Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Oj są... Jedyne co mnie w Behemothowym wpienia, to dwugłowa wrona na gryfie. I biały, nie biały, wiem, że to niby ma być feniks, ale niestety dla mnie to to jest po prostu dwugłowy orzeł a do tych mam niejaką awersję :/
to dwugłowa wrona na gryfie. [...] wiem, że to niby ma być feniks, ale niestety dla mnie to to jest po prostu dwugłowy orzeł
Finish: BLKS w/ Eagle Graphic
Godless Phoenix on the neck [...]
( Obraz usunięty.)
że kruwa co?? O.o
Cytat: głuchy_zjeb w 16 Lis, 2010, 15:32:28( Obraz usunięty.)że kruwa co?? O.oMój aktualny gas to ostatnio niezmiennie : 4 x kabel 0.3m + 1m głośnikówka
Ten obdartus Iommiego to jakiś z tego co pamiętam lutniczy wynalazek, który wygląda tak a nie inaczej, bo został kiedyś na słońcu w aucie. Obszerniej było o tym napisane w TR "po całości" traktującemu o BS o ile się nie mylę
Najlepsze, że gibol nie robi leworęcznej sygnatury Iommi'ego
PS2. Maciek - miałem w zeszłym roku okazję nabyć takiego exploreropodobnego pokraka w wersji spalted maple, set EMG Hetfielda + klucze blokowane. Nie powiem za ile, bo się można ostro wkurwić, ale plusminus tyle to nowa seria 50 kosztuje... Sam się wkurwiam do tej pory