Wiadomix, ciężko jest coś w tej półce cenowej wybierać, bo tutaj wzmaki raczej nie dzielą się już na lepsze i gorsze tylko 'inne'.
Miałem tę przyjemność słuchać Savege 60 na każdej próbie, bo ziomek z zespołu ma.
No grat świetny, ma to specyficzne coś w brzmieniu, jest bardzo szybki i czysty i nie emituje tyle szumów co piwej, i jest jak na engla przystało dość suchy i nie przebasowany, co dla mnie akurat było na plus. Swietnie dogaduje się z ts-em i z dobrą paką zamiata równo

..
Imho w niektórych momentach mój dzejsiem900 jest bardziejszy i mam tu na myśli przestery. Ale to tylko moja opinia.
Ale z tych dwóch wybralbym piwko

Czemu? To po prostu od zawsze było moje marzenie.. słyszałem nie raz na live, ogrywałem 3 razy i zawsze uczucie mam to samo...
KURWI, jest sztywny, suchy wredny i bezwzględny, jednym słowem nic mu nie brakuje, mi skopał jajca razem z dupą, i kiedyś na pewno go zakupię..
ale bramka szumów moim zdaniem wymagana no i ciężkie to to niemiłosiernie

Co do drugiego to starczy ci i 30 wat
Ogólnie to Stivo dobrze powiedział, na sprzęcie tej klasy, zawsze możesz zabrzmieć dobrze ale możesz i zabrzmieć byle jak albo przeciętnie, wszystko zależy od ciebie