Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Dobrze Ci się wydaje - bo to jest oczywiste . Stwierdzam po prostu fakt.( Obraz usunięty.)
Potwierdzam. Tak jest. No nie jest tak? Ale powiedz? No nie jest? Jest tak, ,nie?
Że clubbing jest przechujową opcją na poznanie jakkolwiek sensownej przedstawicielki płci przedziwnej.
Że clubbing jest przechujowązajebistą opcją na poznanie jakkolwiek sensownej przedstawicielki płci przedziwnej na jedną noc
Czemu ludzie nie szukają po bibliotekach, kółkach zainteresowań, klubach literata, parkach, koncertach, wernisażach, A NAWET na necie, tylko w wartościowych kosztownych miejscach?
Czemu ludzie nie szukają po bibliotekach, kółkach zainteresowań, klubach literata, parkach, koncertach, wernisażach, A NAWET na necie, tylko w wartościowych miejscach?
Cytat: wuj Bat w 01 Lip, 2015, 11:29:18Czemu ludzie nie szukają po bibliotekach, kółkach zainteresowań, klubach literata, parkach, koncertach, wernisażach, A NAWET na necie, tylko w wartościowych miejscach? A ja Ci bardzo chętnie udzielę odpowiedzi. Idąc do biblioteki/kawiarenki/kółka zainteresowania masz szansę spotkać dwa typy bab: albo ta co się nie tyka nawet po odurzeniu eterem dietylowym, albo taka co jak się do Ciebie dorwie to będzie Cię rżnąć pół nocy i nie będzie chciała Ci dać spokoju, bo jest taka wyposzczona i to generalnie jest strzał w 10 (nawet jak są obie ładne), przy czym szansa na utrafienie takiej 10 jest znacznie niższa niiiiiż...w klubie, gdzie w sumie każda da się ruchnąć ale nie jest to tak fajne i wartościowe jak ta panna z biblioteki. Bo ta z biblioteki to rżnie się z oddaniem i miłością. Jak zwierze.
Cytat: Mother Puncher w 01 Lip, 2015, 12:18:18Cytat: wuj Bat w 01 Lip, 2015, 11:29:18Czemu ludzie nie szukają po bibliotekach, kółkach zainteresowań, klubach literata, parkach, koncertach, wernisażach, A NAWET na necie, tylko w wartościowych miejscach? A ja Ci bardzo chętnie udzielę odpowiedzi. Idąc do biblioteki/kawiarenki/kółka zainteresowania masz szansę spotkać dwa typy bab: albo ta co się nie tyka nawet po odurzeniu eterem dietylowym, albo taka co jak się do Ciebie dorwie to będzie Cię rżnąć pół nocy i nie będzie chciała Ci dać spokoju, bo jest taka wyposzczona i to generalnie jest strzał w 10 (nawet jak są obie ładne), przy czym szansa na utrafienie takiej 10 jest znacznie niższa niiiiiż...w klubie, gdzie w sumie każda da się ruchnąć ale nie jest to tak fajne i wartościowe jak ta panna z biblioteki. Bo ta z biblioteki to rżnie się z oddaniem i miłością. Jak zwierze. Ale przyznaj, że taki banał przeczytałeś w książce do nauki podrywania
Cytat: selfslave w 01 Lip, 2015, 13:42:22Cytat: Mother Puncher w 01 Lip, 2015, 12:18:18Cytat: wuj Bat w 01 Lip, 2015, 11:29:18Czemu ludzie nie szukają po bibliotekach, kółkach zainteresowań, klubach literata, parkach, koncertach, wernisażach, A NAWET na necie, tylko w wartościowych miejscach? A ja Ci bardzo chętnie udzielę odpowiedzi. Idąc do biblioteki/kawiarenki/kółka zainteresowania masz szansę spotkać dwa typy bab: albo ta co się nie tyka nawet po odurzeniu eterem dietylowym, albo taka co jak się do Ciebie dorwie to będzie Cię rżnąć pół nocy i nie będzie chciała Ci dać spokoju, bo jest taka wyposzczona i to generalnie jest strzał w 10 (nawet jak są obie ładne), przy czym szansa na utrafienie takiej 10 jest znacznie niższa niiiiiż...w klubie, gdzie w sumie każda da się ruchnąć ale nie jest to tak fajne i wartościowe jak ta panna z biblioteki. Bo ta z biblioteki to rżnie się z oddaniem i miłością. Jak zwierze. Ale przyznaj, że taki banał przeczytałeś w książce do nauki podrywania Wymyśliłem na kolanie, ale dziękuję, bardzo się starałem.
Cytat: wuj Bat w 01 Lip, 2015, 11:29:18aA ja Ci bardzo chętnie udzielę odpowiedzi. Idąc do biblioteki/kawiarenki/kółka zainteresowania masz szansę spotkać dwa typy bab: albo ta co się nie tyka nawet po odurzeniu eterem dietylowym, albo taka co jak się do Ciebie dorwie to będzie Cię rżnąć pół nocy i nie będzie chciała Ci dać spokoju, bo jest taka wyposzczona i to generalnie jest strzał w 10 (nawet jak są obie ładne), przy czym szansa na utrafienie takiej 10 jest znacznie niższa niiiiiż...w klubie, gdzie w sumie każda da się ruchnąć ale nie jest to tak fajne i wartościowe jak ta panna z biblioteki. Bo ta z biblioteki to rżnie się z oddaniem i miłością. Jak zwierze.
a
Żeby uważać na palce przy używaniu dużej heblarki...Wysłane z mojego SM-T315 przy użyciu Tapatalka
Do klubu idzie w konkretnym celu...Do biblioteki itp idzie się poczytać albo porobic to co się tam robi, a nie szukać wybranki życia.