Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: majkelk w 30 Cze, 2016, 22:58:21Cytat: lwronk w 29 Cze, 2016, 20:04:08( Obraz usunięty.)W szpojler byś to wrzucił chamie...Gdyby tylko wszystkie socjalmedia nie były zapchane memami z aktualnych odcinków na bieżąco. Man, pół tygodnia po premierze odcinka, serio?
Cytat: lwronk w 29 Cze, 2016, 20:04:08( Obraz usunięty.)W szpojler byś to wrzucił chamie...
( Obraz usunięty.)
Cytat: lwronk w 30 Cze, 2016, 23:41:11Cytat: majkelk w 30 Cze, 2016, 22:58:21Cytat: lwronk w 29 Cze, 2016, 20:04:08( Obraz usunięty.)W szpojler byś to wrzucił chamie...Gdyby tylko wszystkie socjalmedia nie były zapchane memami z aktualnych odcinków na bieżąco. Man, pół tygodnia po premierze odcinka, serio? Mam życie i wolne od socjal mediów, oprócz ss ofkorz...
Cytat: majkelk w 01 Lip, 2016, 00:24:38Cytat: lwronk w 30 Cze, 2016, 23:41:11Cytat: majkelk w 30 Cze, 2016, 22:58:21Cytat: lwronk w 29 Cze, 2016, 20:04:08( Obraz usunięty.)W szpojler byś to wrzucił chamie...Gdyby tylko wszystkie socjalmedia nie były zapchane memami z aktualnych odcinków na bieżąco. Man, pół tygodnia po premierze odcinka, serio? Mam życie i wolne od socjal mediów, oprócz ss ofkorz... Ja dopiero dzisiaj zacznę oglądać trzeci sezon przez co w ogóle nie mogę czytać internetów.
To duża musi być ta dziura.Spoiler
Cytat: niedziak w 01 Lip, 2016, 11:00:10To duża musi być ta dziura.SpoilerMiałem kiedyś taki pierścionek, nie zauważyłem żadnej różnicy. Tylko przeszkadzał w grze na gitarze.
Wczoraj typ na koncercie Monuments próbował jakąś dupę (która się okazała ze szkoły muzycznej) poderwać na opowiastki o strojeniu się Monuments na siedmiusznurkach. Tak po prostu. Przedstawił się i zaczął napierdalać o tym co to jest gitara siedmiostrunowa.
Panowie, jak chcecie poruchać to zasłuchałem zajebisty podryw: na djentowca siedmiostrunowca. Wczoraj typ na koncercie Monuments próbował jakąś dupę (która się okazała ze szkoły muzycznej) poderwać na opowiastki o strojeniu się Monuments na siedmiusznurkach. Tak po prostu. Przedstawił się i zaczął napierdalać o tym co to jest gitara siedmiostrunowa. Niestety...Spoiler...nie poruchałSpoilerale to chyba dlatego, że dla nas djentfaggotów B to to samo co H, ale Ci po szkołach muzycznych wiedza, że to bullshit. Więc pszypał