Autor Wątek: Konkurs "Kto wygląda ze swoją gitarą najbardziej pizdowato"  (Przeczytany 136620 razy)

Offline maślak

• Pr0
    • lowtide
Całkiem dobrze tu wyglądasz. Zdjęcie się nie kwalifikuje :P

Offline terrormuzik

• Zamula nawet jesion
  • Pr0
starasz się znaleźć sobie przyjaciół "na litość" :P
że 6-strunowa gitara to na litość od razu? :D

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
szydercy, zazdrościcie takich chujowych zdjęć :D tak naprawdę to chciałem pochwalić się koszulką :(

terror, przynajmniej baryton, a nie jakieś 24 3/4 co ostatnio na forum jest modne :P ;)
do widzenia.

Offline wuj Bat

• Pr0
terror, przynajmniej baryton, a nie jakieś 24 3/4 co ostatnio na forum jest modne :P ;)

Łiiii, na barytonie to każdy umi zagrać w A (a nawet w H), a na 24 3/4 trzeba być pRo maStah (dziękuję, dziękuję, oj, nie trzeba...) ;)
A najlepiej jeszcze w G na strunach 46 - jak Widek ;)
Paczki z głów!

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
Ja sie ostatnio probowałem przestroić do dropa B i ni chu chu. Jakież to grube trzeba miec struny zeby nie wisialy robiac tylko pyk przy uderzeniu?

Offline sylkis

• Pr0
to ja na 28" na secie ernie balla 13-72 ledwo akceptuje naciag strun przy pelnym B(H) :P
(\__/)    This is Bunny.
(='.'=)   Copy and paste bunny to help
(")_(")   him gain world domination.
:zuo: "Jesteś nadęty. Jak cholera." :zuo:

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD
72? O_O

ja pierdole ale grubo

O_O

Offline sylkis

• Pr0

to ktos na tym forum jeszcze nie ma tego setu ogranego w ogole? :P myslalem ze juz wszyscy go przerobili, a przynajmniej ci, ktorzy siegaja rowniez po co innego, niz 7mki :D
(\__/)    This is Bunny.

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
ja go miałem w siódemce(dodatkowa struna 10) strojonej w standardzie 26,5'' ale szybko zmieniłem bo wioliny to fatalny makaron, a te najgrubsze to po prostu makaron:P
Spoiler
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline sylkis

• Pr0
na jakie grubsze? bo szczerze na naszym polszczym rynku niczego grubszego nie znalazlem - no moze z wyjatkiem setow od razu dla Bass Vi do pelnego E oktawe nizej. ale ponoc pewne chyba expy czy tam elixiry (nie pamietam juz, ktos na forum o nich pisal i musialbym poszukac teraz) sa sztywniejsze mimo, ze ciensze i mam zamiar je obadac jak bede wymienial struny ;>
(\__/)    This is Bunny.

Offline Musza

• Pr0
na jakie grubsze? bo szczerze na naszym polszczym rynku niczego grubszego nie znalazlem - no moze z wyjatkiem setow od razu dla Bass Vi do pelnego E oktawe nizej. ale ponoc pewne chyba expy czy tam elixiry (nie pamietam juz, ktos na forum o nich pisal i musialbym poszukac teraz) sa sztywniejsze mimo, ze ciensze i mam zamiar je obadac jak bede wymienial struny ;>

W tanichstrunach.pl są/były EB 74 i GHS 80 i 90.
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline sylkis

• Pr0
EB 74? w sensie, ze pojedyncze? czy w jakims secie do 7? bo takowej grubosci na 100% nie maja w zadnym secie do 6... i GHS tez nie widze grubszych, niz 70 - tylko znowu szukam posrod setow do 6, popelniam blad?:P
edit: dobra, znalazlem to w pojedynczych strunach. przyznam szczerze, ze nigdy nie zagladalem w takowe, bo nigdy nie probowalem ukladac wlasnych setow....bo nie za bardzo wiem jak sie za to zabrac. ale mniejsza o to - offtopik, jutro moze poszperam na forum w poszukiwaniu teorii czym sie kierowac innym, niz traktowaniem jakiegos setu jako punkt odniesienia ;)
« Ostatnia zmiana: 15 Cze, 2010, 04:03:58 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline wuj Bat

• Pr0
Ja sie ostatnio probowałem przestroić do dropa B i ni chu chu. Jakież to grube trzeba miec struny zeby nie wisialy robiac tylko pyk przy uderzeniu?

Bat zestaw: 58-46(44)-32-20-15-11. Z tym, że strój jest taki: wszystkie struny w B i tylko druga podciągnięta do dropa. 24,75"
Paczki z głów!

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
IIRC to Hetfield ma tez firebirda z wlasnie tymi trópickupami na trzy litery, czarnego.
Łe tej.

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
Oki, nie mam zamiaru się spierać czy cokolwiek. O pasywach w MoP akurat skądś tam wcześniej wiedziałem, ale nie o to mi chodziło że szatan=aktyw albo magnes co karoserię przyciąga :devil: tylko że połączenie Het+Firebird=hmm... ;D

I nadal jestem ciekaw, co on na tym grał. Pewnie właśnie coś z w/w płyt albo jakomś ballade. Bo Majstra od Tapet chyba jednak się nie uciągnie. Chyba :P

END OF TOPIC
Łe tej.

Offline sylkis

• Pr0
wlasnie stwierdzilem, ze jak kiedys bede sobie sprawial cos bassVI-owatego, to wpierdole tam p90 zamiast zwyklych singli ;O i wstawie ich tam 3 i zajebie se 1 trojpozycyjny przelacznik + jeden dwupozycyjny przelacznik okreslajacy, czy ten 3pozycyjny ma dzialac na zasadzie wyboru jednego z 3 pojedzynczych pickupow, czy ma wybrac B+M, B+M+N, czy M+N (tak, ja musze tak przekombinowywac ;D) bo przez pewien czas tez mialem na nie fazy i malo co sobie wiosla z nimi nie sprawilem, ale jednak jeszcze starsza faza na polaczenie dwoch pseudohubuckerow z posklejanych prawdziwych singli wygrala ;) i jeszcze jazzmasterem podkrecili nawrot na stare fazy kurwa no...
« Ostatnia zmiana: 15 Cze, 2010, 18:37:02 wysłana przez sylkis »
(\__/)    This is Bunny.

Offline mhrok lama

• Pr0
  • Jestę kuglarzę xD

Macie wujka Heta z Ognistym Ptakiem...

EDIT: mowta co chceta ale jak dla mnie ma duzo wiecej mocy niz Ham. No ale... ;]
« Ostatnia zmiana: 15 Cze, 2010, 22:03:38 wysłana przez mhrok lama »

locco

• Gość

Macie wujka Heta z Ognistym Ptakiem...

EDIT: mowta co chceta ale jak dla mnie ma duzo wiecej mocy niz Ham. No ale... ;]

dobrze, ze ten temat nie nazywa sie "kto lepiej brzmi..." bo ten filmik brzmi jak epiphone na stockowych pupach i jakis marshall valvestate bardzo mocno hybrydowy przy akompaniamencie polmuza nienastrojonego  ::)

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Jebnięci jesteście z tym P-90, jak melodyjka "Lato z Radiem". Wiadomo przecież, że najlepsze są P-38:

Offline wrobelsparrow

• Pr0
  • "Where can you go from there? Where?"
Jednego pedofila mniej :D Jak się startuje do foki, to trzeba umieć robić uniki ;)

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Panie i Panowie... przyszły Gladiator:

Tak, to naprawdę Russel Crowe :P

Edek: WINNER!!! BEST OF THE BESTS!!!

:lambanan: :lambanan: :lambanan: :lambanan: :lambanan: :lambanan: :lambanan: :lambanan: :lambanan: :lambanan: :lambanan:
« Ostatnia zmiana: 01 Lip, 2010, 18:58:38 wysłana przez MrJ »
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Offline blackdahlia

• Pr0
Jako że dawno nic nie było....

tak nawiasem to co do tych strun-13-72 to ja mam w sz00stce przy drop C.....

Offline Bjørn

• Pr0
  • Imponderabilistyczny monopluralista.
Uwaga uwaga.

Kwintesencja pizdowatości.

He has a powerglove!
. : : Death Metal und Jazz : : . || dubstepowe banjo w djencie || . : : Fractal > all your amps : : .

Offline wuj Bat

• Pr0
Paczki z głów!

Offline blackdahlia

• Pr0
Oł boszee...Skąd się tacy ludzie biorą?  ??? (pytam jakbym nie wiedział  :facepalm: )

A myślałem, że Dick ze złotą gitarą to będzie szczyt.

Ej ale koleś ma +1 za kocura   :D