Zainspirowaliście mnie Pany. Ideą tego tematu jest danie Wam, wspaniałym ludziom!, możliwości wyrażenia jak bardzo nienawidzicie gejowskiego wokalu w djentach.
Możecie to zrobić w dowolnej formie, zwykłego zdania, nagrania, kawałka, filmiku, listu otwartego, czy etykiety z jogurty danio, jest jednak jedna zasada, w ciągu doby mogą pojawić się tylko DWA (2) tokeny nienawiści, a liczba zebranych "lubię to" przyznawanych przez wszechforumową lożę szyderców, chciałbym tu zaprosić Wróbla na honorowego Członka, pokaże kto danego dnia BARDZIEJ nienawidził gejowego wokalu.
Jak wiadomo pół forum bawi się w hołmrekording, z czego jedna trzecia uczy się wyć, warczeć, wrzeszczeć, szczekać, i co tam jeszcze te szatanisty, masony i cykliści robią na koncertach, może więc jest to niezła okazja na podzielenie się swoim mniej, lub bardziej udanym wrzaskiem i miksem w temacie gdzie i tak wszystko z założenia jest z przymrużeniem oka, a jednak można będzie (mam nadzieję
) spotkać się z radą, czy konstruktywną krytyką.
Nawet jeśli temat umrze...
ENDŻOJ
Spoiler P.S. Ja osobiście, wyłączając ten Periphery, lubię gejowski wokal i gejowskie refreny w djencie, więc umieszczał nic nie będę