Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Jak pierwszy raz zobaczyłem te gitary Trussarta to mi gacie opadły.Ale ujrzałem ceny i powoli, w smutku podciągałem gacie, a napływające do oczu łzy rozmyły perspektywę zakupu.
O MATKO MARYJO PRZENAJŚWIĘTSZA!Zajebistość tego Les Paula wykracza poza wszelkie granice poznania...
Cytat: selfslave w 11 Lis, 2010, 00:57:31Jak pierwszy raz zobaczyłem te gitary Trussarta to mi gacie opadły.Ale ujrzałem ceny i powoli, w smutku podciągałem gacie, a napływające do oczu łzy rozmyły perspektywę zakupu. Mam to samo. Składamy się? Ja od piątku do niedzieli, Ty resztę tygodnia.
slyszeliscie aluminiowa/stalowa gitare live ? ja slyszalem aluminiowe Electricale pare razy i to to gowno masakruje, dwa dni nic nie slyszalem na prawe ucho. w studiu okay, ale na zywo nie polecam, ze tak powiem
zorro, po prostu niektórzy lubią, jak ich gitara wygląda jak złom. Bo lubią, jak się widzi ich jako zdeprawowanych gnojów, albowiem życie nie pozwala im takim być naprawdę
Bat, masz tantiemy za konsultacje, czy mu wjechać na chatę na pełnej?( Obraz usunięty.)
btw. lisyforever na rockmetal to ty ?
Cytat: Maciek w 13 Lis, 2010, 00:00:27btw. lisyforever na rockmetal to ty ? Tak. a raz czytam sobie ogłoszenia i już myślałem że znalazłem idealnego dla siebie gitarnika po czym się okazało że to moje ogłoszenie:D
a ja zmienię temat i powiem ze przemyślałem temat i zmieniam wzmaka rozważam DRkie, powerball-a 2 lub pitbull-a CLX ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)
A DR'ka to trzeci ( i jedyny słuszny ). Bo pod tym skrótem kryje się Dual Reflicter, tak?