No cóż ...
Przyszedł czas aby podbudować swoje ego ...
Połechtać się po podniebieniu ...
Zwlekałem, zmieniałem, kombinowałem i szukałem ...
Po co ?
Nie wiem !!!
Mam ten instrument od trzech dni i zanim coś konstruktywnego napiszę to pewnie minie jeszcze z miesiąc . Wiem jedno - zwlekanie nie było dobrym pomysłem !
Jadąc do Skervesenów miałem ułożony plan . Wiedziałem jakie chcę wiosło (bo przecież wymieniliśmy trochą maili i zrobiliśmy kilka wycen) . Jakie było moje zaskoczenie w drodze powrotnej , kiedy zdałem sobie sprawę, że zamówiłem zupełnie inną gitarę niż chciałem !!!
Pierwsze wrażenia ?
Wykonanie super !!! Ja wiem , że są tacy że szukają najmniejszej plamki na lakierze i piszą, że niedokładnie wykonana . Sram na to !!! Dla mnie jest zajebiście !!! Patrząc na wiosło ma się wrażenie , że jest długie ale jak bierzesz do łapy to jest zupełnie odwrotnie. Masz wrażenie jakby było mniejsze niż inne. Do tego dobrze wyważone i lekkie !!!
Brzmienie jest konkretne !!! Super selektywne !!! Jest i mięso, i środek co się przebija, i dźwięczna górka
Co najciekawsze , to jest na tyle selektywnie podczas grania, że muszę poćwiczyć zanim podrzucę wam jakieś playsru hahahaha.... To trzeba przyznać , że gitara jest wymagająca . No trzeba umieć grać i tyle !!!
Przyjechała zapakowana jak trzeba.
Ręce mi się trzęsły i chyba dłużej rozpakowywałem niż chłopaki w Pruszczu pakowali hihihihi....
Małe love story :
Obiecuję galerię pięknych zdjęć ale...
Jadę zaraz na Brutala i wrzuce po powrocie ...
Dzięki ogromne :
@commelina @Isurez
@wuj Bat @Vicol i cała banda Skervesenów !!!
oczywiście na koniec zadowolony czerez