Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Ten, tego ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)
Cytat: nikt w 14 Paź, 2015, 23:34:05Ten, tego ( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)
Vagina to chyba najgorsze, najbrzydsze i najgorzej brzmiące gitary ever
Cytat: Johnny w 15 Paź, 2015, 00:24:43Vagina to chyba najgorsze, najbrzydsze i najgorzej brzmiące gitary everJarają mnie ich główki, podejście i fanpage
Cytat: inches666 w 15 Paź, 2015, 00:30:56Cytat: Johnny w 15 Paź, 2015, 00:24:43Vagina to chyba najgorsze, najbrzydsze i najgorzej brzmiące gitary everJarają mnie ich główki, podejście i fanpageSpoko, też miałem kiedyś 13 lat
Cała ta marka to jest szczucie cycem over 9000... Schecters. Design gorszy niż u Zakka Wylde'a, marketing rodem z reklam suplementów diety wspomagających libido, przy cenach, jak u Avernusa (no offence)...
Zależy jak na to spojrzeć( Obraz usunięty.)
No tak, bo ktoś tę dopłatę traktuje poważnie, zapomniałem
Cytat: inches666 w 16 Paź, 2015, 20:32:32No tak, bo ktoś tę dopłatę traktuje poważnie, zapomniałemTak samo jak całą tę "markę"
@Guziel powiedz Panu coś n temat GASu na Vipera :pA u mnie to:Eternal gas i absolutny must have ( Obraz usunięty.)Kochani rodzice. Kocham wasP.S prześlijcie pieniążki *.*