Autor Wątek: Czego w życiu nie polecicie? ;)  (Przeczytany 15354 razy)

Offline fudasfudas

• Prawie użytkownik
    • sekator
 Ja nie polecam nie czytania etykiet na produktach zwłaszcza spożywczych i bezczynności w związku z rozczarowaniem produktem.Ostatnio chciałem zjeść sobie byczki w sosie pomidorowym.Kupiłem,otworzyłem -a tam?Oszustwo.Zamiast ryb słodkowodnych były kawałki flądry,śledzia,makreli.Sie wkurwiłem ,zadzwoniłem do producenta i ich zjebałem.
żarcie-żer    *    sranie-ser

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
I coś z tego wynikło?
Wszystko ustabilizowane w najświętszy chuj!

Offline majkelk

• Pr0
  • Teksty są osobiste
No kurwa, na bank go przeprosili, pocałowali w rączke i natychmiast zmienili skład swoich produktów.
"Raz na wozie, raz chuj ci w dupę..."

https://www.facebook.com/elinband/

Online wuj Bat

• Pr0
Kiedyś byłem zajebiście głodny i nie wiem po co spojrzałem na skład dania ze słoika, a tam: mięso z masek wieprzowych...
Wszystko poszło do sracza....
Paczki z głów!

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
:D  a co to są maski wieprzowe, znaczy sie z ryja wieprza ?

Online wuj Bat

• Pr0
Yo, zdzierają mięso i skórę z czaszek. W sumie powinienem być twardy jak Thor i tylko to wpierdzielać! Lama pussy jestę ;)...
Paczki z głów!

Offline niedziak

• The Dark Lord
  • Pr0
Zaleciało mi tutaj Hannibalem Lecterem i Teksańską Masakrą Piłą Mechaniczną :D
Jeżeli jesteś w czymś dobry to nie rób tego za darmo.

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins
Meh, jakoś mnie to nie rusza. Skoro można jeść żołądek wypchany wnętrznościami i warzywkami, albo kaszę zalaną krwią i wepchniętą w jelita, nie wiem czemu miałoby mnie odrzucać od przemielonego mięsa ze świńskiego pyska.

Offline theremin

• Pr0
  • wyindywidualizowany z rozentuzjazmowanego tłumu
Ba, w zakładach mięsnych mają nawet specjalne maszyny do wybijania zębów i do wyrywania chrząstek z ryjów.

A w temacie:

Nie polecam papieru toaletowego. Jest do dupy.
BRRR BRRR DENG BRRR BRRR DENG!!!

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Nie polecam jeździć do Sopotu w taką ładną pogodę.

Offline mondomg

• Uroczy Troll Maruda
  • Pr0
    • mondomg blog
Tak jakby. W Gdyni nie lepiej.

Orange

• Gość
Nie polecam wierzyć ludziom. Zwłaszcza kolesiom zmieniającym wam opony/koła przy zmianie sezonu. Polecam natomiast samemu skontrolować to po zabiegu, żeby potem nie chodzić po poboczy i nie szukać śrub. Albo nie płacić odszkodowań, bo śruba wystrzeliła w samochód jadący pasem obok... True story.

Offline Frantic

• Pr0
Nie rozumiem jak można płacić komuś za zmianę opon, chyba, że kupuje się nowy komplet i trzeba wyważyć koła lub korzysta się z przechowalni opon.

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Kiedyś byłem zajebiście głodny i nie wiem po co spojrzałem na skład dania ze słoika, a tam: mięso z masek wieprzowych...
Wszystko poszło do sracza....
I co z tego z czego jest zrobione skoro jest smaczniutkie ?
Jeżeli pulpety ze słoika robią ze zmiksowanych masek, jąder, fjutów etc świń no to wnioskuje o nobla dla kogoś kto to wymyślił bo to danie jest moim numero uno jeżeli chodzi o wystawną kolację.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Orange

• Gość
Nie rozumiem jak można płacić komuś za zmianę opon, chyba, że kupuje się nowy komplet i trzeba wyważyć koła lub korzysta się z przechowalni opon.

Jeżdżę na zimówkach, kończy się zima i jadę do zakładu żeby opony zmienili z zimowych na letnie. Proste. Nie do każdego auta kupuję od razu 2 komplety felg. I przypuszczam, że nie tylko ja tak robię.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen

O !!! jest w koncu coś czego moge nie polecić otóż : NIE POLECAM nikomu takich klientów jak Frantic , który to nie rozumie jak można płłacić za wykonaną pracę.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?

O !!! jest w koncu coś czego moge nie polecić otóż : NIE POLECAM nikomu takich klientów jak Frantic , który to nie rozumie jak można płłacić za wykonaną pracę.

Nie to żebym bronił Frantica, ale przecież to jasne że miał nie miał na myśli niezrozumienia dla płacenia a robociznę, tylko nierozumienia niewykonania takiej czynności we własnym zakresie.

A dla Frantica - jesli kogoś stac to może siedzieć jak panicz we własnym zamku i płacić nawet za codzienne podtarcie tyłka. Sam znam wiele osób które na co dzień nic nie robią same bo od wszystkiego mają ludzi
B ( o ) ( o ) B S

Offline Rachet

• Pr0
  • Meteoblitzkrieg begins

Nie to żebym bronił Frantica, ale przecież to jasne że miał nie miał na myśli niezrozumienia dla płacenia a robociznę, tylko nierozumienia niewykonania takiej czynności we własnym zakresie.

Nie to, żebym bronił Commeliny, ale przecież to jasne, że żartuje ;)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?

Nie to, żebym bronił Commeliny, ale przecież to jasne, że żartuje ;)

Nie to, żebym bronił siebie, ale nie załapałem ze to zart ;)
B ( o ) ( o ) B S

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
Nie rozumiem ludzi, którzy będą się brudzić pod blokiem przez 2 godziny z kołami zamiast zostawić 20zł w serwisie i mieć to zrobione w 5 minut.
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Offline Vicol

• Pr0
    • Nakvrw und Śmierćmetal
Nie polecam drzęntu z pizdowatym wokalem.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
Nie żartowałem, tak była sformułowana teza. Jak ktoś nie ma czasu w ciagu dnia dobrze sie zesrać a jego godzina pracy kosztuje, lub przez godzine zarobi np 40zł to czy nie lepiej  dać 20 zł za zmianę, niz pierdolić sie z tym niczym andzia w parku przez tą sama godzinę ? Nie znosze robić czegoś, czego nie znoszę ;)

Offline Frantic

• Pr0
Nie rozumiem ludzi, którzy będą się brudzić pod blokiem przez 2 godziny z kołami zamiast zostawić 20zł w serwisie i mieć to zrobione w 5 minut.
Poważnie, nie wiem jak zmiana kół może zająć komuś 2 godziny. Poza tym, mając gdzie przechować koła przez te kilka sezonów użytkowania, zaoszczędzimy czas bo nie musimy dojeżdżać za każdą zmianą kół do wulkanizatora, zakładać i wyważać ich na nowo, chyba, że jeździ się na jednym komplecie felg przez cały sezon. Sam mogę napisać, że nie rozumiem ludzi którzy nie potrafią wykonać sami najprostszych czynności.

Idąc tym tokiem myślenia, czemu robisz sam swoje gitary? Przecież możesz komuś zapłacić za ich wykonanie :P

Offline Ad

• Użytkownik
Nie polecam 9 godzin pracy w pełnym słońcu, bez użycia kremów do opalania.

Offline commelina

• jestę skervesenę
  • Pr0
  • ...grałbym EVER
    • Skervesen
... Sam mogę napisać, że nie rozumiem ludzi którzy nie potrafią wykonać sami najprostszych czynności.

Idąc tym tokiem myślenia, czemu robisz sam swoje gitary? Przecież możesz komuś zapłacić za ich wykonanie :P

Co do pierwszego zgadzam się, tez nie rozumiem ludzi którzy nie potrafią zrobic najprostszych czynności, pytanie tylko czy akurat daną czynność chce mi sie robić.
Co drugiego, tok rozumowania całkowicie błędny, gitary kocham robic i na nich grać, to dlaczego mam sobie odmawiać przyjemności. Ja nie robie ich po to by cokolwiek zaoszczędzić, tylko również dlatego, ze dla mnie, moje graja najlepiej.