Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce. Wszystko o ciasteczkach
Cytat: głuchy_zjeb w 31 Maj, 2010, 20:20:59wszystkie posty o babiszonach +666 a poza tym wkurwia mnie że nie moge znaleźć ludzi do grania muzyki którą chciałbym graćna wacken metal battle wkurwiał mnie wokalista empti plejgrand który pomiędzy kawałkami darł sie jak pojebany HEJL! HEJL! ku wielkiej uciesze publiczności - też mnie wkurwialii nadciągająca wielkimi krokami sesja też mnie wkurwiaSpoilerKKKKKKKKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA Wydaje mi się, że hajlowanie samo w sobie nie ma nic z faszyzmem wspolnego Co sądzicie o tym ? bo w sumie to też mnie to zawsze zastanawia ;dA płyta empty playground miażdży! Nie wiem jak sobie dają rade na żywo w każdym razie krążek jest jednym z najlepszych jaki w tym roku kupiłem....zaraz po Naumachi-Black sun rising
wszystkie posty o babiszonach +666 a poza tym wkurwia mnie że nie moge znaleźć ludzi do grania muzyki którą chciałbym graćna wacken metal battle wkurwiał mnie wokalista empti plejgrand który pomiędzy kawałkami darł sie jak pojebany HEJL! HEJL! ku wielkiej uciesze publiczności - też mnie wkurwialii nadciągająca wielkimi krokami sesja też mnie wkurwiaSpoilerKKKKKKKKKKKKKKKKKUUUUUUUUUUUUUUUUUUURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRWWWWWWWWWWWAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA