Autor Wątek: Konkurs "Kto wygląda ze swoją gitarą najbardziej pizdowato"  (Przeczytany 135658 razy)

Offline wuj Bat

• Pr0
Na oko, to mondzio palcami by dziesiątkie ogarnął. Dziewczyna musi być wniebowzięta.
Paczki z głów!

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
Ja też nie narzekam na niego :D
return to monke

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
to z zazdrości przepraszam ;)
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Na oko, to mondzio palcami by dziesiątkie ogarnął. Dziewczyna musi być wniebowzięta.

Palcami? Ugh, przecież stopę mam rozmiar 47. A wiecie, co mówią: duża stopa - duży

Spoiler

Tu przynajmniej wyglądasz na zadowolonego - na tym z MM sprawiałeś wrażenie jakby Ci było przykro że go masz :D

Słyszałem to już od kilku osób. Prawda jest taka, że z MM czuję niesamowitą harmonię i się rozpłynąłem w genialności tej gitary po wymianie przetworników. Z RANa się cieszę jak z nowego narzędzia/zabawki, bo mi wreszcie coś obsłuży tematy, do których MM nie został stworzony.

Offline Musza

• Pr0

Palcami? Ugh, przecież stopę mam rozmiar 47. A wiecie, co mówią: duża stopa - duży

Spoiler

i długie przedramię przy okazji (tak, przyłóż teraz do niego stopę)
facebook.com/Musza.MorningWood

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
do widzenia.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Wybielacz666

• Pr0
  • mam paliwo razy sto, suki
    • growl'n'roll, baby!
do widzenia.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline Przychlast

• Pr0
Wybielacz, Ty to jeszcze nic, obczajcie perkusistę :D .

Offline czerez

• Gaduła
  • Morde mam może nie w tamburyn, ale mam zasady
"Z wiekiem spada zapotrzebowanie na zysk, a rośnie popyt na święty spokój" - Duńczyk !!!

Offline MrJ

• Pr0
  • marudny jeżor
Zmień gitę na Explorera, a tę panterkę na czarny podkoszulek i Hetfield jak malowany ;D
Dyskusja z forumowym skurwysyństwem jest jak gra w szachy z gołębiem - nieważne ile umiesz, wiesz i jaki masz poziom. Gołąb i tak wskoczy na szachownicę, rozjebie figury, nasra i wydrze dziób że wygrał.

Orange

• Gość

Od kilku lat unikam robienia mi fotek z wiosłami. Moi znajomi nie wierzą, że gram :D

Co wygrałem?

Posty połączone: 19 Mar, 2012, 22:03:35
A co mi tam. Zespół z Downem:
« Ostatnia zmiana: 19 Mar, 2012, 22:03:35 wysłana przez Orange »

Offline wuj Bat

• Pr0
Główna wygrana to komplet dziurek do durszlaka, jednak konkurs nadal trwa - ma formułę niekończącej się opowieści... :P

(Podpowiem Ci po starej znajomości, że za kulisami jesteś jednym z faworytów! ;))
« Ostatnia zmiana: 19 Mar, 2012, 22:29:36 wysłana przez wuj Bat »
Paczki z głów!

Orange

• Gość
Super. Durszlaka nie mam, wkleję dziurki do miski i będę w końcu makaron gotował. Wyślecie mi to listem?

Offline wuj Bat

• Pr0
Konkurs trwa! Może tak się nie napalaj, bo w puli jeszcze darmowa instalacja google, archiwalne wydanie Głosu Pomorza, telepatyczne wgranie fałszywych (moich) wspomnień z pierwszego razu z Semedim, zawekowana refleksja na temat stężenia absurdu w słowie "odbyt", nagrody niespodzianki.
Paczki z głów!

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
Dorzucę do puli kostkę wyciętą z gazety dla bab!
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline Omlet

• Pr0
  • Pitu pitu, rak odbytu
    • Perfect Beauty
I N S T A N T    W I N N E R

Jak dla mnie można zamykać :D
Nie dadzą szansy bo to pedalskie forum pełne pedałów. Mogą mi wyzerować włosy z dupy - jfbiggestfan
...gdyż granie do kotleta nie jest graniem do omleta choć oba dobre - commelina

Offline hdx

• Użytkownik

Offline Jesus

• Gaduła
  • Djesus Chytrus
return to monke

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
Odświeżę.Niestety, to nie ja jestem na tym zdjęciu w tych worowatych spodniach :D  Natknąłem się na to foto na stronie guitarheaven.

W sumie powinno wylądować w wątku "kto wygląda najbardziej pizdowato ze swoim full stackiem", ale nie ma jeszcze takiego.

« Ostatnia zmiana: 24 Mar, 2012, 21:41:19 wysłana przez drozdu »
weimar guitar gently weeps

Offline michu123PL

• Pr0
  • Rycerz Cebulowego Stołu
Zawsze rozjebywał mnie widok tego Tiny Terrora na dwóch pakach Mesy.

Offline Drozd

• Pr0
  • Serius big fella
weimar guitar gently weeps

Offline dom?n

• tytuł srytuł
  • Pr0
  • volvoRWD.pl
    • Robię grafiki
Odświeżę.Niestety, to nie ja jestem na tym zdjęciu w tych worowatych spodniach :D  Natknąłem się na to foto na stronie guitarheaven.

W sumie powinno wylądować w wątku "kto wygląda najbardziej pizdowato ze swoim full stackiem", ale nie ma jeszcze takiego.

( Obraz usunięty.)

To jest Ignacy, bardzo fajny realizator, a PRS w chwili obecnej należy do Coina :)
Łe tej.