Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
no to jest fanclub Roba Perke, możemy tam się przedstawić
Dex jakiego konkretu się spodziewasz? Jak przeglądałem to VPSy choćby w OVH to masz jakieś 1,5 k na rok. Na DH mnimum 180$ dodatkowo do standardowego shared hosting. (Czyli łącznie jakieś 900 zł na rok)Jeśli można to kupić testowo na miesiąc to sprawdzę to dziś z domu. Część tych 500tek można by pewnie zredukować tweakowaniem (choćby tylko dla gości) tylko kurde nie mam kiedy do tego przysiąść.
Można porobić tweaki wydajnościowe, tylko trzeba się trochę znać na kodzie. Np. nie wiem, ilość postów na stronę zmniejszyć, częstotliwość wysyłania postów (szczególnie, że to AJAX), shoutbox/chat na osobnej stronie, a nie na stronie głównej. Tam gdzie jest teraz byłby mały odnośnik: Forum Sevenstring - Chat, no i po kliknięciu byłoby http://forum.sevenstring.pl/chat.php no i inne tego typu fix'y. Sam nie znam wielu
Tylko zauważ, że te fixy które proponujesz obniżają usability. Idąc tym tropem to mogłem zostawić punBB i by jeszcze pochodził sto lat (jak gitara.pl) Raczej nie chciałbym iść tą drogą