jedynym właścicielem sklepu Asstonex jest p. Szczepański Stanisław, który jest zajebistym kolesiem, zrobiłem z nim kilka dealów i bardzo go szanuję, stąd też moja irytacja i sprostowanie, nie chciałbym żeby Asstonex znalazł się na Topliście forumowych hejterów
Aż się chyba wybiorę na "prezentację" tego cudeńka w wykonaniu p. Grada żeby się przekonać na własne oczy co to je to Solo29 .
Dziwi mnie też że ktoś, kto płaci 1-2k za dziabę wymaga jakości LACSa, Blekmaszyny, KXK, czy Caparisona. Osobiście byłem w Guitarcenter w Łodzi i macałem LTD MH-400, który jakością wykonania byłzbliżone do hejtowanego egzemplarza Solo29 (krzywo położony binding, wilki itd.), a kosztowało toto ponad 3k. Jakimś dziwnym trafem w sprzęcie przeznaczonym na rynek amerykański takie zjawisko nie występuje.
Za to co odpierdala Roter&Co należy się napiętnowanie, bez dwóch zdań. Jakość jakością, jest to kwestia subiektywna, ale jeśli ktoś jawnie pogrywa w chuj nie tylko z krajanami ale z całym społeczeństwem niskobrzmiących muzyków na świecie (spędziłem dziś kilka dobrych godzin na lekturze .org'a) to musi się liczyć z konsekwencjami i należy nieświadomych użytkowników takich jak ja uświadamiać, gdzie nie robić swojego wymarzonego badyla.