Autor Wątek: Wielkie Dzięki dla WUJA BATMANA i SEBASTIANA  (Przeczytany 8030 razy)

Offline harry_manback

• Gaduła
Możliwe, że zależy to od budowy gitary no bo przecież logiczne jest, że sam mahoń zabrzmi inaczej niż mahoń z nakładką z jasnego drewna. Także konstrukcja sklejana set in czy neck thru, czy skręcana. Napewno wszystko ma wpływ. Ten 81-7 chodzi w ESP LTD VIPER 407 i miazga jest.

Co do wypowiedzi powyżej...  ...mam jeszcze w pizdu sprzętu na sprzedaż ale część idzie innym torem. Wcześniej na tym forum był kumpel, a teraz jestem ja. Poprostu zadaję pytania. Powiedzmy sobie szczerze. Zawsze są korzyści z obu stron sprzedający/kupujący. Ja nikomu tu nie oferuję wiadra pyrów tylko zadbany i w bardzo dobrym stanie sprzęt. Tak więc jak będę miał czas dzisiaj to dorzucę kolejne wiosło, a później paczkę, a póżniej końcówkę mocy, a później może mój przetwornik, a później może jeszcze gitarę elektroakustyczną i chuj wie co jeszcze. Wspomnę jeszcze raz...  ...ja tu nie przybyłem, żeby Wam gówno wielkie sprzedawać tylko dowiedzieć się paru spraw istotnych dla mnie. Skoro jednak macie na forum sprzedaż no to sprzedaję co u mnie leży.

Zresztą chuj z tym...