Ha! Ładna co ? Przed wakacjami sprzedałem Tele (
), żeby mieć za co wyjechać do krainy fiordów, blondynek i czekających na pomalowanie domków. Wyprawa udała się, przywiozłem dużo pieniążków, które z góry zamierzałem przepuścić na zabawki. Napalałem się na siódemkę, byłem bliski kupienia Skervesyna, ale wtedy Didejek(:*) wyskoczył z b.dobrą ofertą na Malinki. Chwilę się wahałem, dobra, nie będę miesiąc kupował gitary, biorę.
Malwood Custom Rg, Korpus Sapelle+Klon, gryf Klon-wenge-klon-wenge-klon + heban, osprzęt Schallera, pickupy EMG 89-SA-89. Najwygodniejsza gitara na jakiej miałem przyjemność grać. ♥
Floyd jest super, nie zmieniałem jeszcze strun, mam nadzieję, że po zmianie tez tak będę mógł napisać
. Hardłer jest generalnie na najwyższym poziomie, nie mogę nic zarzucić.
EMG mi trochę nie robią, tzn. nie są na pewno złe, chujowe, nie brzmią, i tak dalej, nie będę cytował Racheta. Po prostu nie pasuje mi ich charakter, będę musiał poszukać sobie jakiegoś dobrego setu, jakieś propozycje ?
Wykonanie gitary- 10/10. No po prostu idealne. Nawet jak bym bardzo chciał to nie miał bym się do czego przypierdolić. Gitarę mam u siebie ponad 2 tygodnie, niczego nie znalazłem. Gitara wygląda zajebiście, Top, plecki, matching headstock, wszystko. Nie ma hejtowanych kropek na podstrunnicy, heban <3. Gitara waży swoje, to podobno dobrze ?
Brzmienie- myślałem, że będzie za mało góry i za dużo dołu. Jest idealnie, bardzo równe pasmo(jak na moje raczej mało wybitne uszy), mam nadzieję, ze po zmianie pupów będzie jeszcze lepiej.
http://forum.sevenstring.pl/media/?sa=item;in=1983 - link do pro zdjęć poprzedniego Właściciela, któremu jeszcze raz dziękuję :*.
Gitarę podpinam do PODaHDpincet. Każdy wie jak to wygląda. Zajebiste urządzenie, ma w sobie wszystko. Symulacje(moje ulubione Fendery-mega!), efekty, interfejs, wszystko przełączane pancerną podłogą, prościutka obsługa, jestem fanboyem, chyba leczę się z analogów..
Z PODa sygnał trafia do SuperLuxów HD 668B. Co mogę napisać. Bardzo fajne słuchawki za stówkę, wszystko ładnie słychać, ładnie separuje instrumenty, wygodne, polecam.
Z całego "rigu" jestem bardzo zadowolony, PODa i SuperLuxy mogę polecić każdemu, Malwooda mam nadzieję nie sprzedawać. Nigdy
.