Autor Wątek: przedstaw sie  (Przeczytany 479144 razy)

Offline nikt

• Jeń Lebany
  • Administrator
Odp: przedstaw sie
« Odpowiedź #150 13 Sie, 2008, 19:16:42 »
sinner, popatrz na ostatnie zdanie... ;)
"Government is not the solution to our problem; government IS the problem." Ronald Reagan

Online october

• Pr0
  • Oct.
« Odpowiedź #151 13 Sie, 2008, 19:16:46 »
Nie jestem gejem. O to chodzi? :)
007

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #152 13 Sie, 2008, 19:26:17 »
haha, umieram... :D Jeszcze raz witam

Offline Dexterek

• Fanboy Mesy w niepomiętej kurtce
  • Pr0
  • Pan Mroku
« Odpowiedź #153 13 Sie, 2008, 19:56:20 »
elo elo 3 2 0
Faktycznie to z tym czekam na okazje od kolegów miecie w pełni :D
Don't stick with your girl - that is gay and lame.
Rape some sluts who worship Satan's name!

Online october

• Pr0
  • Oct.
« Odpowiedź #154 13 Sie, 2008, 20:03:43 »
Obok słowa 7, drugie najbardziej popularne na tym forum to gej. Niezle... ;)
007

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #155 13 Sie, 2008, 20:05:30 »
obok gej, najbardziej popularnym slowem tutaj jest KURWA

Offline Nitram

• Google Master Class
  • Pr0
  • Beerserker
« Odpowiedź #156 13 Sie, 2008, 20:06:46 »
:D No i właśnie wyszło co sobie myślą ludzie o tym forum ^^ A gdzieś były chyba statystyki słów nie?
Some day... She'll be moaning just like i want to...

Online october

• Pr0
  • Oct.
« Odpowiedź #157 13 Sie, 2008, 20:09:28 »
Generalnie nie jest tak źle, przedzierając sie przez cały ten slang można wiele się dowiedzieć.
007

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #158 13 Sie, 2008, 20:19:43 »
:D No i właśnie wyszło co sobie myślą ludzie o tym forum ^^ A gdzieś były chyba statystyki słów nie?

na starym silniku byly

Offline Proki

• Prawie użytkownik
« Odpowiedź #159 18 Sie, 2008, 15:11:07 »
Witam:) nazywam sie Bartek . sevensting.pl  przeglądam od jakiegoś czasu. Słucham właściwie wszystkiego co dobre i gitarowe.hmmm, sprzęt?? flame elf 2 z billem lawrencem, a nagłośnienie...lepi ej się nie przyznawać:P wiosłuje już chyba ze 4 latka, i coś tam sobie pykam w jakiś kapelach:) Na razie bez siódemki, ale przybyłem do Was z nadzieją że coś pomożecie wybrać:)...a i nie jestem gejem:D
Raz pierogi solisz!!

Offline Drevniak

• Pr0
  • I'm the black kozioł of your przeznaczenie
« Odpowiedź #160 18 Sie, 2008, 15:19:04 »
fresh meat :onan: witam i odrazu mówie my kiedyś też nie byliśmy :P
"Kobiety tak mają ponieważ niedorozwój emocjonalny często idzie w parze z niedorozwojem intelektualnym. "

Offline Harvest

• Szatan Osobiście
  • Administrator
    • Sevenstring.pl
« Odpowiedź #161 18 Sie, 2008, 15:25:07 »
Witamy kolejnego Ślązaka ;)

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #162 18 Sie, 2008, 15:25:21 »
fresh meat :onan: witam i odrazu mówie my kiedyś też nie byliśmy :P

mow za siebie ;)

Witamy

Offline Leon

• Mroczny Piskacz
  • Moderator Globalny
« Odpowiedź #163 19 Sie, 2008, 07:34:55 »
Witamy kolejnego Ślązaka ;)

Liczysz na powiększoną frekwencję na "zjazdach"? :)
Witamy nowego kolegę!
to że nie gram równo nie znaczy że gram polirytmię.

Offline shitol

• Gaduła
« Odpowiedź #164 19 Sie, 2008, 10:31:14 »
ja w sumie też się przywitam chociaż już dawno powinienem to zrobić :P
wiec jestem Mateusz studiuje na najbardziej poje... uczelni w wielkopolsce tzn. na Politechnice Poznańskiej i pracuje w biurze projektowym
na gitarze gram juz wiele lat, ale rewelacyjnie nie gram i sprzetu tez świetnego nie mam 7ki też jeszcze nie ale mysle ze niedlugo bedzie
aktualnie jest B.C.Rich Mockingbird platinum + MG Vintage 50 head + kolumna NoisyBox 2x12 celestion century vintage
i nie jestem gejem

Offline Mery

• Mr. Autorefresh
  • Pr0
  • الحرية في سوريا
« Odpowiedź #165 19 Sie, 2008, 10:56:19 »
ja w sumie też się przywitam chociaż już dawno powinienem to zrobić :P
wiec jestem Mateusz studiuje na najbardziej poje... uczelni w wielkopolsce tzn. na Politechnice Poznańskiej i pracuje w biurze projektowym
na gitarze gram juz wiele lat, ale rewelacyjnie nie gram i sprzetu tez świetnego nie mam 7ki też jeszcze nie ale mysle ze niedlugo bedzie
aktualnie jest B.C.Rich Mockingbird platinum + MG Vintage 50 head + kolumna NoisyBox 2x12 celestion century vintage
i nie jestem gejem

Tutaj przeklinamy jak na prawdziwych mężczyzn przystało ;)

Witamy :)
www.baasa.pl - hałas, pomiary hałasu, mapy akustyczne, analizy akustyczne, projekty akustyczne, farmy wiatrowe, raporty oddziaływania na środowisko w zakresie hałasu, programy ochrony przed hałasem, akustyka budowlana, wibracje.

Offline shitol

• Gaduła
« Odpowiedź #166 19 Sie, 2008, 11:25:57 »

Tutaj przeklinamy jak na prawdziwych mężczyzn przystało ;)

Witamy :)

będę pamiętać :D

Offline T44

• Nowy użytkownik
« Odpowiedź #167 20 Sie, 2008, 00:11:36 »
Witam Gromadę Nie-Gejów Serdecznie

Na forum jestem dni kilka i mam nadzieje sie czegos dowiedzieć (czego to nie wiem):P Ale na pewno sie dowiem.
Szkołę prawie skończyłem ale przeszkodził mi wewnętrzny mechanizm antyedukacyjny. Obecnie rezyduje poza krajem
i ciesze sie moim 300Mhz Kompem na, którym staram się nagrywać:P Posiadam 7-o letniego Crate`a GX - 15R ze złamanym potencjometrem i plamami po kukurydzy:P  P.O.D XT też dotrzymuje mi towarzystwa i służy dzielnie w walce z 300Mhz komputerem. A  kawałek drewna ze strunami, na którym realizuje swoje nieumiejętnie poskładane wyziewy mentalne to Jebanez Rg 1527 prestige:D To mi daje radość!!!!:D:D:D Uwielbiam muzykę, którą wykonuje tornado rozsypujące miasto i myzykę, która tworzy kometa rozdrabniająca Ziemię (tego w sumie jeszcze nie słyszałem ale mam nadziej że długo nie będe musiał czekać:P) POza tym lubiem panów od Nothing i Cath 33, Textures, Jesper Kyd`a itp itd etc....nie lubię Emoli i budynków z symbolem poskładanym z dwóch prostopadłych kresek. Kur....ale nabazgrałem tego badziewia:D:D aaahaaa bym zapomniał " Mejeg metsej eiN"

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #168 20 Sie, 2008, 01:03:39 »
" Mejeg metsej eiN"

zalapalem po 30 minutach... nie jestes gejem inaczej? ;)

Witamy w burdelu

Offline maarioo

• Pr0
« Odpowiedź #169 20 Sie, 2008, 01:14:35 »

Na forum jestem dni kilka i mam nadzieje sie czegos dowiedzieć (czego to nie wiem):P Ale na pewno sie dowiem.
Szkołę prawie skończyłem ale przeszkodził mi wewnętrzny mechanizm antyedukacyjny. Obecnie rezyduje poza krajem
i ciesze sie moim 300Mhz Kompem na, którym staram się nagrywać:P Posiadam 7-o letniego Crate`a GX - 15R ze złamanym potencjometrem i plamami po kukurydzy:P  P.O.D XT też dotrzymuje mi towarzystwa i służy dzielnie w walce z 300Mhz komputerem. A  kawałek drewna ze strunami, na którym realizuje swoje nieumiejętnie poskładane wyziewy mentalne to Jebanez Rg 1527 prestige:D To mi daje radość!!!!:D:D:D Uwielbiam muzykę, którą wykonuje tornado rozsypujące miasto i myzykę, która tworzy kometa rozdrabniająca Ziemię (tego w sumie jeszcze nie słyszałem ale mam nadziej że długo nie będe musiał czekać:P) POza tym lubiem panów od Nothing i Cath 33, Textures, Jesper Kyd`a itp itd etc....nie lubię Emoli i budynków z symbolem poskładanym z dwóch prostopadłych kresek. Kur....ale nabazgrałem tego badziewia:D:D aaahaaa bym zapomniał " Mejeg metsej eiN"

kurwa, no, mery mówił już coś o tym  ;D

dobra, siedzę tu ze dwa miesiące to też by się przydało się przedstawić.
no więc na imię mi Mariusz, mam 17 lat, mieszkam w Świdnicy, koło Wrocławia.
gram ze 3 lata, a od hmm... paru miesięcy na swojej pierwszej siódemce ( a o siódemce marzyłem od początku mojego grania, trzeba dodać ).
posiadam dwie małozacne gitary, ale z braku funduszy napewno lepsze to niż nic.
pierwsza z nich to szósteczka, mój pierwszy patyk i w ogóle takie tam - ibanol grg 270b z chujowej serii GIO. od samego początku użytkowania nie stroi i tak się męczyłem sporo czasu, czasami grzebiąc coś przy mostku ( na czym się kompletnie nie znam, toteż pomagało na dzień, dwa :P ). z czasem zacząłem stroić się niżej, do A drop przesiadając się z .40 na .55. później stwierdziłem ze to porażka i zakupiłem siódemkę - również chuja wartą, ale siódemkę - a to się liczy  :lol: schectera omen7 na którym z setem .014 - .072 stroję się do A drop i G# drop ^^
jestem totalnym amatorem, także sprawy brzmieniowe typu 'masz stockowe przystawki, a ja emg i jestem lepszy' mnie nie obchodzą bo naprawdę nie słyszę jeszcze różnicy :P
z efektów posiadam kostkę digitecha - metal master, której głownie uzywal swego czasu kumpel, multi-chuja digitecha rp-80, którego używałem przez cały okres grania na szóstce i PODa XTlive, którego zakupiłem chwilę po schecterze. moj sprzęt grający to tylko jakiś mega przedwojenny wzmak unitra eltron, siakiś mixer i dwie kolumny ^^'
gram w kapeli Resist i tworzę swoje osobiste pitu-pitu. coś tam mozecie posluchać w dziale 'tfurczości radosnej'.
miło mi trafić na to forum - wydaje się naprawdę 'profesjonalno'-śmieszno-mięsne, także napewno posiedzę tu jakiś czas.
co by tu jeszcze...
uprawiam regularny seks z płcią żeńską i tylko Kobiety mnie podniecają, także o mojej dupie możecie zapomnieć.

witam Was.

Offline g-zs

• Pr0
  • got beagle?
« Odpowiedź #170 20 Sie, 2008, 01:44:00 »
" Mejeg metsej eiN"

zalapalem po 30 minutach... nie jestes gejem inaczej? ;)

jak dla mnie 100% gej, bo nawet pisze od tylca :D
B ( o ) ( o ) B S

Offline Pan Sinner

• MrWhosyourdaddybitch
  • Pr0
  • Miałki!
    • Torg
« Odpowiedź #171 20 Sie, 2008, 01:48:05 »
I O TO CHODZI :D

Offline lord_awesomeguy

• Miszcz avatarów ;)
  • Pr0
  • Jestem marudą.
« Odpowiedź #172 20 Sie, 2008, 10:36:07 »

Witomy! Wreszcie się zarejestrowałeś men :)

Offline Nitram

• Google Master Class
  • Pr0
  • Beerserker
« Odpowiedź #173 20 Sie, 2008, 10:51:49 »
mieszkam w Świdnicy, koło Wrocławia.

Chyba koło Wałbrzycha ;P

Witamy wszystkich nowoprzybyłych :)
Some day... She'll be moaning just like i want to...

Offline maarioo

• Pr0
« Odpowiedź #174 20 Sie, 2008, 12:38:37 »
"koło Wrocławia" ładniej brzmi heheh :p