Autor Wątek: Jonathan Davis - Alone I Play  (Przeczytany 8046 razy)

Offline Icchok Lejb Perec

• Leśnik
  • Zbanowany
Odp: Jonathan Davis - Alone I Play
« 02 Kwi, 2008, 23:49:38 »
i nie ma w tym agresji.

to ze chino nie potrafi spiewac  :roll:

A Ty masz pojęcie o agresji???
Ja mam.  :evil:  Zapytaj Yonego.
Agresja potrafi cicho śpiewać jeśli zaraz ma wybuchnąć wyrwanymi oczami i plwociną zmieszaną z krwią żeby radość była.  Potem agresja nie śpiewa I CZEKA , a mądrale od agresji piszą puszczając  ciepłe bąki na forach. Agresja potrafi być bardzo zimna, ale można o niej zagrać radosne i zwyciężkie  :-\ pieśni jak Manowar, albo... tak jak spryciaż-Davis alb Fieldy. Nie chodzi tu o bzykanie przesterowanych trzydziestekdwójek przez młodzież z Behemoth w takiej samej, przynoszącej znów zysk płycie. Taką agresję posiadają hemorojdy mojego sąsiada (opowiadał ostatnio o chłopakach).
Jeśli jesteś inteligentny i obdarzony ogromnym naganiaczem to się dowiesz. Agresja w pewien ciekawy sposób związana jest z dymaniem oraz odbieranem miłości i nienawiści. Czemu? Nie wiem, ale czytałem ostatnio wypowiedzi fachowców-mądrali i tak jakoś to potwierdzają.

Co do Davisa nie można (bo to głupie) go klasyfikować jako chalturę taką jak twórczość chłopaków ze Slipknot lub Dream Theather. Takie jest moje zdanie. Jak się komuś nie podoba niech idzie dymać niedużą owcę w oczodół.

« Ostatnia zmiana: 02 Kwi, 2008, 23:57:22 wysłana przez Icchok Lejb Perec »
Kto kupi u niemca ten pedał.