałem mu swoje wiosło w łapy pograł sobie kawałek a ja chodziłem po sklepie. Na moje pytanie czy jakiegoś fernandesa z wystawy za 1,5k mogę dotknąć odpowiedział "sorry, ale ma czarny lakier i nie dajemy go od tak ogrywać" .. serio ?
Cytat: jaccqu w 08 Lip, 2014, 00:31:23Ogółem w Białymstoku w riffie bieda, wisi teraz jakiś fender tele za coś chyba 3k a parę dość sporych skaz bindingu ma + przebarwienie przy główce Ale to już lepiej niż w muzycznym na legionowej "scenotechnika" czy jakoś tak. W ubiegłe wakacje podbijam tam akurat z wiosłem. Sprzedawca niby spoko, pogadaliśmy, dałem mu swoje wiosło w łapy pograł sobie kawałek a ja chodziłem po sklepie. Na moje pytanie czy jakiegoś fernandesa z wystawy za 1,5k mogę dotknąć odpowiedział "sorry, ale ma czarny lakier i nie dajemy go od tak ogrywać" .. serio ?Pomylił z dżeksonem. Czarny dżekson to stan umysłu. Poza tym - nie wiedziałeś, że czarna gitara daje + 10 do szybkości grania?
Kiedyś, jak na ul. Lipowej jeszcze był Riff z gitarami wisiało tam to cudo... zaluje, ze nie kupilem.( Obraz usunięty.)SH4 + SH2... boskie flażolety.
nie wiedziałeś, że czarna gitara daje + 10 do szybkości grania?
@Bjørn Ja tutaj niestety mieszkam
Wypierdolę jak tylko będę mógł, może na studia do stolycy, Gdańska albo Krakowa się wybiorę zobaczymy jak toto pójdzie, raczej powinienem się utrzymać w w miarę dobrych warunkach także czym prędzej z tego wydupia i pustelni instrumentalistów ;____;
( Obraz usunięty.)klasyczny strat, 3x single, (tylko) 6 strun... nie dżęci :/
Cytat: Aremenius w 08 Lip, 2014, 11:39:57Wypierdolę jak tylko będę mógł, może na studia do stolycy, Gdańska albo Krakowa się wybiorę zobaczymy jak toto pójdzie, raczej powinienem się utrzymać w w miarę dobrych warunkach także czym prędzej z tego wydupia i pustelni instrumentalistów ;____;Zapraszam do Warszawy. Tutaj znalezienie ludzi do grania jest cięższe niż Ci się wydaje
Co masz do Jagiellonii?
( Obraz usunięty.)i LP, ale full mahą, z palisanrę na podstrunnicy i czejmberd i z gryfem 60's (ale czy w ogole takie są? :C)