Autor Wątek: przedstaw sie  (Przeczytany 478897 razy)

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
Odp: przedstaw sie
« Odpowiedź #225 12 Lis, 2008, 23:39:30 »
g-zs, a pomyslales co kiedy dziewczyn jest wiecej niz jedna a zadna nie wie o innych?
Duzo jest miast w Polsce a czlowiek to skomplikowany zwierz ;)

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #226 13 Lis, 2008, 03:30:18 »
g-zs, a pomyslales co kiedy dziewczyn jest wiecej niz jedna a zadna nie wie o innych?
Duzo jest miast w Polsce a czlowiek to skomplikowany zwierz ;)

to daj zdjęcie mamy :D ona POWINNA być tylko jedna :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
« Odpowiedź #227 13 Lis, 2008, 08:36:14 »
to daj zdjęcie mamy :D ona POWINNA być tylko jedna :D

jedna powinna miec na imie adam a druga michal :P mowie wam
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline sic

• Użytkownik
« Odpowiedź #228 15 Lis, 2008, 04:47:13 »
witam forumowiczów, na imię mam Łukasz, możecie mnie kojarzyć z forum sinnera ;D, na gitarze gram już kilka dobrych lat, niedawno do kolekcji wiosełek oprócz 6 Mayo i Hohnera dodałem 7-drutowego Jebaneza, piecyk to Line 6 Spider 212, udzielam się w 2 zespołach:
http://www.myspace.com/resistandrock
http://www.myspace.com/orchardpl
poza tym nie jestem gejem :P ;D
no job
no money
no car...
BUT I PLAY IN A BAND

Offline maarioo

• Pr0
« Odpowiedź #229 15 Lis, 2008, 07:14:05 »
nie słuchajcie go - On jest sprytnie zakamuflowanym gejem ;D

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #230 15 Lis, 2008, 07:35:43 »
witam forumowiczów, na imię mam Łukasz, możecie mnie kojarzyć z forum sinnera ;D, na gitarze gram już kilka dobrych lat, niedawno do kolekcji wiosełek oprócz 6 Mayo i Hohnera dodałem 7-drutowego Jebaneza, piecyk to Line 6 Spider 212, udzielam się w 2 zespołach:
http://www.myspace.com/resistandrock
http://www.myspace.com/orchardpl
poza tym nie jestem gejem :P ;D

racja, do swojego cv dopisuje administracje najlepszego forum o niczym we wszechinternecie :D

Witaj w stadzie :*

Offline Owczur

• Gaduła
    • Devilish Impressions
« Odpowiedź #231 15 Lis, 2008, 07:45:16 »
I ja sie przywitam, choc to nie moj pierwszy post, a co sie bede ;p
Na imie dali mi Jakub-ale wszyscy mowia Owczur.
Juz od dawna przegladalem forum jako gosc, jakis czas temu zalozylem konto, no i pora zaczac sie udzielac.
Gram w kapeli z Dexterkiem, chociaz z kapeli to generalnie zostalismy tylko my - teraz ciagniemy swoj projekt, jakkolwiek by to nie brzmialo ;D Wiosluje na Ibku rg7321 z Evo pod mostem - z czasem to ulegnie zmianie, ale zmiany kosztuja-ostatnimi czasy sporo. Piecur to head Peavey 6505, a paka Orange 4x12" na v30 (prosta).
No to tyle tytulem wstepu ;]

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #232 15 Lis, 2008, 07:49:20 »
No to tyle tytulem wstepu ;]

ok, kumam, nie jestesmy homofobami :) witaj misiaczku :)

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja
« Odpowiedź #233 15 Lis, 2008, 12:22:32 »
Troszkę już tu siedzę i zapomniałem, że w ogóle się nie przywitałem... Przepraszam :*.

Pochodzę z wiochy spod Rzeszowa, i jest mi tu zajebiście dobrze. Używam PASa MM6P Custom, Admiry Malagi i Artisty, Corta C5, Bugery 6260 - 212, Laneya LV 300 Twin, Hartke 3500 na pace vx410 i CryBabe JH-1. Innych efektów, no, może poza chorusem i dilejem raczej nie toleruję, bo uważam, że zabijają muzykę. Gram w Legacy (kapela, której założenie pochłonęło ogrom czasu i sił moich, i mojej kobiety - gitarzystki; gramy prawie wszystko - od progresywnego rocka, przez nieco ambitniejszy pop, do funky, jazzu i poezji śpiewanej - poważnie), a ponadto udzielam się w takich formacjach jak: Christ-Mass-Murder (progresywny death metal z pewną dawką melodii i techniki), Ad Libitum (chwilowo w stanie spoczynku; gramy jazzowe balladki i trochę staromodnego bluesa), Misteria (black/folk/death/trash/chujwicojeszcze metal). Poza tym śpiewam sesyjnie w jednej kapeli, ale szkoda pisać jej nazwy, bowiem to tylko przysługa, którą robię dobremu kumplowi, a muzyka nie zasługuje na większą uwagę. Staram się grać na wielu instrumentach, co nie zawsze mi wychodzi. Przede wszystkim jednak od zawsze śpiewałem i grać zacząłem się uczyć, by akompaniować sobie do śpiewy. A że akordeon, który zgłębiałem w Szkole Muzycznej nie był zbyt dobrym instrumentem do tego typu działań kupiłem swoje pierwszego akustyka i jakoś się to potoczyło...

Jestem gejem dla tych, którzy w swych duszach chcą, bym nim był.

(sprzętu, który jest podkreślony tylko używam - nie jestem jego właścicielem)
« Ostatnia zmiana: 15 Lis, 2008, 12:24:54 wysłana przez Martens_emenems »
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.

Offline sic

• Użytkownik
« Odpowiedź #234 15 Lis, 2008, 12:45:07 »
jesteś bardzo odważny...;D
no job
no money
no car...
BUT I PLAY IN A BAND

Offline domas

• Moderator Globalny
  • Dziki osioł numer raz
    • Animus
« Odpowiedź #235 15 Lis, 2008, 14:56:26 »
Dla mnie też jesteś, a ja nie chcę:D

Offline yabolz

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #236 25 Lis, 2008, 03:14:48 »
ohh Witam

Jestem tu nowy i niech tak pozostanie, gram na epiphonie z 70 lat i jeszcze starszej legendzie EKO,  mam na sprzedaż  head VOX'a V125, nie mogąc znalezc  'nowy post' w dziale sprzedaz, łudzę się ze jak się przedstawię to mi moderator wlaczy czy cos. Tak więc tyle o mnie i ja chce juz sprzedac cos :( moze jakas pomoc? pozdrawiam

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
« Odpowiedź #237 25 Lis, 2008, 08:30:06 »
witam

gdybys przeczytal regulamin dzialul gielda to bys wiedzial ze jest ona dla stalych uzytkownikow i istnieje limit ilosci postow ponizej ktorego nie mozna wrzucac ogloszen. i wlasnie sluzy to do blokowania takich przypadkow jak Twoj kiedy ktos sie rejestruje tylko po to zeby dodac ogloszenie o sprzedazy

http://forum.sevenstring.pl/sprzedam/regulamin-dzialu-gielda/
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Offline AX

• Prawie użytkownik
« Odpowiedź #238 25 Lis, 2008, 09:30:03 »
Witam wszystkich ;)
Czaję się od jakiegoś czasu (pół roku?) na tym forum ale że wiedzą na temat sprzętu i w ogóle 7mek odstaję od Was to nic nie piszę bo po co :D No i w tym miejscu wypadało by Wam podziękować za takie fajne forum i serwis internetowy :D bo trochę wiedzy z niego wyniosłem... Hmm... co tu jeszcze napisać. Gram od 3-4 lat... na squierze bullecie podłączonym do 30 watowego regenta i zbieram w wolnym czasie na coś normalniejszego :P. Mam swój zespół  http://www.myspace.com/hybrispoland  (jednak muzycznie porzuciliśmy to co jest na myspacie bo się nam znudziło...). Swojego czasu też wokalizowałem w zespole heavy metalowym i w drugim progrockowym ale dałem sobie spokój z tym bo wymagali ode mnie klaskania do naszych własnych refrenów, mówienia "jesteście zajebiści" i robienia konferansjerki na siłę mimo iż mi to wybitnie niewychodziło :D Hmm... to chyba wszystko.
Pozdrawiam!

Offline purpleman

• zbananowany
  • Pr0
  • hie hie hie
« Odpowiedź #239 25 Lis, 2008, 10:28:35 »
Hmm... to chyba wszystko.
Hmmm.....chyba jednak nie :D :D :D
"grałeś kiedyś w samoloty?"

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #240 25 Lis, 2008, 16:45:03 »
Witaj AX, milo slyszec ze komus pasi nasza robota

Pozdrawiam i witam na forum

Offline Martens_emenems

• Pr0
  • innowacja
« Odpowiedź #241 25 Lis, 2008, 21:58:10 »
Cześć Krzysiu :*!
Djent się skończył, zanim się zaczął, a hard rock jest wieczny.

Offline krzy1125

• Gaduła
« Odpowiedź #242 27 Lis, 2008, 15:32:42 »
no to ja też się może w końcu przedstawię, na forum zaglądam odkąd zacząłem poszukiwanie mojej pierwszej siódemki, od jakiegoś czasu (nie pamiętam od kiedy zresztą to jest małe ważne) coś tam skrobnę na forum, obecnie pogrywam na siedmiostrunowym schecterze blackjacku podpiętym pod peaveya bandita w kapeli event horizon, od pięciu lat pomieszkuje w Łodzi gdzie studiowałem a obecnie pracuję... no to chyba tyle

Offline petrow

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #243 30 Lis, 2008, 22:47:02 »
witam szanownych forumowiczów/użytkowników. Jestem "członkiem" zespołu Billshit Baby i zarejestrowałem się tutaj głównie po to by dodać ogłoszenie w dziale sprzedaży.
Pozdrawiam

Offline Mery

• Mr. Autorefresh
  • Pr0
  • الحرية في سوريا
« Odpowiedź #244 30 Lis, 2008, 22:54:49 »
witam szanownych forumowiczów/użytkowników. Jestem "członkiem" zespołu Billshit Baby i zarejestrowałem się tutaj głównie po to by dodać ogłoszenie w dziale sprzedaży.
Pozdrawiam

Przynajmniej szczery :/
www.baasa.pl - hałas, pomiary hałasu, mapy akustyczne, analizy akustyczne, projekty akustyczne, farmy wiatrowe, raporty oddziaływania na środowisko w zakresie hałasu, programy ochrony przed hałasem, akustyka budowlana, wibracje.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #245 30 Lis, 2008, 23:33:05 »
Pozdrawiam

CzYlLi NiE cHcESh ByC NaSHymm kOleGOm? :(
B ( o ) ( o ) B S

Offline James Dean

• Pr0
  • Ich liebe Lizol
« Odpowiedź #246 30 Lis, 2008, 23:40:46 »
Bedzie musial jeszcze troche nabic postow zeby dawac ogloszenia, zatem chyba jeszcze cos ciekawego wyniknie

Offline lokibalboa

• Pr0
« Odpowiedź #247 01 Gru, 2008, 00:16:48 »
CzYlLi NiE cHcESh ByC NaSHymm kOleGOm? :(

pewnie homofob...phi... <foch>

;d

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #248 01 Gru, 2008, 07:51:38 »
Pozdrawiam

witam na forum, polecam przeczytanie regulaminu dzialu gielda, oraz ogolnego kodeksu forum. Jednakowoz ostrzegam, ze nabijanie postow traktowane jest jako spam :)

Pozdrawiam
redakcja

Offline Pneumonia2

• Pr0
« Odpowiedź #249 04 Gru, 2008, 22:42:49 »
Good :) pod tym samym nickiem na Gitara.pl, student 3 roku sztuki muzycznej w im. na A.J.D w Częstochwie. Założyciel i gitarzysta kapeli Pneumonia :) współtwórca i gitarzysta kapeli Far Away oraz gitarzysta A.M.B i Grupy pod wezwaniem. Jestem tu bo mnie gitara.pl wkurza, nie mam 7 (z tego co zdążyłem zaobserwować nie jest to wymagane) :) za to mam trzy 6 więc razem 18 strun :D plus bas 4 strunowy ;). No starczy już...