ha.. allegro tak fajnie dziala ze jesli gosc wystawi ci negatywa to mozesz go "zareklamowac" i zglosic allegro ze jest bezpodstawny (oczywiscie to trwa max 2tygodnie i dajesz im kopie maili i co tam masz jako dowod) i kasuja ci negatywa a gosciowi daja upomnienie lub blokuja konto...
nie moze wymagac od ciebie nic,zrobiles co trzeba... moze SAM ZEPSUŁ!!!!! czesto mam tak z klientami totez sprawdzam wszysko 100razy i przed wyslaniem czesto sobie robie fote tego co wysylam bo mi potem delikwent nie chce oplacic paczki bezpiecznej i mowi ze ma rysy,nie dziala mu czy woogle kwiatki takie ze "paczki nie otrzymalem" ...ta tyle ze masz potwierdznie nadania ,dzwonisz na poczte,delikwent podpisal i sciemnia i potem strasszy ze chce zwrot kasy (maja towar a mowiac ze go nie ma) i woogle oszust... mendy!!!
najbardziej wkurza mnie w allegro jak delikwent daje rzecz od 1zl a w aukcji napisze sobie "nie sprzedam jak mi sie odechce" a ma towar wyjatkowy i nie dal minimalki... kupujesz potem cos ciezko wylicytowane a on mowi ... nie sprzedam!!! kuzwa... pare razy tak mialem i niestety w tym momencie allegro zawsze bylo po stronie sprzedajacego..