Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
( Obraz usunięty.)Nie. Nie ma takiego. Ale za jakiś czas będzie....ta jasne kurwa...chyba jak się drugi raz urodzę i w końcu się uda
moj poprzedni bassman miał takiego Fendera, fajna konfiguracja przetworników i do tego wygląda skrajnie obleśnie.
nie wiedziałem ze Bugera zrobiła nowe wzmaki, teraz wiem co kupie do basu gdyż nie wymagam od basu zbyt wiele ( Obraz usunięty.)ed: 1200zł na thomannie ed: aaaaaa ( Obraz usunięty.)
Cytat: Drevniak w 10 Paź, 2010, 19:14:56nie wiedziałem ze Bugera zrobiła nowe wzmaki, teraz wiem co kupie do basu gdyż nie wymagam od basu zbyt wiele ( Obraz usunięty.)Jesli Titus gralna Behringerze to ja moge na Bugerze ed: 1200zł na thomannie ed: aaaaaa ( Obraz usunięty.)
nie wiedziałem ze Bugera zrobiła nowe wzmaki, teraz wiem co kupie do basu gdyż nie wymagam od basu zbyt wiele ( Obraz usunięty.)Jesli Titus gralna Behringerze to ja moge na Bugerze ed: 1200zł na thomannie ed: aaaaaa ( Obraz usunięty.)
nawet ten palisander nie gryzie w oczy na tym zdjęciu..
Cytat: dom?n w 10 Paź, 2010, 13:12:24moj poprzedni bassman miał takiego Fendera, fajna konfiguracja przetworników i do tego wygląda skrajnie obleśnie.Dyfer? przechuj jest
nie moge tylko zrozumiec czemu mu dali taki hujowy blyszczacy switch z tak samo blyszczaca plytka z bzdurnymi napisikami.
Faaajne wiosło
Cytat: mhrok lama w 10 Paź, 2010, 19:33:56nie moge tylko zrozumiec czemu mu dali taki hujowy blyszczacy switch z tak samo blyszczaca plytka z bzdurnymi napisikami. pewnie dlatego że to sygnatura, a Randy tak miał w swojej gitarze?
nic nie pisze- więc.........Cyan Guitars- Hellboy( Obraz usunięty.)