tak jak mówisz, wystawianie na giełdzie od 20-30 postów, choć z drugiej strony, czy my nie tracimy na tym ograniczeniu??
Oj tracicie
Sami wiecie jak to jest, nowym userom ciężko się zazwyczaj wdrożyć w klimat jaki panuje na forum - każde jest inne, ja osobiście z racji zainteresowań wolę czytać niż pisać, tym bardziej - jak mam pisać jakieś głupoty to wolę wcale nie pisać.
Ale w sumie czemu nie napiszę coś o mnie
Nazywają mnie Hesu, część z Was zna mnie z zespołu
Enblema, z częścią kilka piwek już wypiłem
Gram na gitarze i nie drę ryja bez potrzeby
Ze sprzęciku (że się pochwalę choć nie ma czym):
-ESP LTD 407
-Mesa Boogie Rect-o-verb 50W + case, oczywiście z Daroocases
-Laboga 2x12
-G-major
-FCB 1010
-i tuner Bossa tu-2
-i kabli kilka (naście)
a do tego zdecydowanie za chude struny 10-62 (Addario 13-62 + 10 dokupiona - taki Wrocław, przymierzam się do 68)
Zmian sprzętowych, póki co nie planuję, gitarka jest rewelacyjna, sporo osób już je ma w tej chwili, mnie pasuje przede wszystkim z racji cienkiego gryfu i oczywiście 7 strun, gdy złapałem ją u ostrowskiego już wiedziałem że będzie moja
Plan na najbliższy czas jest taki żeby zmienić case, z takiego:
na taki:
jak wiadomo szewc bez butów chodzi, więc ciągle nie mam czasu na tą zamianę, lecz mobilizację mam coraz większą gdyż podłączanie tego cholerstwa (g-major+mesa) doprowadza mnie do szału.
Z marzeń i planów na trochę dalszą przyszłość -
Gibson Flying V strojony max do B.
Jeśli ktoś ma taką mesę jak ja, i jest chętny żeby przygarnąć case z pierwszego zdjęcia w stanie około 15 koncertów, kilka rys i zadrapań, generalnie mint condition to zapraszam na PW, cena - nie jest tajemnicą za to jest bardzo dobra i wynosi 360zł (dla ludzi z forum, prywatna sprzedaż więc bez podatku) w stosunku do nowego 499zł (netto).
W sumie tyle o mnie, jednocześnie zapraszam na Enblemowe MySpace, wczoraj wrzuciliśmy nowy utwór.
P(B)an z Wami
PS. Trwają rozmowy z administracja, szykuje się dobra promocja dla userów, oczywiście dla tych którzy mają minimum 20-30 postów
Pozdro!