Autor Wątek: Logo kapeli na paczce.  (Przeczytany 34732 razy)

Offline puffmajster

• Gaduła
Odp: Logo kapeli na paczce.
« Odpowiedź #50 21 Sty, 2013, 13:56:54 »
Jak dla mnie efekt miazga!!!gratulejszyn :D

Offline nergal86

• Użytkownik
    • DEADPOINT
« Odpowiedź #51 22 Sty, 2013, 19:27:14 »
tzn wiele zalezy od swiata ale rzeczywiscie pomimo tego ze na fotce nie wyroznia sie zbytnio to logo widac na scenie. w rezultacie nie udalo mi sei wydrukowac tego, zbyt duze koszty jak sie okazalo. wiec pomalowalem krate na bialo i pod nia zamontowalem zwykla tetre ktora wcesniej pomalowalem przy uzyciu szablonu.

Offline Ajbi7

• Gaduła
  • I gave that pitch a vibrato. Pitches love vibrato.
« Odpowiedź #52 23 Sty, 2013, 01:03:45 »
Mi to robi przepotężne łał. A logo ENGLa w rogu jest już totalnie wisienką na torcie. Panie nergal86, Pan jesteś geniusz!

Offline harry_manback

• Gaduła
« Odpowiedź #53 23 Sty, 2013, 01:55:04 »
...a jak ma się ta pomalowana tetra do przepływu dźwięku z głośników ??  Nie zrobiło się lekko głucho ?

Offline Semedi

• Pr0
  • Klucze krzywo!
    • Karcer
« Odpowiedź #54 23 Sty, 2013, 08:46:03 »
Cholera jak zobaczyłem DP pomyślałem O! Double Penetration ( :D ), ale potem się lekko rozczarowałem. A stuff wygląda zacnie. Pełna profeska +10 do lansu i brzmienia.
Yes! I'm inspired by the Devil!
http://semdedi.soup.io/

Offline nergal86

• Użytkownik
    • DEADPOINT
« Odpowiedź #55 23 Sty, 2013, 19:22:22 »
Tetra jest na tyle cienka ze nie wplywa zle na brzmienie kolumny.Forumowicze radzili zeby material mial do 120 g ale tetra ma duzo mniej

Offline nergal86

• Użytkownik
    • DEADPOINT
« Odpowiedź #56 02 Cze, 2013, 22:25:08 »
Rozwiewam watpliwosci, ktore padly a propos widocznosci logowki na paczce. Dzisiaj krecilem filmik i  wydaje mi sie ze DP widac dosc dobrze

Offline MadYarpen

• Pr0
  • Petrolhead
« Odpowiedź #57 02 Cze, 2013, 22:47:41 »
Fajny taboret

Offline Baszoo

• Prawie użytkownik
« Odpowiedź #58 04 Cze, 2013, 07:19:38 »
Gratuluję determinacji! projekt wyszedł na prawdę bardzo fajnie.

Offline nergal86

• Użytkownik
    • DEADPOINT
« Odpowiedź #59 10 Cze, 2013, 21:30:54 »
to na koniec ostatnie zdjeciue zeby juz nie meczyc. niebawem wrzuce kojene guitar video z tym sprzetem.
http://www.facebook.com/l.php?u=http%3A%2F%2Fimageshack.us%2Fa%2Fimg694%2F4705%2Fimg2408dwa.jpg&h=PAQHyfuo4

Posty połączone: 12 Cze, 2013, 00:50:48
Dzisiaj przeslalem zdjecie englowi i opublokowali je na fejsie. prawie 1000 lajkow i 122 udostepnienia. jestem w szoku!!! :headbang:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=676219282404931&set=a.192440497449481.58420.181531655207032&type=1&theater
« Ostatnia zmiana: 12 Cze, 2013, 00:50:48 wysłana przez nergal86 »

Offline Darkmar

• Prawie użytkownik
« Odpowiedź #60 12 Cze, 2013, 08:16:03 »
No powiem to, co już inni mówili często- zajebistość!

Graty, szacunek i wgle wszystko co tam chcesz! :D

Offline Ibanezz977

• Gaduła
« Odpowiedź #61 19 Lip, 2013, 10:41:24 »

ENGL też docenił robotę :) (zdjęcie ze strony ENGLa na fejsie)

Offline daniel.iron

• Gaduła
  • HARDCORE!
    • DEVON
« Odpowiedź #62 25 Wrz, 2013, 02:00:22 »
Też mamy nie jest to może tak zajebiste jak ma szanowny kolega ale jest :D
Koszt to chyba niecałe 30zł jeśli dobrze pamiętam

Offline Mr.Pineapple

• Użytkownik
« Odpowiedź #63 25 Wrz, 2013, 08:34:06 »
jak można tak skrzywdzić sprzęt. Daniel.iron rób coś dobrze, albo wcale.
Skill?! A na co to komu?

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #64 25 Wrz, 2013, 11:54:43 »
Ananas nie pierdol :D zaden sprzet nie ucierpiał, pewnie nawet nie było testowane na zwierzętach. I mam wrażenie że zmiany u daniela nie są na stałe i są w pelni odwracalne
B ( o ) ( o ) B S

Offline y

• Pr0
  • nisko albo jeszcze niżej
« Odpowiedź #65 25 Wrz, 2013, 11:56:15 »
gratki! dobry krok PR w stronę czynienia zespołu produktem.

Offline Mr.Pineapple

• Użytkownik
« Odpowiedź #66 25 Wrz, 2013, 12:12:42 »
Ananas nie pierdol :D zaden sprzet nie ucierpiał, pewnie nawet nie było testowane na zwierzętach. I mam wrażenie że zmiany u daniela nie są na stałe i są w pelni odwracalne

Wiocha wchuj, co to wgl jest za logo? wygląda jak krzyżówka krewetki i wróbla.
Skill?! A na co to komu?

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #67 25 Wrz, 2013, 15:48:37 »
Logo jak logo, akurat nie kapuję do czego tu sie przypierdalać. Widywałem gorsze. Liczyłem po prostu że Twoja krytyka będzie w jakis sposób konstruktywna.
B ( o ) ( o ) B S

Offline grz_ost

• Pr0
« Odpowiedź #68 25 Wrz, 2013, 16:10:01 »
Ja zapytam filozoficznie: Po co to? A dlaczego? Komu to potrzebne?

IMO Baner za plecami bębniarza spokojnie wystarcza, a obklejanie sprzętu swoim logotypem kojarzy mi się ze świeceniem zajebistością i gwiazdorzeniem. Przerost formy nad treścią.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #69 25 Wrz, 2013, 17:03:37 »

IMO Baner za plecami bębniarza spokojnie wystarcza, a obklejanie sprzętu swoim logotypem kojarzy mi się ze świeceniem zajebistością i gwiazdorzeniem. Przerost formy nad treścią.

A po co customowe wiosło za grube tysiące (albo i kilka takich wioseł), skoro przeciętnemu grajkowi domowemu wystarczyłby szekter za 2 tysiaki?

Wystarczy że właściciel chce miec takie logo i jest to powód który powinien wystarczyc każdemu, a zwłaszcza tym którym nic do tego.
B ( o ) ( o ) B S

Offline Aerosmith

• Pr0
« Odpowiedź #70 25 Wrz, 2013, 17:38:09 »
Mi się jeszcze kojarzy z "zespołem muzycznym ZZ czyli Zdzisław i Zosia - wesela, komunie, chrzty, stypy, wiejskie festyny itd." :D Krótko mówiąc obciach do kwadratu, no ale co kto lubi.  :)

Offline grz_ost

• Pr0
« Odpowiedź #71 25 Wrz, 2013, 18:18:26 »

A po co customowe wiosło za grube tysiące (albo i kilka takich wioseł), skoro przeciętnemu grajkowi domowemu wystarczyłby szekter za 2 tysiaki?

Wystarczy że właściciel chce miec takie logo i jest to powód który powinien wystarczyc każdemu, a zwłaszcza tym którym nic do tego.
Customowe wiosła kupuje się pod swoje preferencje, a nie po to żeby nimi błyszczeć na scenie. Ale co ja tam wiem...
« Ostatnia zmiana: 25 Wrz, 2013, 18:21:06 wysłana przez grz_ost »

Offline Aerosmith

• Pr0
« Odpowiedź #72 25 Wrz, 2013, 20:36:24 »
Naklejenie na Squiera loga czy nazwy swojej kapeli nie czyni go wiosłem customowym za grube tysiące to po pierwsze, a po drugie to gitarzysta gra na gitarze i to jemu zależy na wygodzie gry itd. a nie publiczności. Nie ma znaczenia czy się gra w domu czy na wielkich scenach, wiosło zachowuje się pod łapą tak samo i tak samo brzmi bez względu na to ilu ludzi się na nie gapi.  :facepalm:

Offline Mr.Pineapple

• Użytkownik
« Odpowiedź #73 25 Wrz, 2013, 21:05:58 »
Logo jak logo, akurat nie kapuję do czego tu sie przypierdalać. Widywałem gorsze. Liczyłem po prostu że Twoja krytyka będzie w jakis sposób konstruktywna.

Jest się do czego przypierdalać, ziomek od Engla zrobił zajebistą robotę i to jest poziom. Daniel.iron zrobił to w polska-style, czyli nie stać mnie na pro to zrobię pół-środekiem, to nawet nie jest ćwierć-środek.

Ładniej wygląda zwykła paczka niż oklejona jakimś gównem. Nie wiem jak Ci to konstruktywnie opisać. Jest to wieś i tyle.
Skill?! A na co to komu?

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #74 25 Wrz, 2013, 21:42:55 »
Naklejenie na Squiera loga czy nazwy swojej kapeli nie czyni go wiosłem customowym za grube tysiące to po pierwsze, a po drugie to gitarzysta gra na gitarze i to jemu zależy na wygodzie gry itd. a nie publiczności.
Nie ma znaczenia czy się gra w domu czy na wielkich scenach, wiosło zachowuje się pod łapą tak samo i tak samo brzmi bez względu na to ilu ludzi się na nie gapi.  :facepalm:

Czyli że z paczką jest niby inaczej? :D
Moje pytanie było odpowiedzią na filozofowanie kolegi, którego cytowałem. A że chyba nie zrozumiałes co mam na myśli, to juz odpowiadam na pytanie które ja zadałem i które cytowałeś: Bo tak. Bo może. Bo chce. Bo to jego kasa/sprzęt.

Jest się do czego przypierdalać, ziomek od Engla zrobił zajebistą robotę i to jest poziom. Daniel.iron zrobił to w polska-style, czyli nie stać mnie na pro to zrobię pół-środekiem, to nawet nie jest ćwierć-środek.

Ładniej wygląda zwykła paczka niż oklejona jakimś gównem. Nie wiem jak Ci to konstruktywnie opisać. Jest to wieś i tyle.

Twój post do którego sie odniosłem nijak nie dotyczył jakości wykonania, tylko samego projektu logo.
Ja nie mówię że to jest ładne czy brzydkie. Ja po prostu mówię że nikomu nic do tego jak to wygląda. Możesz sobie komentowac, od tego jest forum, ale zachowajmy jakis poziom dyskusji i niech to w ogóle będzie dyskusja, a nie lincz. Bo do linczu zawsze przyłącza sie inni, bo tak jest łatwiej.
B ( o ) ( o ) B S