Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
To już pójdźmy na całość, przecież nie zawsze mamy nastawienie pozytywne!Na szaro: [jebiemieto!] / [arogiwafak!]Na czerwono: [wtfizdizszit!]Na czarno: [zsłoooo!]Na różowo...itd. - taka kolorowa klawiaturka boczna.ED Nożycoręki:Harv - i dziękuję Tobie za całokształt tej ciężkiej i niewdzięcznej pracy na(d) forum - i jednocześnie proszę o pasek boczny do szałta w wersji mobile. W osobnym okienku szałtu - tyż nie ma.
To co, nie da rady zrobić żeby na górze przy "pokaż posty od ostatniej wizyty" pokazywało ile mam do przeczytania? Bo tak to muszę klikać i odznaczać topiki których nie chce mi się czytać, a kiedyś miałem rozeznanie co się dzieje
zauważyłem, że w niektórych tematach po prawej stronie wysweitla sie i chodzi za mną ustrojstwo do fejsbóka
Bo kurwa dyga nam na myśl o tym, że ktoś jeszcze widzi jak bardzo musimy się męczyć z naszymi userami. Bardzo nam wzrasta współczynnik zaliczeń i ilość darmowych drinków w knajpach.
Panie Harv! No, to bądźmy już nowocześni całą gębą! +jedynki do Google+ też poprosimy!
U la la! A jak ktoś jest online, to za zielonym kwadracikiem ma szarą kropkie. To te podpadziochy?
Proponowane podobne tematy na dole?
yy, a co daja ta cała lista znajomych? ;P