ekhm... tu się chyba wszyscy przedstawiają. No więc zacznę może od początku...
Dawno, dawno temu, gdym nie wiedział, że me prawdziwe imię to Askalon, zwałem się arecslay na forum gitarzysci.pl bądź dawniej guitarnet.pl, a avatar mój niektórzy mogą kojarzyć z tamtych dawnych czasów:
Lecz stamtąd uciekłem wystraszony zmianami na nowe (niekoniecznie lepsze)... wszechobecne reklamy i coraz niższy poziom użytkowników mnie stamtąd wygonił. Kilka dni temu trafiłem tutaj, trochę poczytałem, część z was zdaje się całkiem sensownie pisać, więc postanowiłem zaryzykować rejestracją. Mam nadzieję, że dowiem się tutaj paru ciekawych i przydatnych rzeczy. Więc może teraz coś o sobie...
Na imię mam Arek, na koncie 22 wiosny. Ukończyłem szkołę muzyczną na fortepianie, w ostatnich klasach zacząłem już grać na gitarze, która okazała się moim powołaniem
teraz gram na Flame EXG-7 w death metalowej kapeli, która zwie się Haemate i właśnie jest w stanie rozsypki, wcześniej grywałem w lżejszych projektach w stylu amerykańskiego hardcore'u (w stylu Biohazard) albo melodyjnym death jak Arch Enemy.
Co do życia poza muzyką to ukończyłem studia lic. z zarządzania, teraz robie studium technika administracji, a w kolejnym roku magisterkę z zarządzania albo marketingu, ewentualnie czegoś podobnego. A, no i szukam pracy.
Poza tym czytam mnóstwo książek (Sapkowski, Pilipiuk, King). Interesuję się też rajdami samochodowymi i nieco rysunkiem.
Hmm... i z tego co się orientuję to nie jestem gejem
Pozdro!