A po co customowe wiosło za grube tysiące (albo i kilka takich wioseł), skoro przeciętnemu grajkowi domowemu wystarczyłby szekter za 2 tysiaki?
Naklejenie na Squiera loga czy nazwy swojej kapeli nie czyni go wiosłem customowym za grube tysiące to po pierwsze, a po drugie to gitarzysta gra na gitarze i to jemu zależy na wygodzie gry itd. a nie publiczności.
Nie ma znaczenia czy się gra w domu czy na wielkich scenach, wiosło zachowuje się pod łapą tak samo i tak samo brzmi bez względu na to ilu ludzi się na nie gapi.
Czyli że z paczką jest niby inaczej?
Moje pytanie było odpowiedzią na filozofowanie kolegi, którego cytowałem. A że chyba nie zrozumiałes co mam na myśli, to juz odpowiadam na pytanie które ja zadałem i które cytowałeś: Bo tak. Bo może. Bo chce. Bo to jego kasa/sprzęt.
Logo jak logo, akurat nie kapuję do czego tu sie przypierdalać. Widywałem gorsze. Liczyłem po prostu że Twoja krytyka będzie w jakis sposób konstruktywna.
Jest się do czego przypierdalać, ziomek od Engla zrobił zajebistą robotę i to jest poziom. Daniel.iron zrobił to w polska-style, czyli nie stać mnie na pro to zrobię pół-środekiem, to nawet nie jest ćwierć-środek.
Ładniej wygląda zwykła paczka niż oklejona jakimś gównem. Nie wiem jak Ci to konstruktywnie opisać. Jest to wieś i tyle.
Twój post do którego sie odniosłem nijak nie dotyczył jakości wykonania, tylko samego projektu logo.
Ja nie mówię że to jest ładne czy brzydkie. Ja po prostu mówię że nikomu nic do tego jak to wygląda. Możesz sobie komentowac, od tego jest forum, ale zachowajmy jakis poziom dyskusji i niech to w ogóle będzie dyskusja, a nie lincz. Bo do linczu zawsze przyłącza sie inni, bo tak jest łatwiej.