Otoz okazuje sie ze bede mial niedlugo troszke wiekszy grosz do wydania niz myslalem. Dlatego zrodzil mi sie w glowie pomysl ktory byc moze wprowadze w zycie. Generalnie mysle w tym momencie o sciagnieciu uzywanego wzmaka ze stanow(chyba ze jednak drugiego nowego patyka zapragne

), ktory kosztuje tam w granicach 2,5k$ (po pierwsze zeby sprobowac czegos nowego, po drugie zeby sobie dorobic w razie jak sie nie spodoba)
Typow na ta chwile mam pare, miedzy innymi Soldano SLO 100 , ktorys Bogner(extasy chociazby) czy mesa RoadKing. I o ile w przypadku tego ostatniego wiem czego sie spodziewac, to w przypadku poprzednich bazuje tylko na youtube. jezeli ktos z was macal cos ciekawego, np. z wyzej wymienionych, albo jakis inny wzmak do 2,5k$ to niech napisze jakie wrazenia(tez moga byc ze stajni soldano czy Bognera).
o Diezlach slyszalem duzo dobrego, ale to wzmak europejski i mnie na niego nie stac w tym momencie, takze o europejczykach w tym momencie nie mysle. Ciekaw jestem co napiszecie. Pozdrawiam