Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: Amal_68 w 21 Paź, 2015, 15:55:054/4?Obiecuję Ci że jak dorwę tego ibaneza to będzie i sweter . Ktoś wie ile trzeba na niego (ibaneza) wyłożyć? I ktoś słyszał o jakiejś sztuce w PL albo GER czy tylko zagramanica?http://shop.guitar-max.eu/Ibanez-JPM100-P1-john-petrucci-gitara-elektryczna-sklep-muzyczny-wroclawAle z nimi się nie robi interesów Trzeba szukać po ebayu i zagranicznych fejsbukowych giełdach. Jakiś rok temu na allegro wisiała P4 za 3700zł.
4/4?Obiecuję Ci że jak dorwę tego ibaneza to będzie i sweter . Ktoś wie ile trzeba na niego (ibaneza) wyłożyć? I ktoś słyszał o jakiejś sztuce w PL albo GER czy tylko zagramanica?
( Obraz usunięty.)Dawno tak nie dostałem po mordzie od jakiegoś wiosła. Absolutny zachwyt nad brzmieniem i wykonaniem. A rozłączane cewki w EMG to chyba mój nowy fetysz
Cytat: lupus w 12 Lis, 2015, 18:00:26( Obraz usunięty.)Dawno tak nie dostałem po mordzie od jakiegoś wiosła. Absolutny zachwyt nad brzmieniem i wykonaniem. A rozłączane cewki w EMG to chyba mój nowy fetysz Kurwa, kolejny się starzeje
.strandberg* Lefty( Obraz usunięty.)
( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)Oglądałem dziś fajny program na planete (Gadget Man) i były pokazane kapsuły ogrodowe - zarówno Archipody, jak i Tetra Shedy zrobiły na mnie olbrzymie wrażenie. Chciałbym kiedyś taką
Cytat: gizmi7 w 06 Gru, 2015, 03:20:07( Obraz usunięty.)( Obraz usunięty.)Oglądałem dziś fajny program na planete (Gadget Man) i były pokazane kapsuły ogrodowe - zarówno Archipody, jak i Tetra Shedy zrobiły na mnie olbrzymie wrażenie. Chciałbym kiedyś taką Który odcinek? Obejrzałbym