Tak mnie natchnęło za sprawą mordimera i stwierdziłem że też sie troszke pochwale moimi klamotami. Wszystko oprócz kaczki, bee i tc polytune skopiowałem sam. Kaczka przeszła pare modów dzieki którym jest bardziej uniwersalna. Pedałdeska wykonana ze sklejki 16mm (zostało mi jeszcze od budowy paczki 2x12).
Mimo że to sklejka to nie robi mi to problemów z uginaniem się pod ciężarem buciorów (dodatkowa guma na środku w 1 rzędzie). Pod spodem elektrownia z 15 x 9V - 3 oddzielne sekcje separowane od siebie(jest miejsce na 20 x 9V ale nie potrzeba mi tyle). Włącznik i gniazdo wyprowadziłem sobie na zewnątrz dechy by było wygodniej.
Rzepy nie są super mega turbo jakości ale gwarantuje że nie jest łatwo oderwać kostki od dechy. Rzepy nie miały taśmy klejącej więc przymocowałem je za pomocą wszystkim wam znanego kleju do wąchania. Cała decha spryskana szprejem w kolorze "metalowym".
Jeśli chodzi o kostki to górny rząd od lewej to:
-diefet (symulacja diezla), dr.boogey (symulacja mesy dr), bee(nie trza tłumaczyć), delay+chorus( rebote delay 2,5 + kopia boss-a ce-2) no i tc polytune
Dolny rząd od lewej:
-bsiab2( symulacja marszczala plexi), octaver( kopia pearla oc-7, myśle że micro pog "może mu czyścić gałki" 1oct w góre+1oct w dół + 2 oct w dół+czysty sygnał dopalany diodami germanowymi), dalej to bramka(kopia mxr noise gate line driver), looper 2 petle z TB za pomocą którego steruje osobno sekcją ubarwiaczy (chorus+delay+octaver) i sekcją preampów (bee, diefet, dr. boogey i plexi), kolejnym ustrojstwem jest sterownik kanałów w zmaku i reverbu (obsługuje mese studio preamp), kaczki to chyba nie musze przedstawiać nikomu, zostało jeszcze to czarne pudełko obok kaczki a jest to kompresor( kopia opto compulatora Demetera).
Całość spięta kablami klotza AC100(z metra) z jackami proela i neutrika.
Dosyć szczegółów, dorzucam pare fotek z lotu mojego ptaka
Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler