Theremin ma rację, że ten sprzęcik z foto nie gra za bardzo. Ja chcę, żeby mój grał. W ostateczności będzie miał więcej stopni i nie zmieści się do małego pudełka, tylko będzie w tym większym albo dostanie customowe ze szczotkowanej nierdzewki i już.
Pamiętajcie, że to jest kompletny wzmacniacz, z wejściem gitarowym i wyjściem na kolumnę, nawet 4x12. Czyli można sobie wystrugać albo zakupić paczkę 1x8 albo 1x10, postawić pod biurkiem albo za kanapą a wzmacniacz, kiedy nie jest używany, schować do szuflady. I ciągle jest to full lampa, co w przypadku grania treningowego też ma znaczenie.
Co do mesy, to plan jest taki, żeby to zagrało lepiej.
Oczywiście za pierwszym razem może się nie udać, ale myślę, że jest to realne.
Cena jest oczywiście całkowicie nieznana, zależeć też będzie trochę od efektu końcowego. Im lepszy efekt, tym wyższa cena oczywiście.
Póki co mam ciągle problem z trafami głośnikowymi i może się skończyć na imporcie z Niemiec a wtedy samo trafko mnie będzie kosztować prawie 100 zł. Więc rozumiecie, że całość nie wyniesie 150 ani 199 zł...
Sinner, ja się zajmuję wzmacniaczami lampowymi. Więc jeśli np. chodzi Ci po głowie np. efekt lampowy, to sam się będę bardzo cieszył i co będę mógł, to pomogę.
Powiem jeszcze tylko, że wzmacniacz jest w bardzo wczesnym stadium rozwoju i na prawdę nieprędko będzie dostępny. Przed nim w kolejce jest jeszcze ultra-higain 60W, przy czym prototypy będą w wersji 18W.
jaca2303 specjalnie dla Ciebie
http://forum.sevenstring.pl/sprzedam/marvel-atom-5w/Pozdr, M.